כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.
-
אני רוצה להוריד מידע מהאתר http://www.hattrick.org/, המידע צריך לרדת לקובץ ascii (טבלת אקסל למשל). האם יש תוכנה או כלי כלשהו שעוזר להוריד מידע מאתר באופן אוטומטי? אגב, אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך matlab אני מעדיף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוריד למחשב שלי סרט שניתן לצפות בו בקישור הבא: mms://live.espnevent.espn.com.edgestreams.net/mmod2008.download.akamai.com/47931/_!/033008_hou_gm1_500.wmv?auth=daEcud3craIdmavd1budAcScsc.cGbSavap-bh8qZL-c0-LN6xCxqeb9i יש למישהו רעיון איך לעשות את זה ? (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי כאן...) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני נעזר במצגות שבאתר אינטרלקט, הן הכרחייות ללימודיי ואני צריך להשיג גישה אליהן גם ב-"אוף ליין". האם יש דרך להוריד את הסרטונים למחשב ומאוחר יותר לצפות בהם גם כשאיני מחובר לאינטרנט? נ.ב: אני לא בטוח אבל נראה לי שהמצגות ב-java או ב-פלאש אם זה עוזר. הדבר דחוף יחסית ואשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד סרטים מ FLIX או YOUTUBE יש איזה דרך??? תודהה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים אני צריך אתר שיוריד מ URL אני מכיר את האתר הזה http://keepvid.com/ מישהו מכיר אתר נוסף מוצלח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מורידים צבע לבן של קיר חיצוני (שכבה דיי עבה אבל חלקה) ממשטח פלסטיק קשיח (פוליקרבונט) בלי להשאיר שריטות + מרשת מתכתית שהיתה צבועה בריסוס במפעל כך שיירד רק הצבע של הקיר בלי להוריד את הצבע המקורי ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ולעוד כמה אנשים מייל משותף ביאהו עם כמה עשרות (או אפילו מאוד) קבצים במחצות שונות- סביבות הג'יגה חומר. אנחנו מעוניינים לדעת אם יש דרך להוריד למחשבים שלנו את כל החומר (או לפחות תיקיות שלמות) במכה אחת ולא כל קובץ בניפרד. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. איך אפשר להוריד תכנים מאתר אינטרלקט למחשב. האם זה אפשרי?כי כל הסרטונים שם הם קבצי flash וכל סרטון מתנגן רק אחרי לחיצה על פליי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , אתמול הורדתי מהאמיול מספר סרטונים. כשאני מנסה לפתוח אותם הוא נותן לי את הדבר הבא : http://img442.imageshack.us/img442/6438/dddd0gv.jpg אחרי שאני מסמן OK , עדיין אי אפשר לראות. מה עושים?! *בבקשה בלי תגובות לא לעיניין.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
If you are honest this tells the truth -- it's pretty good. Write your answers on a piece of paper, and NO cheating!! The answers are at the bottom. 1. Which is your favorite color: red, black, blue, green, or yellow? 2. Your first initial? 3. Your month of birth? 4. Which color do you like more, black or white? 5. Name of a person of the same sex as you. 6. Your favorite number? 7. Do you like California or Florida more? 8. Do you like a lake or the ocean more? 9. Write down a wish (a realistic one). When you're done, scroll down. (Don't cheat)....... :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+: Answers: 1. If you chose: Red - You are alert and your life i…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שמתי לב שלמעלה, בקטע שכתוב את מספר ההודעות הפרטיות שלך וכ'ו נעלם הקטע של כמה זמן אתה מחובר ביטלתי את הABP, ועדיין זה לא שם עוד שינוי באתר, או שזה רק אצלי? (לא שזה קריטי לי, סתם תהיתי)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להביא לי כרטיס מסך\מעבד. האם כדאי? זול שם? פריז ומינכן. מישהו מכיר חנות טובה שם? מומלצת? עזרה!
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-