כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תביאו לכאן הוכחות משוערות שהאמריקאים לא נחתו על הירח ( תמונות , וידאו)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חשבתי להתחיל לגלוש על גלשן גלים. אני מקווה שיש פה גולשים מנוסים שיעזרו בהתחלה: 1. אני מחפש גלשן יד שניה מינימליסטי. מה אני צריך לבדוק בגלשן? מה מומלץ זול? 2. האם העונה טובה?מה בערך התקופה המומלצת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
טרמינל 3
-
- 9 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
יש לי פלאפון מיותר, לא ידעתי מה לעשות איתו עד שמצאתי את הכתבה הזאת: http://www.instructables.com/id/Make-a-remote-controlled-camera-from-a-cellphone!/ בקיצור נראה מגניב לגמרה. רק לא הבנתי איזה חומרים צריך בשביל זה. זאת הרשימת חומרים הלא מובנת: A microcontroller (I use a Picaxe 18x) Solenoid relays Photoresistor (LDR) LED A few resistors might come in handy Wires Soldering iron אגב, אם למישהו יש רעיון אחר מה לעשות עם הפלא, אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן חברה. ה EMAIL שמוגדר לי בחשבון של ה LIVE ID זה האימייל של ספקית האינטרנט, ועכשיו אני מעוניין לעבור לספק אחר. השאלה שלי היא האם זה יפגע בחשבון ה LIVE שלי, או שאני צריך להחליף את המייל ואם כן איך אפשר להחליף?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מבשלת בירה אמריקאית קטנה יצרה תקדים מדליק עם מארז פחיות בירה אשר עשוי מחומר אכיל עבור בעלי חיים ימיים הצרכנים האמריקאים אוהבים מאוד בירה, ואוהבים אותה מאוד בפחיות, אשר נמכרות בדרך כלל במארזים של ארבע, שש או שמונה – אשר מוחזקות יחד בידי מארז פלסטיק או ניילון קטן וחזק. פתרון האריזה הזה ללא ספק נוח וזול מאוד עבור בני האדם, אך כל חתיכת פלסטיק כזו שמוצאת את דרכה אל הטבע, ובייחוד אל המים והים, מעמידה בסיכון בעלי חיים שעלולים להסתבך בתוכה או לאכול אותה, מה שיוביל ברוב המקרים לסבל רב וגם למוות. מבשלה פרטית קטנה בשם SaltWater Brewery אשר ממוקמת בפלורידה החליטה לנסות ולשנות את המצב, כשהיא עושה שימוש בשאריות השעורה מתהליך יצירת הבירה בכדי ליצור מארזי בירה שדווקא מומלץ מאוד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
mms://a1745.l2047352420.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1745/20473/v0001/reflector:52420
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי. כן כן, נשמע כמו דיון EMO טיפוסי. אבל לא. קודם רקע. אני בן 18, ומגיל 15 בערך אני דכאוני. לא, לפני שיבואו לפה האנשים שיגידו שאני סתם אימו, לא. דיכאון קליני זה מחלה לכל דבר. לי יש תת-סוג שנקרא דיסתמיה. מה שזה אומר שבניגוד לאנשים אחרים, שיש להם תקופה דכאונית קשה, ואז יוצאים מזה, אצלי זה ימשך שנים, אם לא כל החיים. כמובן שיש זמנים טובים וזמנים רעים, אבל באופן עקרוני, בשניה שאין סיבה למצב רוח טוב, אני נכנס לדיכאון, עם כל התסמינים.כמובן שיש לי תרופות לכל העסק, אבל זה לא פותר את המצב. תצחקו, תגידו שהחיים חרא, אבל לא. זה לא שאני בוחר לעשות את זה. או שאני סתם עושה מעצמי מסכן. זה פשוט שאלה קיומית פשוטה שרציתי לשאול. למה פה? כי אני יודע שיש פה מספיק אנשים אינטליגנטים שלא יזרקו "א…
-
- 76 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קחו כוס. שימו תיון שימו סוכר: מזגו מים חמים ערבבו שתו
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את Call of Duty החדש ועוד כמה צעצועים מאתר שנקרא PcGames. רגע לפני שאני שולח את המס' כרטיס אשראי שלי רציתי להתייעץ בנוגע לחנות. ראיתי שאין להם כתובת פיסית, כלומר זה מעין "מחסן". האם האתר הזה בטוח? למישהו היה ניסיון איתם? ממליצים? המחירים שלהם מאוד זולים. כדאי להזמין מהם או להשקיע עוד 50-60 שקל ולקנות מחנות בטוחה יותר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למצוא אתר עם תמונות ש/ל בשביל להכין שבלונה למחשב. אבל אין כל כך הרבה הצלחה בלמצוא אתר כזה (תמונות אני מוצא, לא קשה). עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אתר subs.co.il נסגר (אתר לתרגומים)? מה החלופות?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בואו קצת להשתעשע. יש איזה 2 אנשים שמזהמים את אתר חיל האוויר הישראלי בפייסבוק (לא ידוע אם זה באמת מצרי או אחר... אבל מטרתו להטריד), קצת חיים בלה לה לנד. נראה לי שהם רחוקים ממה שקורה בפועל, חיל האוויר הישראלי עודנו שולט בשטח. http://www.facebook.com/pages/Israeli-Air-Force-Official-Page/151587004688 תלחצו על "Israeli Air Force - Official Page + Others" כדי לראות את התגובות שלו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הייתי בפאב יום שישי בערב ושמעתי שיר של פיפטי סנט משהו עצבניי נשמע ממש טוב.. אני מניח שזה חדש.. יש מצב שהוא אומר בשיר everybody gonna count to three משהו כזה זה חלק מהפזמון.. שימו פה תשם של השיר אם אתם חושבים שאתם יודעים על מה אני מדבר או שיש לכם ניחוש טוב
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.likecool.com/USB_Air_Conditioned_Shirt--Gadget--Gear.html רגע, אולי הייתי צריך לפתוח את זה באוברקלוקינג וקירור? "בית השחי שלי מגיע ל 38 מעלות במאמץ, זה נחשב תקין?"
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתח היום מכתב עם זימון למבחני בתאמה לקירוס תיכנות - עתודה טכנולוגית. כמו כן נרשמתי לעתודה טכנולוגית (יג) ואני אמור להמשיך ללמוד עוד שנה (קיבלתי גם דחיית גיוס). אשמח לדעת מה הם המבחנים הללו, האם הם משפיעים על לימודי בי"ג (יכולים לפסול או להוריד אותי מהעתודה?) האם זה שווה? עוד כל מיני דברים בסגנון. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כחלק בשנה א' בלימודי תואר ראשון במסלול שיווק וטכנולוגיות עסקיות התבקשתי לפתוח עמוד בפייסבוק ולנסות למתג מחדש מוצר שכשל בארץ או לחילופין לא שווק מעולם בארץ, לאחר דיונים פה והתלבטויות נבחר המותג ואיו של סוני, עברנו בהצטיינות את השלב הראשון במשימה, כרגע אנחנו בשלב השני שמטרתו להביא כמה שיותר לייקים עד יום ראשון הקרוב. על מנת שיהיה לכולנו מה לחפש שם ולא רק לעשות לייק צירפתי דירוגים של מעבדים וכרטיסי מסך לניידים שיהיה מה להציץ, צירפנו גם בן אדם מהתחום שישתדל לעזור לכולם ברכישת המחשב נייד הבא שלהם. הלינק הוא זה, תודה מראש לכל העוזרים http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079?v=app_4949752878
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם ספציפי יהיה k750i של SE. השאלה כמובן מתייחסת לארץ.. ואם אפשר להצמיד מחיר, תודה! (ואגב, להגיד "במזרח" לא עוזר ) ושאלה שניה, האם יש ייבואן רשמי לSony ericsson בארץ? ואם כן, האם הוא יישפאר? או ייבואן אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-