כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקור הורדה לשירים ללא זכויות יוצרים, זאת אומרת שאפשר להשתמש בהם בצורה חוקית לכל מטרה שהיא. חיפשתי בגוגל כל מיני דברים, לא הצלחתי למצוא שום דבר. מישהו מכיר משהו כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
http://www.google.com/googlegulp/product_line.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אני צריך להגיע מחר מחיפה לקרית גת. הרכבת החליטה שכל הרכבות מת"א דרומה מבוטלות עקב שיפוצים ולכן אני צריך למצוא איך אני מגיע בצורה מהירה הביתה. בעקרון אני נוסע מחיפה לת"א, אני צריך לרדת באחת מהתחנות וללכת ברגל לתחנה מרכזית 1. באיזו תחנה אני יורד? עכשיו, יש עומס בערב ובמקום לחכות לאוטובוס חשבתי על מונית שירות, 2. מאיפה הן יוצאות? ועד כמה זה נפוץ שאני אצליח לתפוס מונית שירות לכיוון ב"ש? (יש קו מטרופולין חצי שעה אחרי שהרכבת שלי מגיעה לת"א, כדאי להתעסק עם המוניות שירות, או ללכת על בטוח-אוטובוס) בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אבל לא יכול להיות יכול , אבל הוא גם לא יכול להשאר אבל , עקב נסיבות סביבתיות . יכול , מצד שני , יכול להיות יכול אבל גם להיות אבל בלי ממש להיות יכול , זו אחת התכונות של יכול . יכול לא יכול להיות יכול בכל מלוא מובן המילה של יכול , אבל הוא יכול להיות אבל מלא יותר מאשר אבל מלא . איך שלא מסתכלים על זה , אבל בכל מקרה לא יהיה אבל עד שיכול לא יהיה אבל יכול להיות שאבל יהיה ?! אז זהו שלא , כי יכול לא יכול להיות . יכול להיות שאבל אבל יתהפך על יכול , ואז יכול יוכל להיות אבל מוחלט , בלי היכולת של היכול להיות יכול . כן . שגיא אשם ;D
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
באזור המרכז. תל אביב,חולון,בתים,ראשון.
-
- 11 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום, אני מת כבר לגמור עם זה, אני רוצה כבר לעשות תיאוריה רק שאבא שלי לא יכול לקחת אותי. אז מישהו מכיר איזה קו שמגיע מפתח תקוה למשרד הרישוי בחולון? (אין סיכוי שאני הולך למשרד הרישוי בפ"ת )
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז זה התחיל ככה, הייתי בת'רד על התמנון/דיונון הגדול ואנשים שם התווכחו (בעיקר זה/זאת מגרמניה עם כולם) עד איזה עומק הגענו, הגרמני/גרמניה אמרה שלא הגענו עד לקרקעית הים מישהו אמר שכן, אז אני הלכתי לויקיפדיה לחפש, לא מצאתי. במקום זה איכשהו הגעתי לחיל הים הישראלי. משם לצה"ל וחיל השריון. ומשם למרכבה 4 ...ואז לסרטון שנמצא ב-nrg: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/318.html זהו. נ.ב: דיון זה לא נועד לכתיבת הדעות שלכם על מלחמות/כלי נשק, אם אתם פציפסטים או לא זה לא ממש מעניין אותנו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג עבודה באזור רחובות אשדוד? אני פשוט חייב כסף!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מי שלא מכיר את הקומיקסים של VGAMES הפעם זה אחד ממש טוב :
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה הנקודות אצל אישה שיגרמו לה להגיע לאורגזמה יותר מהר? וזה אותו דבר אצל בנות 17??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם !
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנו ניתקלים, מדי פעם, באזהרות שונות המופיעות על מכשירים מסויימים. האתר הזה: http://www.dumbwarnings.com/index.html לקח את האזהרות הכי טיפשיות וריכז אותן לפי סוגים. שווה צפייה. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! חזרתי מלונדון! אז היה ממ שכיף, אם תרצו תמונות (יש לי כמה ממש יפות) תגידו. נסעתי ככה ליומיים... בטיסה חזרה הקפיצו אותי למחלקת עסקים. היה נחמד... העיר עצמה ממש יפה (הכי אהובה עלי). וכרגיל המכוניות.... יותר מרשים מניו-יורק! כמובן יש תמונות.... רק תגידו!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-