כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני עם אייפון 7 ומחקתי את הפייסבוק בטעות, כעת שאני בא להוריד את האפליקציה הוא דורש ממני לעדכן את הIOS למה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם זה רק אני, או שלמעט האתר של מיקרוסופט (אתר בינלאומי), כל אתר אקדמאי, חינוכי או אוניברסיטאי בארץ, נבנו באופן מודע כך שהם במכוון לא יעבדו עם אף דפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר? (לדוגמה: HighLearn של אוניברסיטת חיפה: http://online.haifa.ac.il/ [מידע התמיכה בדפדפנים אחרים: http://online.haifa.ac.il/messeges/2009_03_HighLearn-Browsers-notice.htm])
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שנה טובה לכולכם חברי HWZONE, ולכל בית ישראל, ולכל היהודים באשר הם. :smilyDJ: יקפיץ אותכם במסיבה :dance: :coolman: , ואל תנהגו אחרי זה ;D וב12 תהנו! (עריכה רציתי גם לאחל לכולם שנה הרבה יותר טובה מהשנה העוברת, ומי יתן והמלחמה שלנו תיגמר, ולאט לאט המדינה תחזור להיות מדינה שכיף לחיות בה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע כמה זה שווה אבל מה מיוחד במס' הזה שהוא קיבל סימון מיוחד ??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי משהו בחנות מחשבים ברמת גן, ליד רחוב שדרות ירושלים. היה נדמה לי שקראו לחנות zigzag2000, אבל עכשיו נכנסתי לאתר שלהם ומסתבר שהם בכלל בנווה מונסון.. אני אתן כמה אפשרויות ותענו לי מה קרה: א. זיגזאג באמת היו ברמת גן ועברו. ב. יש להם יותר מסניף אחד. ג. הזכרון שלי לא עובד וזאת בכלל הייתה חנות אחרת. (אני נוטה להאמין שזאת האפשרות הנכונה אם כן, יש למישהו מושג איזה חנות זאת הייתה יכולה להיות?) ד. כל התשובות נכונות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התנסות רבה בלחץ של לימודים ומבחנים מצאתי כמה דרכים יעילות מאוד לשפר את הלמידה ואת הזיכרון בטווח הקצר. - הדרכים שאני מפרט כאן זה דרכים שמנסיוני נוחכתי שהם עובדות- והייתי רוצה להתרכז כרגע על הדרכים הכימיות לשיפור הריכוז והלמידה: 1. קפאין- קפאין זה חומר פעיל מעורר די רב עוצמה שמצוי בקקאו, קפה,שוקולד ובתה שחור. יש צורה שצרוך את הקפאין, שנרצה להקפיד עליה אם אנחנו באמת רוצים למצות את ההשפעה המעוררת שלו: א. המוח מפתח סבילות לקפאין- זאת אומרת, כמות קפה מסויימת ששתיתם ביום א' אחרי כמה ימים כבר לא תתן אפקט ביום ג'. וכל אותם אנשים שאתם רואים ששותים קפה יום יום בכמויות וטוענים שזה מעיר אותם- בולשיט(האפקט כאן יותר פסיכולוגי-סומטי מפיזיולוגי). > ע"מ להתגבר על…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יודע , איפה מפרסמים תמונות מהמועדון הזה? אני מחפש תמונות מיום שישי האחרון ה22.6.07.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אם מישהו מכם ביקר בבית חולים קפלן ברחובות יודע אולי אם במיון יש פסיכאטרים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חבר טוב שלי מחו"ל שלח לי את הקטע וזה פשוט אדיר!!! להורדה...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך ליום שישי להדפיס על חולצה או להעביר לה כיתוב מסוים, מישהו יודע איך? בעיקרון אפשר להדפיס על דף, ואיכשהו להעביר את זה לבד, אבל אני לא זוכר איך, מישהו מפה כן זוכר? ואם יש דרך להדפיס ישירות על החולצה- בבקשה תסבירו לי איך ;D יש לי HP PSC 1315 תודה לעונים *אם אפשר, אני צריך תשובה בדחיפות- זה ליום שישי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/category.aspx?came=16&CategoryName=TV_Plasma_LCD אני רוצה לקנות טלויזייה במחיר יירוד, האם זה באמת נכון ונגיד אני מגיש הצעה בכ-700 ש"ח למשל ואז אחד לא מציע משהו מעליי אז הטלויזייה היא שלי? וכמובן מה הייתרונות והחיסרונות בקנייה כזאת?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חחחחחחח אני חייב כזה... Ruin that house of cards... with authority... LOL
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצעות בבקשה..?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים, אני רוצה לקנות גריל גז בסביבות ה2000 שקל, אבל יש המון דברים שאיני מבין בזה - עוצמה BTU? יש כאלה עם מדף בפנים לשמירה על החום אחרי הצלייה (מה הכוונה?) לכמה זמן מחזיק בלון הגז? מה הכוונה ברשתות יצוקות ומצופות? מה עדיף? בקיצור אשמח לקצת הרחבת הידע ולהמלצות. (אגב מישהו יודע למה אני לא מצליח לרדת שורה כשאני כותב הודעה? - כשאני לוחץ אנטר שום דבר לא קורה) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי היום מכתב בו דחו לי את השירות ל24 לאוקטובר ושיבצו אותי במערך הטכני של חיל האויר "והחלל"... העניין הוא שחיפשתי באתרים ופורומים קצת פרטים אבל שונות בכל מקום.. בבקשה מי שיכול לתת לי קצת פרטים על התפקיד אני מאוד מאוד מאוד יעריך את זה!! תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקלקלו לי האופני כושר שלי, אז עכשיו אני צריך לקנות חדשות אז אם למישהו יש המלצות בבקשה לעזור... מדובר על אופני כושר ולא אופני ספינינג, ואם מישהו יודע מה ההבדל גלגל תנופה של 9 ק"ג ו 5ק"ג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-