כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
http://www.spikedhumor.com/articles/76858/Rabbit_Vs_Snake.html אמרתי לכם את זה הרבה פעמים, אין להתגרות בערנב, הוא כל יכול, הוא העין הגדולה שבשמים
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי. אני גר בדירה שכורה עם ההורים. יש לנו מזגן בכל החדרים חוץ מהחדר שלי. מכיוון שהדירה בקומה אחרונה, הגג מתחמם ובקיץ החדר שלי הופך לבלתי נסבל לשהייה ושינה. מאוורר רגיל מועיל אבל לא יותר מידי, מכיוון שהוא רק עושה סירקולציה של אוויר חם. גם המחשב כשהוא פועל, פולט דיי הרבה חום. ובעלת הבית לא מוכנה לשים מזגן. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם, מה אני עושה במקרה כזה? ראיתי פתרונות של מזגן נייד אבל הדבר הזה יקר מאוד בארץ וראיתי רק אחד כזה שעולה 2.6K. ראיתי בגוגל כל מיני פרויקטים של אנשים שבנו תחליפים למזגנים מחלקים זולים, למשל אנשים שחיברו קופסא עם קרח למאורר, או שהשתמשו במשאבה לשאוב מים קרים ולחבר למאורר כדי שיפזר את זה בחדר. האם מישהו התנסה בפרויקטים כאלו, ויכול להגיד לי האם העניין הז…
-
- 11 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411 הדבר הזה אמיתי ??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי ביצוע כלשהו של האינטרנציונל(יכול להיות להיות של הצבא האדום,עיבוד חדש לרוק או כל ביצוע אחר). דחוף דחוף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג' שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://bidur.finder.co.il/online/news/4870.html
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה בהוצאה של דרכון רומני לאחרונה (אחרי מרץ 2007) ? אני ממש לא יודע את השפה הרומנית ועד ינואר 2007 אלה היו הדרישות כי מאז שהם הצטרפו לאיחוד אולי חלו שינויים כאלו ואחרים... בעיקרון הדרכון כבר פג תוקף מ-1995 ואני מעוניין "לחדש" אותו, כלומר להוציא חדש... אשמח לעצות והכוונות... תודה
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל מידע לגבי תוכנית תלפיות... מידע שמעבר למה שכתוב באתר (מומלץ מישהו שבפרוייקט או שכבר סיים). מידע לגבי: 1) מה בדיוק עושים. 2) יציאות בכל שלב של המסלול. 3) מיקום האימונים והלימודים. 4) כסף ומשכורות. 5) הסברים כללים לגבי המסלול. 6) היחס של הצבא למשתתפים בפרוייקט. 7) האם עדיף תלפיות או עתידים? וכו'... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי יומהולדת עוד שבועיים בערך ותאמת אין לי מושג מה לבקשששששששששששששששששש אני יהיה בן15 ... תנו רעינות דברים למחשב אני לא נירא לי צריך יעני אולי איזה תוספות אבל ככה כרטיסי מסך וכל השטויות האלה לא ... פלאפון גם לא ..... ובקיצור תציאו רעיונות אבל גם לא משהו ב 10000 אלף שקל משהו בסביבות ה 1000 שקל
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
סוף סוף שידרו את התוכנית הזאת, זה אכן בלתי נסבל האיחורים האלה, גם בגלל פקקים בעיר וגם מס' גדל מידיי שנה. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=24039&CatID=250&CurrentCatID=330 מישהו מפה עוד סובל בגללם? ומצאתם לזה פיתרון? (אגב, אני בעצמי שלחתי להם אימייל על העומסים במשרדי הרשויות במיוחד בפתח תקוה)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.flixxy.com/speed-bump.htm ;D
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קרוב לבית סניף של KSP.. לא קניתי שם אף פעם שום דבר ואני לא מכיר אותם... כדאי ללכת אליהם או שיש איזה משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם יש איזה אתר חדש שלו או משהו..?
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם.. חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר.. בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול.. אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה.. תודה
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לא מחפש משהו ישן, רוצה משהו מדהים לא עלילה על חשבון גרפיקה (מעדיף PS3 על wii)
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש חנות מחשבים פיזית (לא באינטרנט) אני יוכל ללכת אליה ולהחזיק את כל המחשבים הניידים ביד... אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לפני שאני קונה אתל המחשב אני מעוניין והחזיק אותו, להקליד עליו, להרגיש אותו... אני מחפש חנות שמחזיקה כמה שיותר חברות ושיש בה מבחר כמה שיותר גדול... אז אני מקווה שאתם תדעו לאן להפנות אותי... בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראלי בשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א. לא יאומן איזה בושות!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התייאשתי כבר השארתי פרטים ב 2 מקומות לא חזרו אלי .. השארתי פרטים למישו בטלפון לא חזר אליי .. אולי לחזור אליו לשאול אם יש משו ? ובכללי .. איפה אתם עובדים ? כמה שעות ביום ? כמה לשעה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל לימודי נהיגה בחופש הקרוב וכך גם אחותי, חשבנו ביחד לחפש אנשים שגם מעוניינים ללמוד נהיגה כדי ללכת ביחד למורים ולנסות לארגן הנחה איכותית. זוהי הסיבה שאני פונה אליכם, אם אתם או אנשים שאתם מכירים: 1. גרים באיזור ירושלים 2. רוצים ללמוד נהיגה אנא צרו איתי בקשר בICQ או מסנג'ר שרשום בפרופיל שלי באתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-