עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by J0n1,

אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Y.k,

שלום. אני מחפש איזה שיר ישן מפורסם .. לא זוכר ת'קצב ולא את הליריקס .. מה שאני כן זוכר זה שיש קליפ בשחור לבן כזה .. ויש איש שהולך ברחוב ונתקע באנשים וזקנים וכל מיני .. מי שמביא לי את השם מלך ! (או מלכה לפי הסטיות שלו .. ) תודה מראש .. !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ran19,

המונדיאל בכל זאת יעלה כסף HOT תמכור את חבילת שידורי המונדיאל ב-800 שקל http://sports.walla.co.il/?w=/7/802367 פשוט בושה שלכל דבר צריך לשלם!

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by SD Project,

אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Moo^Moo,

נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Roshos,

http://news.walla.co.il/?w=//944464

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.people.virginia.edu/~scy8y/moSMB3.wmv

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כמה זה עולה? טלפון? שעות פתיחה וסגירה?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  10. יצא לא רע ;D http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1842300

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IG,

מצטער אם כבר פירסמו את זה... לא מצאתי בחיפוש... http://www.albinoblacksheep.com/flash/posting.php

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  12. יש לאחד מסרטי הבאט מן פס קול מדהים, אני זוכר כי היה לי אותו לפני כמה שנים טובות . אחד השירים אני זוכר הוא של זמר שחור משהו כזה הפזמון: and did you know?...........that when it snows........me eye become brighter, my XXX become XXX XXX=לא יודע, לא ...XXX אני חושב שאולי היה שם בסרט את הג'וקר, אם זה עוזר. מישהו יודע את השם של השיר והשם של הסרט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by X-BLADE,

היי, אני מעוניין לקנות כמה ספרים מאמזון (בסך של כ150 דולר). הבנתי שאם אני עובר את החמישים דולר אז אני משלם על ההזמנה מע"מ. ולהזמין בנפרד הרבה ספרים מאמזון זה לא משתלם כלל. לכן מצאתי את האתר הזה http://www.bookdepository.co.uk/ שדמי משלוח בו חינם וחשבתי להזמין דרכו. האם האתר הזה טוב? אמין? משלוחים מגיעים בזמן? ניסיתי להזמין דרכו אך הבעיה היא שמשום מה הPAYPAL\VISA שלי לא עוברים דרכו. וזה ממש מוזר כי בו בעת הויזה שלי עוברת באמזון (סתם הזמנתי משהו וביטלתי כדי לבדוק). האם משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by MishaK,

Mecca-Cola! :lol:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by pringles,

תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...

17. Started by stone cold,

:lol:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. נניח ויצאתי לפאב עם חברים ברכב של אחד מהם. נניח שאותו חבר שתה יותר מדי (לפחות מבחינה חוקית), ואילו אני או אחד החברים האחרים כשיר לנהיגה. לבעל הרכב פוליסת ביטוח חובה לנהג יחיד. אם במצב כזה אחד החברים ינהג ברכב כשבעל הרכב והפוליסה נמצא בו אך אינו נוהג, האם הביטוח תקף? האם התשובה לשאלה זו מותנית בהאם אותו חבר שנוהג הוא בעל "מאפיינים" זהים או עדיפים (מבחינת הביטוח) על אלו של בעל הפוליסה, כלומר בכך שאינו נהג צעיר יותר, אינו בעל עבר תעבורתי עשיר יותר וכו'?

• 11 תגובות
    • 14.9k צפיות
  19. Started by yoss,

לפני שעה קלה ביקרתי בפורומים של אינטרנט זהב, ושמתי לב שמערכת הפורום נראית לי מוכרת. אחרי בדיקה קצרה וידאתי שאינטרנט זהב משתמשים בתוכנה בשם Snitz לפורומים שלהם. זוהי תוכנת קוד-פתוח חינמית שחלק מהרשיון שלה הוא שתשאיר כיתוב עם לינק לאתר החברה. מתוך הFAQ של התוכנה: How much does Snitz Forums 2000 cost? Nothing. It's Freeware. You can download a copy from this website at no charge. All that is required is to retain the "Powered By: Snitz Forums 2000" statement at the bottom of each page (this can be either text or a graphic). Also, make sure you leave the copyright notices intact in the source code and retain the GPL.txt file. אינטרנט זהב,חברה גדולה מכובדת, בלי שום בושה,…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by QQQ,

מתוך מקצועות שאפשר ללמוד בתיכון... אפשר כמה דוגמאות למה זה מגמה עיונית?

• 11 תגובות
    • 17.8k צפיות
  21. Started by Ovid,

בתור הנדסאי האם כדאי לצאת לקצונה? מה היתרונות והחסרונות? לפי מה שאני יודע, אחרי זה אפילו אם אני חוזר ליחידה שלי אני כבר לא אעסוק במקצוע אלא יותר בדרים יותר כללים כמו הדרכה ופיקוד. יוצא שההנדסאי לשווא..?

• 11 תגובות
    • 20.9k צפיות
  22. Started by tomersbar,

חבר'ה תראו סרטו השוואה פרודי בין 2 הקונוסולות הנ"ל ;D הסרטון מבוסס על קמפיין Get A Mac http://video.google.com/videoplay?docid=2964751562925463883 דעתכם? :

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by MilkMan,

http://www.metacafe.co.il/watch/412867/how_to_shower_men_women/

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by com,

אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.