כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם? זה כושר טוב? מרזה? מפתח משהו? כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לי בכל אופן יש מחשב למשחקים רגילים באיכות סבירה, ככה תכננתי אותו (או אבי )
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חבר באנגליה והוא קיבל את הפלאפון שלו היום אבל הוא גר באנגליה אז הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לשלוח מאורנג SMS לאנגליה ואם אפשר אז איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצי שזוכר או לא היום (28.3.10) ישודר הפרק הישראלי [The Greatest Story Ever D'ohed] ממליץ לצפות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! יצא ומיכל האיסוף של שואב האבק שיש ברשותינו ניזרק לזבל, חרשתי את גוגל ואת EBAY ולא מצאתי שום חנות שמוכרת חלקי חילוף לשואב האבק הנ"ל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אז הייתי רוצה שכל אחד שמשחק, ירשום מה לדעתו הדבר הכון לעשות בסיטואציה הזו וכיצד הוא היה נוהג (ולנמק כמובן). המשחק: 5 CARD DRAW. יש לכם כ1600 דולר. ביד אתם מחזיקים 3 מלכים ו2 מספרים(שונים). היד סופית, אחרי שהחלפתם. על השולחן יש כ 200$. (או שזה היה 150?...) מולכם יש 2 שחקנים פעילים. עשיתם תור שבו הצעתם 60$. השחקן הבא (שחקן א'), מעלה ל 120$. יש לו כ1000$ (פלוס מינוס אולי 1100 אולי 1200). שחקן ב' פורש. מה אתם עושים? מעלים?(מינימום פי 2, כלומר ל320$). משווים? מתקפלים? אל תשכחו שהיריב גם מבלף מפעם לפעם ואולי הוא רוצה פשוט להכניע אותי? תזכרו לנמק. כמו כן רישמו את הרמה הכללית שלכם בפוקר, (מתחיל לא משו, מתחיל טוב, מתחיל מעולה - וותיק לא משו, וותיק טוב, …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים, אני שמעתי שהרבה ישראלים יוצאים לעבוד ב"עגלות" בחו"ל אבל הבנתי שזה לא חוקי הקטע הוא - למה כל הזמן מדברים על עגלות? אין עבודה שהיא חוקית ופשוטה בחו"ל??? אין אפשרות באופן מוחלט לעבוד מחוץ לארץ (בעבודה פשוטה, לא משהו עם השכלה או תואר) או שאתם מכירים משהו איפשהו? אתר שמכווין לעבודות חוקיות בלבד? מסקרן אותי לדעת כי אני כל הזמן שומע על העגלות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש. איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש , למישהו אחר? איך אפשר להסביר לך , לתאר מצב , להסביר את האי-צדק שאני חש? למה ג'ובניק חי טוב?! מוקף חיילות , יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר... למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת : "אתה מקסים , אתה נחמד , אבל אני לא אשב שבוע , שבועיים , חודש , חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח , מלוכלך ועייף , ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי" ועוד שבת עברה... למה שהתגייסנו , לחבר'ה במחלקה היו הרבה חברות , מכתבים , חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות!? אני יושב פה ב- X בתוך אוקיינוס של בוץ , שלג מרחף אט אט מטה ואני רועד אבל הלב... …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור המצב, והתגברות ההתקופת, היכן אתם נמצאים ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוף למה אני טמבל, למה?! הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי. השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה. קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב. לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב. בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור. הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל. חזרתי למכ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. "נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"... מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יש סוכר בשתיה של נביעות? ראיתי לפני יומיים סירטון שפשוט הימם אותי שבפחית קוקה-קולה יש 7.5 כפיות סוכר!!! כן בפחית אחת בסך הכל איך בדקו את זה אתם שואלים.. פשוט שפכו לתוך סיר את כל הפחית ואידו את המיים ונישאר רק סוכר.. ושקלו אותו... וכן גם על הפחית עצמה רשום 37 גרם אם אני לא טועה סוכר למזלי אני לא שותה קולה או שום דבר מוגז... אבל רציתי לדעת כמה יש בנביעות הזה סוכר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ רוצים לעזור להם ? רשומים כבר 781,532
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים .. רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לשים מסך LCD קטן שישמש לבחירת מוזיקה וכדומה על הדשבורד ברכבי ..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להביא לKSP את המארז שלי עם ספק קשיח וכונן וקירור למעבד, ולרכוש מהם זכרונות לוח אם מעבד וכרטיס מסך, שיעשו גם סידור כבלים כמה שאפשר ולרכוש מתאם לTRUE120 לI5, האם השירות הזה אפשרי? ז"א לא לקנות מהם מחשב שלם, לרכוש חלקים ולשלם להם על מנת שירכיבו לי הכל? (אני יכול לבד פשוט הם עושים אחלה סידור) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל אני באמת לא יודע לאן זה קשור כשמורידים את הנייר הירוק הזה מתגלה ספוג דביק שלאחר הדבקה שלו בלתי אפשרי להוריד אותו (או שאפשרי עם איזשהו חומר?) איך קוראים לזה אתם יודעים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-