כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
-
מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל? והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא? (**מקווה שזה לא ווארז.)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html קראתי שבאתר המקורי כתוב שזה נעשה ללא עריכת מחשב! (סורי אם זה כבר היה כאן חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ראה או עדיין רואה את התכנית? ראיתי אותה תמיד בגיל 5-6 וגם עכשיו לפעמים אני רואה אותה באגו. נזכרתי בה, חיפשתי קצת מידע וראיתי שאמרו שהתכנית היית מכורה! כאילו לא כמו WWF אבל מראש ידוע מי ינצח. לפני שתתנפץ לי הבועה על התכנית המעולה הזאת, אתם יכולים להגיד לי אם זה נכון או לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה. ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל . אז אני מחפש את הפשוט אם יש
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
למרות שכבר פעם שאלתי עוד לא קיבלתי תשובה ממשית ממישהו שבאמת יודע, אז מה שאני רוצה לשאול זה ככה, נגיד שאני מזמין את לוח האם הבא מחו"ל למשל מGOOGLEGEAR http://www.googlegear.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=240119 המוצר מגיע לשדה התעופה ואני בא לקחת אותו, האם אני משלם מכס ? או מע"מ ? איך אני יודע אם המחיר בחנות כבר לא כולל מע"מ ? אני יודע שאם אני בא מחו"ל עם מוצר ששווה פחות מ200$ אני לא צריך להצהיר עליו ואני לא משלם עליו מכס, האם זה אותו דבר בהזמנה ? ועוד משהו... שמעתי שעל מוצרים מסוימים אין מכס, האם על חומרה יש מכס ? והאם זה משנה אם אני קונה חלק חלק או מביא את הכל במארז ? אני מבקש רק תשובות מוחלטות אם אתם יודעים, "אני חושב ש... " לא יעזור הרבה ;/ תודה רבה רבה מראש !
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת הוא טס לאמריקה ישר ששמעתי קפצתי על ההזדמנות והוא נותן לי עד 300$ ביזבוזים (אני לא טס כאילו הוא טס אני מביא לו פרטים מה לקנות..) טוב אז דבר ראשון שחשבתי עליו הוא X-FI XTREMEMUSIC שעולה כ100$ אז נשארו לי 200$ מה כדאי לקנות? (ואל תגידו לי בשמים בגדים וכו' אני רוצה דברים של מחשבים כי שם משיגים הרבה יותר בזול..) עריכה- טוב בגלל שאני קונה כרטיס קול איכותי חשבתי גם על רמקולים טובים (כי מה שיש לי ממש ממש גרועים) ואם אני הולך אז רציתי משהו איכותי במחיר טוב, רמקולים 5.1 אני לא יכול אין לי מקום לשתי האחורים אז אני הולך על 2.1 ומצאתי את אלה נראים לי פצצתיים: Logitech Z-2300 200 watts RMS 2.1 Speaker - Retail הם עולים 100$ מה אתם חושבים עליהם? בארץ חיפשתי הם עולים 100…
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי באחת התוכניות ב-techtv על אתר שנקרא hot or not בו אתם הגולשים נדרשים לדרג אנשים אשר שלחו את תמונותיהם. הדירוש הולך בין 1 ל-10 כאשר 10 זה לוהט ו-1 זה לא לוהט כלל. אתר די חמוד אבל שיטחי מאוד. אפשר גם לשלוח את התמונות שלכם ולקבל פידבק. www.hotornot.com
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?
-
- 12 תגובות
- 6k צפיות
-
-
נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מספר דברים בפרק "נפילה חופשית" שאני לא מבין. אתן תרגיל לדוגמא: א. באיזו מהירות יש לזרוק כדור כלפי מעלה על מנת שיעלה לגובה מרבי של 5 מטר? איך אני מגלה את זה? אתן דוגמא נוספת: כדור נזרק מגג בנין שגובהו 80 מטר כלפי מעלה במהירות התחלתית 30 מ/ש. איך אני יודע מהו העתק המרבי שהכדור יכול לעבור לפני שהוא נעצר ומתחיל לרדת למטה?
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אחד המבצעים הכי טובים שהיו דיי הרבה זמן למי שלא מכיר זה המבצע עם התרנגול עם הפרסומת שאומרת בוא נמצע אותו ביחד http://hunt.bokershock.co.il/?ref=boker בעקרון כל יום מחלקים 30 איפוד שאפל בארץ מה שצריך לעשות זה ב 12 בבוקר להיכנס לאתר שלהם לענות על 5 שאלות לפי אזור שבוחרים ואז לשחק במשחק אחרי כל זה שולחים לכם כתובת שבה יש איש מחופש לתרנגול ואצלו יש את האיפוד מי שמגיע ראשון מקבל את המכשיר! היום אני זכיתי יש עוד 3 ימים למבצע כדי לכם לנסות זה ממש כיף!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אבק פוגע בפעולת רכיבים מסויימים? ואם כן, איך הוא פוגע בהם? פשוט אבא שלי לא נותן לי לנקות את המחשב כי הוא טוען שזה לא מפריע לו שהמחשב דחוס באבק(ממש ממש מלוכלך). (טוב לא ממש לא נותן, פשוט מסרב לקנות ספריי לחץ אויר, אבל לא משנה...)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-