כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
קראו את המכתב בבקשה, האם המכתב בסדר? אני לא כ"כ לבטוח בקשר לזה. Dear madam\sir, I am writing in order to receive actual information regarding to how I can realize my warranty options. Firstly, on 18 December 2003, I bought the Hercules Redeon 9800SE AIW video card from the Israeli located company called "Pandas", which is, if I may say, an excellent and satisfying product. However, last year it stopped working. Therefore, I sent it to "Pandas" to hopefully execute the warranty I have for it. A few days later I received back the non-working video card back from "Pandas" with a response letter from the company claiming that you have stopped producing video cards and as a …
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום חבר'ה עניין קטן שהפריע לי שרציתי לשאול למה האתר של פלונטר www.plonter.co.il נראה איום ונורא מ-כ-ו-ע-ר ! כנ"ל החיפוש - אחד הגרועים שראיתי. זה מאוד מזכיר את האתר המגעיל שהיה ל KSP בזמנו עם הצבעים הנוראיים שלהם חחח בכל מקרה אני רואה שאף אחד לא ציין את זה לפני - כי לי אישית זה מפריע קשות לחפש מוצרים ( לא ידידותי למשתמש ) החנות מצויינת המחירים נוחים , רק חבל שוויזאלית זה נראה איום ונורא ! וחבל ! הקטע של ה WAVE של התפריטים כזה הזוי
-
- 29 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
ישנם קבצי סרטים שניתן לראות את הסרט הנבחר תוך כדי הורדה, שמתי לב שסרטים בפורמט AVI לא ניתן לקבל בצפיה מקדימה. שאלות: 1.האם בצפיה מקדימה התוכנה משתמשת בקובץ המקור (קרי מהמשתמש ממנו אני מוריד את הקובץ) או בחלק מהקובץ שהורד ונמצא אצלי בדיסק הקשיח? 2.אם כן והתוכנה משתמשת בחלק מהקובץ הנמצא אצלי בדיסק הקשיח (זמנית בסיומת DAT), איך ובאיזו תוכנה ניתן לצפות בו בצפיה מקדימה? 3.האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לצפות בכל סוגי הפורמטים (סרטים) כשהם עדיין (חלק מהקובץ) בדיסק הקשיח עם סיומת (זמנית) DAT? אם הבנתי לוקה בחסר, אשמח מאד לקבל הסבר (מפורט ככל האפשר) על איך השיטה עובדת (צפיה מקדימה בקאזה לייט). תודה * לאחראי הפורום: לא ידעתי תחת איזו פורום להכניס את ההודעה, נא העבר את הודעה לפורום ה…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מוצר מאיביי שעלותו 70$ + משלוח 42$. סה"כ 112$ שאלתי את המוכר אם הוא יכול למכור לי את הכל בעלות כוללת של 85$ והוא ענה, Okay just purchase it I will send you an invoice לא הבנתי איך כל התהליך הזה מתבצע? איזה חשבונית הוא צריך לשלוח לי,יש זיכוי כלשהו או מה ? עד היום פשוט קניתי רגיל (פייפאל) מבלי שעשו לי הנחה כלשהי לכן אני שואל.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בית הספר שלי הולך לפתוח תחנת רדיו וחבר שלי שעושה שם תוכנית ביקש ממני לחבר לה פתיח שיבוסס על הפתיח מהתוכנית שערים ללא הפסקה ששודרה ברדיו לפני שנה. אני מחפש את השיר הזה, אז אם מישהו יודע איך קוראים לו או שיש לו אותו אז בבקשה... קטע קטן שיעזור לכם לזהות על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום. איך אני יכול לעשות תיקיה מוגנת כאילו אם אני רוצה למחוק אותה אז אי אפשר. ואיך אני יכול לעשות שאם אני צורב נגיד סרט ואני נותן לחבר שלי אז הוא לא יכול להעתיק אותה למחשב שלו הוא לצרוב לדיסק אחר תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לא ממש עניין חשוב, אך אותי שעשע קראתי בכתבה עדכנית באתר על המסך החדש הצפוי לIPAD3, ואז ראיתי בצד [איפה שבד"כ ממוקמות מודעות מכירה באקראי מלוח "יד שניה" של האתר] מודעה על "מחשב איכותי וחזק במחיר מעולה". אני לא מחפש מחשב, אבל תמיד שמח "להתעדכן" ולהתרשם בשווי של מערכות ורכיבים מסוימים, סתם לידע הכללי. הקלקתי- וראיתי למעלה מחיר של 3000 ש"ח... "זה צריך להיות חתיכת מחשב" חשבתי לעצמי... ואז שמתי לב למפרט... ואאאאז שמתי לב לתאריך.... מה המסקנה... כדאי אולי להסיר מודעות מכירה ישנות ולא רלוונטיות מהמאגר? כי הן "תופסות" במידה מסוימת את הסיכוי של מודעות שכן רלוונטיות, להחשף לעיני הגולשים.... לא קריטי, לא כ"כ חשוב, אבל סתם נקודה למחשבה. אותי זה שעשע טיפה : שבוע טוב [atta…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה כדאי ? שווה ? כמה זמן לפי דעתכם יקח עד שיעלה הדולר בחזרה?
-
- 19 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ברצוני לנקות בעצמי את תא המנוע מליכלוך פחם ושמן שנצברו במהלך הנסיעות, ורציתי המלצות באיזה חומר ניקוי טוב שמסיר את הליכלוך בלי לפגוע בחלקי המנוע. ניקתי פעם במוסך עם ניקוי וקיטור והרסו את המנוע.
-
- 21 תגובות
- 20k צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לולול http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4297 "באמצעות משגר טילים נישא"
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש פה כללים שאפשר קצת לגמש אותם? לדוגמה נושא שטח החתימה.. כי אומרים שאם זה תמונה אז זה חייב להיות עד 300X100 ועד איזשהו נפח כל שמה KB לא זוכר כמה.. האם ניתן לעבור את זה קצת? למשל יש לי חתימה של 350X150 ואני שואל את זה כי ראיתי אצל כמה משתמשים חתימות די גדולות ואצל אחד אפילו ראית חתימה שהרוחב שלה זה יותר מ600 פיקסלים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-