כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
כאשר התחברתי באמצעות אחד מספקי האינטרנט (אין טעם לנקוב בשם ספק האינטרנט היות ומהבחינה הזאת הם מתנהגים באותה דרך) התבקשתי למסור פירטי חשבון בנק עבור הוראת קבע. ביקשתי מנציגי החברה לשלם בשוברים בבנק במזומן כמו שאני משלם עבור שירותים אחרים כמו חשמל,מים,ארנונה,גז,בזק וכיוצא בזה, ולא באמצעות הוראת קבע,אולם נאמר לי שזה לא אפשרי מבחינתם . בדקתי גם אצל ספקי אינטרנט אחרים,אולם גם אצלם קיבלתי תשובה זהה. ביקשתי לפחות לציין בהוראת הקבע את הסכום שמותר להם לגבות על בסיס חודשי מחשבון הבנק שלי ,אולם גם לזה הם לא הסכימו. וזאת למרות שמדובר בסכום חודשי קבוע שאינו מחושב לפי צריכה. רק מאוחר יותר הבנתי גם מדוע הם לא הסכימו לבסוף הם הצליחו לפתות אותי באמצעות מחיר זול בתמורה להתחייבות ארוכה. ט…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני סיימתי השנה כיתה יא' מתמטיקה-אגלית-פיסיקה-מדעי המחשב-בניית מערכות מידע[טכ"מ] --- הכל 5 יחידות. אני חשבתי על המקצועות הבאים : הנדסת תוכנה\\ הנדסת חשמל \\ הנדסת מכונות \\ הנדסה ביו רפואית. (מתכוון ללמוד דרך עתודה) יש לכם המלצות על איזה כיוון מומלץ ללכת?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום הולדת שמח קובי מאחל לך אושר, שמחה, אהבה, הצלחה וכיף בכל אשר תעשה. אתה אחלה אדם וחבר. וכמיטב המסורת רבת השנים....שמנמנים !!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: 23 שמנמנים כולל 1 לשנה הבאה ! תהנה :givemebeer:
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מה נועם... יומולדת מה... פייי עכשיו יענו צריך לשבת לכתוב לך ברכה וכאלה? *sigh* : ...aren't we high maintenance well, בכל מקרה, תזכור שאני כותב את השורות הבאות אחרי בילוי (HA!) של יום במכון קינן שפי הידוע לשמצה, complete with נסיעות הלוך חזור להרצליה. למקרה שתהית, היום הזה כלל הפתעות מרנינות כמו מבחן 600 (כן, 600, לא 300. וזה אומר בערך 40 שאלות על הקולות שאומרים לי מה לעשות, 30 שאלות על עיקצוצים בגוף ועוד איזה 50 בנושאים הנחמדים של התאבדות, רצח והתעללות בבעלי חיים וכמה פעמים ביום אני חושב על לבצע משהו מהם); שאלונים; סיפורים על תמונות (ילד עם כינור, פרנקנשטיין וטרזן); ראיון אישי; מבחנים קבוצתיים (כמו להכין מצגת של שעה ב-5 דקות, כולל פלקט צבעוני); ועוד כהנה וכהנה הנא…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מיד אחרי, אלה במהלך השנה אחרי. כמה תפילות ביום? מה השמות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזה פוסטר יפה לחדר לא ידעתי בכלל איפה להתחיל לחפש מבחינת מקום הקנייה- היחיד שאני מכיר זה AllPosters.com, איך הם ? איך האיכות של הפוסטרים ? לא ניתן להתרשם מהאתר כי ברור לי שהם מורידים את האיכות והגודל של הפוסטר.. לגבי נושא לפוסטר- מוזיקה סרטים ודברים כאלה לא נראה לי... חשבתי יותר על Landscapes או כל דבר אחר שהוא יותר "כללי" כמו סמלים וכו' הצעות יתקבלו בברכה עוד שאלה- חייבים למסגר את הפוסטר או שאפשר לתלות אותו איך שהוא ? P: כי המחירים של הממוסגרים מתחיל מאיזה 300 לכאלה שאהבתי..לא תכננתי להשקיע יותר מדי כסף בזה.. תודה מראש, לירן
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם , אתם מכירים את חברות המימון או חברות מתן ההלוואות , הם תמיד מבקשים שלושה תלושים אחרונים . עכשיו השאלה האם הם יכולים לבדוק את תקינות המסמכים האלו ?? או שזה סתם בשביל להיות בטוחים שיש עבודה ?? זה משהו שצץ לי בראש היום פשוט איך הם יכולים לבדוק ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שאני אוכל לדעת בערך לגבי מחירים של לפטופים ומצלמוצ דיגיטליות בלונדון, אני עובר לגור שם בחודש הבא ורוצה לדעת כמה בערך יעלה לי שם מחשב נייד. אתם יכולים להמליץ לי על חנויות אונליין שאני אוכל להעריך קצת מחירים? תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום ב 7:40 נסעתי לעבודה ובצומת ליד הבית שלי נכנסתי לתאונה , שניגרמה בגללי , שיניתי נתיב ואז צץ מאיפה שהוא איזה פריק שנסע מהר ונכנס בי. אני מבין שהתעונה בגללי פני שאני זה ששינה נתיב , אבל לרכב שלי לא קרה שום דבר (סיאט קורדובה) ואצלו קמת רציני בדלת ובצד ( יונדאי) החלפנו פרטים כמו אנשים מתורבתים ונסענו לאחר מכן התקשרתי לביטוח שלי ומלאתי תופס של השתתפות בתאונה. השאלות הם : 1. אם הנזק הוא פחות מההשתתפות העצמית אני עדיין מחוייב לשלם השתתפות עצמית? 2. אם ההיתי עושה היט אנד ראן מה היו ההשלכות של זה? תודה. :auto:
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה. יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו. אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית. היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים. אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה. עצוב. ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה :) רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של …
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בנוגע למשלוחים מאמזון לישראל - מישהו יודע איך השילוח שלהם עובד? האם אני מקבל את המוצר בדואר ישראל או בחברה חיצונית (UPS DHL FEDEX)? אשמח אם תענו רק מנסיון בבקשה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
סריקה מדהימה של כדור הארץ עד לרמות זום מטורפות. http://earth.google.com אפשרות חיפוש של מסעדות, בתי קפה, פאבים ועוד ועוד ברחבי העולם... התוכנה דורשת מחשב חזק יחסית כרטיס גרפי טוב וחיבור פס רחב
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ולמי שכן מכיר- יש לזה איזה הסבר הגיוני (למה בהתחלה לא כולם רואים את זה)? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-