כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
זה הוא האיש!! אשר גנב את שמי ושם רווחים בין המילים YUVYUV בבקשה תעשה משהו בקשר לזה :-/ אוףףףף שונא LAMERים שגונבים שמות!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישלי מצר לקנות מחשב ממשהו בקנדה ,P4 2GHZ NORTHWOOD,512RDRAM , 120GHZ SEAGATE,GEFORCE 3 Ti500, DVD ROM x8 , CDR Plextor X24 ,3dcom 100mbit by Sony for only 400$!!!!! כמה יעלה לי ההובלה אני כבר יודע (100$) אבל מה עם מסים .. מה אתם חושבים ?
-
אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבור שפה כללית L, נגדיר את הפעולה: { Inv(L) = { XYZ | X(Y^R)Z is a word in L כאשר X,Y,Z הן מחרוזות מעל הא"ב, ו-Y^R היא המחרוזת Y ברוורס. הוכח/הפרך: * השפות הרגולריות סגורות תחת הפעולה Inv. * השפות חסרות ההקשר סגורות תחת הפעולה Inv. לגבי הסעיף הראשון, ניסיתי להוכיח את הטענה באמצעות בניית NFA שמורכב משרשור של שלושה DFA-ים: D1 מזהה את כל התחיליות בL, משמש לזיהוי X. D2 מזהה את כל תתי המחרוזות בL^R, משמש לזיהוי Y^R. D3 מזהה את כל הסיומות בL, משמש לזיהוי Z. הבעיה מתעוררת במעברים בין הDFA-ים. בחלק מהשפות הרגולריות, האורך של Y^R לא חסום. בנוסף, לכל Y^R מתאים שרשור עם X-ים וZ-ים מאוד מסוימים. ככה שלפחות על הנייר, הNFA צריך להבדיל בין כמות לא חסומה של מחרוזות, ולכן הוא כבר לא סו…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שט לקפריסין ביאכטה של חבר האם יש דברים שכדאי להביא משם? מובן מאליו שאין בעיית משקל וגם מגבלות המכס הרבה יותר גמישות. (למען הבהר ספק,הכוונה היא לדברים חוקיים בלבד ולא בכמות מסחרית מפני שאין לי שום כוונה לסבך את עצמי ואת החבר שלי עם רשויות האכיפה) המטרה היחידה היא אולי לחסוך כמה שקלים על מוצרים לשימוש עצמי בלבד!! רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים; יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה וסעיף מבנה כף רגל לא תקין (אולפוס-ההפך מפלטפוס) עכשיו לאחרונה מתברר שיש לי בעיות בגב....אך הורדת הפרופיל מתבצעת? אני צריך לפנות ללשכת הגיוס ולקבוע תור? או להופיע שם? או לשלוח מכתב....בעצם איך כל הפרוצדורה מתבצעת? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מוצרים פשוטים כדוגמת זה: http://usb4.co.il/items/102051--%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-2-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D- שיעבדו רק בהנחה שהשנאי של הראוטר יכול לקבל 220V. בהנחה ולא (יקבל רק 110V), אני צריך מוצר יותר יקר כמו אלה: http://www.amperel.co.il/categories/20041 רק שלא ברור לי עדיין כמה W צריך (הראוטר עוד לא אצלי). מדובר בlinksys e4200 v2 אם למישהו יש נתב מסדרת הe900\1200\1500\2500\3200 ויכול להסתכל מה כתוב לו על השנאי חשמל זה יעזור…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בערך 4 בשתיי העינייים . ברור לי שבמצב הזה אני לא יכול להתקבל . השאלה שלי היא אם אני יעשה ניתוח לייזר אני אוכל להתקבל ? נ.ב מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח לייזר.? כמה בערך זה עולה?, והאם זה אמין(ז"א שלא יחזרו לי המשקפיים אחרי מדפר שנים)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בבוקר קבלתי שיחה מוקלטת,ובה נאמר שנפתח נגדי תיק הוצאה לפועל. מיד נבהלתי,כי אין לי מינוס ואני לא בחובות וגם לא משלם על משהו עכשיו,ישר התקשרתי לבנקאי,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר אצלי בחשבון והכול בסדר גמור. אז התקשרתי מיד לרשות הוצאה לפועל,ונציג אמר לי זאת ככול הנראה מתיחה שמישהו עושה ואני לא בן אדם הראשון שקיבל את השיחה הזאת,בכול אופן הם אמרו שיחזרו אליי עם תשובה ברורה. אחרי כול זה אני לא יודע למי להאמין,מישהו עוד קיבל שיחה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי המון תמונות שנמצאות בתוך תיקיות ב-google פלוס. שאלתי היא אליכם, יש הגבלה בנפח? כי אני נכנסתי לפה: https://www.google.com/settings/storage?hl=iw ויש 15G חינם, האם הנפח שיש הוא לתמונות +המייל? או רק למייל? מה קורה אחרי שעברתי את ה-15G. האם אפשר להעלות חופשי תמונות ללא הגבלה? אשמח לקבל תשובה ממכם.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשנה השלמתי 2 מקצועות שמנעו ממני מלקבל תעודת בגרות, אני כבר לא בתיכון שנתיים ואין לי מושג מה הציון שקיבלתי במקצועות האלה, איפה אני בודק את זה ובאמת מוציא את טופס התעודה? האם ללכת לתיכון בו למדתי ? (ממש פדיחה) או האם למשרד החינוך ? ד"א, מה מספר היחידות שצריך כדי להיות זכאי לתעודה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וכמה חברים מתכננים לעשות קאמפינג בכנרת, לישון שם באוהלים שני לילות. חיפשנו חופים, ולא הצלחנו למצוא חוף טוב. אנחנו צריכים חוף עם מקלחות ושירותים (מה לעשות, נוסעים עם בנות, אין אופציה לא להתקלח ), מקום לקנות אוכל בסביבה, כדאי שיהיה גם ספורט ימי וחשוב שתהיה אבטחה. אנחנו מגיעים בתחבורה ציבורית, אז גם צריך להיות איזה אוטובוס שמגיע לשם. אני יודע שזה הרבה דרישות, אבל מישהו מכיר חוף שעונה עליהן? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
א. מישהו מוכן להסביר לי איפה בתוך המכשיר נמצאות התמונות שצילמתי (כדאי שאני יעביר אותן למחשב בעזרת ה P2kCommander) ? ב. מאז שעשיתי משהו ב P2KTOOLS אני יכול לראות את התפריט הראשי במכשיר כרשימה ולא כאייקונים וגם האפשרות של "התאמה אישית" נעלמה ... מה לעשות ? ג. ניסיתי עכשיו להתקין את MPT מהדיסק המקורי ותראה את ההודעה שזה עושה לי : http://img162.imageshack.us/img162/5596/mptnk6.th.jpg מה עושים ? תודה רבה לכל מי שעונה ... הפלאפון הזה כבר מבאס אותי :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לפני איזה חודש ללשכת גיוס..כשהייתי שם אמרו לי בגלל שהקבא שלי מאוד גבוה אז אני מיועד לקורס קצונה יעודית במקומות כמו גולני גבעתי ועוד משו שבחרתי שם לא זוכר...בכל קמרה זה היה קרבי לרוב. עכשיו חלק אומרים לי שכדאי חלק אומרים לי שלא, ואני לא כזה חולה קרבי. מה אתם על האפשרות הזו? שווה? נותן משהו לעתיד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, אז הייתי רוצה שכל אחד שמשחק, ירשום מה לדעתו הדבר הכון לעשות בסיטואציה הזו וכיצד הוא היה נוהג (ולנמק כמובן). המשחק: 5 CARD DRAW. יש לכם כ1600 דולר. ביד אתם מחזיקים 3 מלכים ו2 מספרים(שונים). היד סופית, אחרי שהחלפתם. על השולחן יש כ 200$. (או שזה היה 150?...) מולכם יש 2 שחקנים פעילים. עשיתם תור שבו הצעתם 60$. השחקן הבא (שחקן א'), מעלה ל 120$. יש לו כ1000$ (פלוס מינוס אולי 1100 אולי 1200). שחקן ב' פורש. מה אתם עושים? מעלים?(מינימום פי 2, כלומר ל320$). משווים? מתקפלים? אל תשכחו שהיריב גם מבלף מפעם לפעם ואולי הוא רוצה פשוט להכניע אותי? תזכרו לנמק. כמו כן רישמו את הרמה הכללית שלכם בפוקר, (מתחיל לא משו, מתחיל טוב, מתחיל מעולה - וותיק לא משו, וותיק טוב, …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-