כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום ראשון יש לי מבחן שאם אני לא עובר אותו אני יורד מ5 ל4 יחידות ואני לא רוצה לרדת אז אני חייב עזרה עם 2 תרגילים... וגם זה: תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכונית עברה את המרח בין שתי ערים במהירות קובע של 80קמ"ש. וחוזרת באותה הדר, אולם במהירות קבוע אחרת. מהירותה הממוצעת הייתה 88 קמ"ש. והנסיעה כולה ארכה שעתיים ועשר דקות. 1.מה המרחק בין שתי הערים? 2.מהי המהירות בה נסעה המכונית בדרך חזרה? התשובה ל1. היא 95324M ל2. 97.77קמ"ש אפשר הסבר? לא הבנתי איך לפתור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי המון תמונות שנמצאות בתוך תיקיות ב-google פלוס. שאלתי היא אליכם, יש הגבלה בנפח? כי אני נכנסתי לפה: https://www.google.com/settings/storage?hl=iw ויש 15G חינם, האם הנפח שיש הוא לתמונות +המייל? או רק למייל? מה קורה אחרי שעברתי את ה-15G. האם אפשר להעלות חופשי תמונות ללא הגבלה? אשמח לקבל תשובה ממכם.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשתמש בגירסה הזאת? אני צריך לדעת כי אני רוצה להתקין אם יש עדיין את הבאגים אז תגידו לי אוקיי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו מה סימנתי ותגידו לי אתם, לדעתכם - איזה פרופיל יהיה לי? אז ככה: מכל הבעיות שרשומות שם, סימנתי ש: 1. חבלה בראש - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה [הייתי קטן, מישהו זרק לי אבן בראש, ירד לי דם וזהו, חיברו לי את העור עם דבק מיוחד. 4. קושי בנשימה דרך האף - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 22. בעיות באשכים, בקע מפשעתי - חיובי, לא אושפז בגלל התופעה 30. טופלת ע"י פסיכולוג? חיובי 31. האם הינך משתמש בסמים \ אלכוהול? חיובי, כמה בירות בסופי שבוע 34. יתר לחץ דם [בסעיף הזה - בעיות אצל קרובי משפחה] - חיובי, אצל סבתא מצד אמא לסימון הרופא: 40. מחלות נוירולוגיות. חיובי, אני סובל מ-ADHD ובכן, מה דעתכם? עדיין 64?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ולכל מי שמיתגייס מחר שיהיה בהצלחה.... אני כמעט בטוח שאני מתגייס לפלס"ר שריון... יחידה נחמדה מאוד.... מקווה שמפעם לפעם אני ימצא את הזמן ליכתוב בפורומים ולשוטט פה!! בכל מקרה בי בנתיים לשבוע או שבועיים לא יודע לכמה!!!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה 3 חבר'ה בני 18 יש עוד יעדיים חוץ מכל האיים הסובבים את אזור יוון טורקיה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יאמן... מטר לא רואים... וככל שעובר הזמן רואים םחות ופחות... חבל שאני לא מוצא עכשיו את המצלמה שלי...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא בכלל מכיר את הזמר הזה? So you can Suck my Dee*k if you dont like my Sh**t ---- I hope you fu**ing burn in heel with this sh**t מכירים?? Whitout me? Lostyourself? ???
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר חברים המועסקים כעובדי קבלן ובנוסף לכמות האזכורים של הנושא, מעניין אותי לדעת כמה באחוזים מרוויחה החברה שמעסיקה את עובד הקבלן על כל שעת עבודה שלו שלרוב מרוויח שכר מינימום. הכוונה היא בעיקר לעובדי הניקיון, השמירה ואלה המשתכרים משכורות נמוכות. באחת החברות שעבדתי, הייתה לנו התקשרות מול חברת קבלן שהציעה 60 ומשהו ש"ח על כל עובד קבלנות שיספק עבורנו שירות לקוחות. אם אפשר להתחשב בחישוב גם בהפרשת תנאים סוציאליים, משמע הרווח נטו של החברה על העובד אחרי הפרשת כל הכתוב בחוק. תודה רבה לכל המגיבים. - - - תגובה אוחדה: - - - מנהלים, אם אפשר לשנות את הכותרת ל "כמה הרווח של חברת קבלן על שעה של עובד שלה?" מקווה שיהיה יותר מובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest%202.mpeg http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest..mpeg לא יאומן איזה אנשים מטורפים יש בעולם!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/194040 תגידו שהיא לא מאמי. :-*
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני לא מאמין !!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... יוצא לכם לפעמים שאתם מתעוררים בבוקר עם מצב רוח מרומם, ופתאום מרגישים באתם פשוט חייבים לנסוע לאן שהוא ולא אכפת לכם לעזוב את הכל ולעשות את זה... אם אתם ספונטנים, הרפתקנים, או סתם סרוטים קצת זה עלולה להיות חוויה בשבילכם... הדבר הכי טוב הוא הכי פחות צפוי... קרובת משפחה שלי למשל החליטה לנסוע לתאילנד לפני שלושה ימים ומחר היא נוסעת עם חבר שלה (קרטיסי הרגע האחרון)... שתפו אותנו בדברים ספונטנים שעשיתם מהסיגנון... ונראה מי באמת מסוגל לעשות דברים משוגעים בפורום הזה...
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי 2 שאלות עלייכם ואני ישמח אם תעזרו לי אז ככה השאלה הראשונה הולכת ככה: 1. "כיצד צריך להרים גוף כלפיי מעלה מבלי לשנות את אנרגיית התנועה שלו בזמן ההרמה?" זאת שאלה שלא כלכך הבנתי ולכן אני צריך את עזרכתם. 2. "לעגלה אחת מסה m ומהירות v ולעגלה שנייה מסה 3m ומהירות 3v . מהו יחס האנרגיות הקינטיות של שתי העגלות? עכשיו אני לא הבנתי בדיוק מה רוצים ממני כלומר למה מתכוונים שהם אומרים "מהו היחס" אבל לפי חישוב פשוט יוצא לי ש : 3m.9v (ה 9 מהחזקה של ה המהירות - 3 בחזקת 2) ----- 2 = 18.5J - ומכאן נובע שעגלה השנייה מהירותה הקינטית גדולה פי 18.5J ג'אול. אבל כמו שאמרתי לא הבנתי תשאלה ואם אני טועה אני ימשח לקבל תיקון תודה רבה לעוזרים, זה חשוב לי
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-