כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני הייתי "מנותק " (המבין יבין) מהסרטים כמעט חצי שנה ואני רוצה להשלים פערים על איזה סרטים אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן ... אני מחפש בטירוף בובה של סנאי , חמודה ופרוותית , רצוי בגודל 20 ~ 30 סנטימטר , לא מפוחלצים , אלא ממש בובות . אודה למי שיוכל להאיר לי קצת את הדרך , לא מצאתי בהאפנינג , לא בחנויות צעצועים נוספות , אני לא מוצא בשום מקום בובה של סנאי !!! מה ביקשתי כבר ... אם מישהו ראה ליד הבית שלו משהו , אודה מקרב לב על מידע כלשהו שיעזור לי . תודה . לורד יאבל השלישי .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/fart.swf
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה בנוגע למשלוחים מאמזון לישראל - מישהו יודע איך השילוח שלהם עובד? האם אני מקבל את המוצר בדואר ישראל או בחברה חיצונית (UPS DHL FEDEX)? אשמח אם תענו רק מנסיון בבקשה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?! לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח. תהנו!!! אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות פלאפון ב 1000 שח פלוס. אני לא רוצה גם חשבון אלא סים + טוקמן + מכשיר יש לי בערך 600 שח לכל זה אפשר לארגן משהו במחיר הזה? חשוב לי מצלמה טובה + איכות הקלטה טובה. יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני סיימתי השנה כיתה יא' מתמטיקה-אגלית-פיסיקה-מדעי המחשב-בניית מערכות מידע[טכ"מ] --- הכל 5 יחידות. אני חשבתי על המקצועות הבאים : הנדסת תוכנה\\ הנדסת חשמל \\ הנדסת מכונות \\ הנדסה ביו רפואית. (מתכוון ללמוד דרך עתודה) יש לכם המלצות על איזה כיוון מומלץ ללכת?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://img291.imageshack.us/my.php?image=vvvkk0.swf עדיף לבחור שם ברזולוציה של 1024x768
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו... בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות . אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכז הרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ... תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest%202.mpeg http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest..mpeg לא יאומן איזה אנשים מטורפים יש בעולם!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום, יום שני ה2.2 (cooooolll) ניצן זיפמן, A.K.A THEWIZARD חוגג יום הולדת 24! מזל דוב ניצן!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-