עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה נפל עליי דיי בספונטניות. חברים שלי יורדים לאילת ליומיים,הם 4 וכל זוג חדר(בלי בדיחות של גייז עכשיו),בקיצור 2 החברים שלי הציעו שאני ישן איתם בחדר,הם פשוט יכנסו למלון ואחרי כמה דקות אני יבוא ויכנס לחדר,בלילה גם יותר מאוחר אחרי כל היציאות אני ישן איתם. אפשרי דבר כזה או שיוכלו לעשות לי בעיות ולא יכניסו אותי בסופו של דבר? כבר שילמתי על נסיעה לא בא לי להתבאס וזה מחר בבוקר ב7 אני צריך לצאת,אשמח לתשובה סופר זריזה אם יש כאלה שעשו את זה גם.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by buyom,

פצצה של החיים ולתמונה שמתעדכנת

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DrowNz,

אהלן חברים יש לי 2 שאלות עלייכם ואני ישמח אם תעזרו לי אז ככה השאלה הראשונה הולכת ככה: 1. "כיצד צריך להרים גוף כלפיי מעלה מבלי לשנות את אנרגיית התנועה שלו בזמן ההרמה?" זאת שאלה שלא כלכך הבנתי ולכן אני צריך את עזרכתם. 2. "לעגלה אחת מסה m ומהירות v ולעגלה שנייה מסה 3m ומהירות 3v . מהו יחס האנרגיות הקינטיות של שתי העגלות? עכשיו אני לא הבנתי בדיוק מה רוצים ממני כלומר למה מתכוונים שהם אומרים "מהו היחס" אבל לפי חישוב פשוט יוצא לי ש : 3m.9v (ה 9 מהחזקה של ה המהירות - 3 בחזקת 2) ----- 2 = 18.5J - ומכאן נובע שעגלה השנייה מהירותה הקינטית גדולה פי 18.5J ג'אול. אבל כמו שאמרתי לא הבנתי תשאלה ואם אני טועה אני ימשח לקבל תיקון תודה רבה לעוזרים, זה חשוב לי

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חברים , לפני כמספר דקות ה-eurovision נגמר וישראל זכתה במקום הרביעי, אחרי ששירי מימון נתנה הופעה מהסרטים ! ברכותיי ! http://www.eurovision.tv/english/israel.htm הזוכה היא יוון, שזכתה בפער דיי רציני, עוד ניתן לקרוא כאן : http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=186176&sid=49 ישראל נדדה מהמקום ה-1 למקום ה-6, וכאמור הגיעה למקום הרביעי לאחר שצרפת נתנה לנו עשר נקודות. אתם מוזמנים לספר חוויות ... ;D

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ax+4y=2a+4 4x+ay=-a מצאתי את ה-Y והוא נכון, אבל אני לא מצליח להציב כמו שצריך כדי למצוא את ה X.... בני גורן-ארור תהיה!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by fish123,

לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Avi Levin,

שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ולכל מי שמיתגייס מחר שיהיה בהצלחה.... אני כמעט בטוח שאני מתגייס לפלס"ר שריון... יחידה נחמדה מאוד.... מקווה שמפעם לפעם אני ימצא את הזמן ליכתוב בפורומים ולשוטט פה!! בכל מקרה בי בנתיים לשבוע או שבועיים לא יודע לכמה!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש מסיבת סוף שנה במועדון בשם הצ'אי... ודיברתי עם אחד מהייחצנים ושאלתי אותו אם אפשר לצאת ולהכנס מתיי שרוצים.אז הוא אמר שיש מצב שלפניי 1\2 לא נותנים לצאת, זה תלוי כבר במאבטחים.... זה הגיוני?זה חוקי? כי יש לי בעיה עם להרגיש כלוא... אני צריך לדעת שברגע שאני רוצה אני יוצא מהמועדון.... :

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...

11. רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכם .. אני טכנאי מוסמך+ נסיון אך אין לי קשרים , ואני לא רואה מודעות בעיתון . מה אני עושה? מישהוא יש רעיון המלצה ... דרך אגב אני מתל-אביב אם מישהוא מעוניין שיפנה אליי במסנג'ר או באימייל . תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by lion03,

כמובן שזה על AMD http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029737,00.html#n http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html ועוד אחד מגיימר http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=564579

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Symbore,

בשעה טובה התקדמתי ל-chrome וגיליתי שיש שירות של גוגל בשם googledrive אשר למיטב הבנתי דומה לdp. הפסקתי להשתמש ב-dp לאחר קובץ שכביכול סונכרן במחשב אחד נעלם ולא שבו עקבותיו. זה קרה פעמיים ובפעם השנייה איבדתי קובץ חשוב. (למען הסר ספק, גם שירות האחזור של DP לא הראה שהקובץ סונכרן. האם גוגל דרייב יותר בטוח לשימוש? אנא שתפו מנסיונכם, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות. אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם. אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר). עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו. אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MarkeR,

חשתי צורך להכריז על בוקר טוב , ביחד עם התרנגולים !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

יש פה מישהו שמשתמש בגירסה הזאת? אני צריך לדעת כי אני רוצה להתקין אם יש עדיין את הבאגים אז תגידו לי אוקיי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחפש למכור את האופניים שלי, כמה לדעתכם ניתן לקבל עליהם? הדגם הוא GT Tachyon 3.0 2011 האופניים במצב טוב, 2-3 שריטות קטנות ולא מורגשות. האופניים עם גלגלים 700/23C ויש לי גם זוג גלגלים נוסף 700/32 כמו כן, מספר פנימיות חדשות וגלגלי שיניים קדמיים ספייר (הקיימים טיפה עקומים אך לא מפריע לי לכן לא החלפתי). יש כמה שידרוגים נוספים כגון ידיות יותר טובות (עם קרניים מגומי) ועוד. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותם?

20. האם בעלי תואר בוגר אונ' במדעי המחשב יכולים לעבוד בניהול רשתות ואבטחת מידע ? (האקינג\ אנטי-האקינג לרשתות, תחזוקתם ואבטחתם וכו') או רק בתכנות ? האם כדי לעבוד במקצוע הנ"ל צריך להיות בעל תואר אחר ממדמ"ח? איזה מסלול לימודים צריך לבחור באונ' בשביל זה ? תודה :]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DiSc@MaN,

תקראו שם: isonews

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by נעמה וילדו,

חופשה גדולה מתקרבת מישהו מתכנן איזה טיול מגניב? אני והבנזוג חושבים אולי לנסוע לפריז (פעם ראשונה בשביל שנינו) ואולי לשלב עוד נסיעה קצרה לעיר אחרת בצרפת. למישהו יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

http://www.youtube.com/watch?v=KGalLxQs_O8&feature=related צפייה מהנה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הענקית מקופרטינו מדווחת על עוד רבעון עם הכנסות ורווחים עצומים, אך בכל זאת זוכה לכתף קרה מהמשקיעים והמומחים זה לא פשוט להיות המלכה (של ההכנסות והרווחים), וזה מה שלומדת עתה על בשרה אפל הגדולה, שדיווחה על הכנסותיה לרבעון הפיסקלי השני שלה לשנת 2016 (שהוא הרבעון הקלדנרי הראשון של 2016) – עם הכנסות של כ-50.5 מיליארד דולר ורווח נקי של כ-10.5 מיליארד דולר, אשר בכל זאת לא עמדו בציפיות האנליסטים בשוק ומביאים את החברה לדווח על ירידה בהכנסות ביחס לרבעון המקביל אשתקד, לראשונה מאז שנת 2003. הדרך האדירה שעברה החברה בשנים האחרונות, עם השקות האייפון, האייפד והמחשבים החדשים שהביאו כולם לשבירת שיאים מתמדת גם בהכנסות הכוללות וגם ברווחים הכוללים שלה, הרגילו את העולם ואת המשקי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.