עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם בעלי תואר בוגר אונ' במדעי המחשב יכולים לעבוד בניהול רשתות ואבטחת מידע ? (האקינג\ אנטי-האקינג לרשתות, תחזוקתם ואבטחתם וכו') או רק בתכנות ? האם כדי לעבוד במקצוע הנ"ל צריך להיות בעל תואר אחר ממדמ"ח? איזה מסלול לימודים צריך לבחור באונ' בשביל זה ? תודה :]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ccc,

אני שואל ברצינות וזה תמיד עניין אותי: כשבן אדם שמתחיל לזרוק אבנים על אנשים אחרים בגלל שהוא חושב שחייזרים משמיים יהרגו אותו אם הוא לא יעשה את זה, או שהוא מתחיל לקבל הזיות וצועק וחי בפחד שחייזרים יהרגו אותו הולך לפסיכיאטר, הוא מקבל ישר אשפוז+תרופות. כשדוסי בא לפסיכיאטר, הוא נחשב נורמלי למרות שהוא גם חושב שיש כוחות שיהרגו אותו ורוחות שיתפסו אותו ואם הוא לא יזרוק אבנים על מכוניות בשבת וירסס על עסקים שפתוחים הוא ימות. אני שואל למה הדוסי לא מקבל תרופות ? בגלל שזה פסיכוזה המונית אז לא רוצים לעשות רעש? בתודה מראש, MJ

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קיבלתי באיזה רשימת תפוצה של אתר מפגר, משחק פלאש: http://skoften.mine.nu/flash/dontshootthepuppy.swf כאילו...... ממממממההההההההה!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by siwsd,

*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כאשר התחברתי באמצעות אחד מספקי האינטרנט (אין טעם לנקוב בשם ספק האינטרנט היות ומהבחינה הזאת הם מתנהגים באותה דרך) התבקשתי למסור פירטי חשבון בנק עבור הוראת קבע. ביקשתי מנציגי החברה לשלם בשוברים בבנק במזומן כמו שאני משלם עבור שירותים אחרים כמו חשמל,מים,ארנונה,גז,בזק וכיוצא בזה, ולא באמצעות הוראת קבע,אולם נאמר לי שזה לא אפשרי מבחינתם . בדקתי גם אצל ספקי אינטרנט אחרים,אולם גם אצלם קיבלתי תשובה זהה. ביקשתי לפחות לציין בהוראת הקבע את הסכום שמותר להם לגבות על בסיס חודשי מחשבון הבנק שלי ,אולם גם לזה הם לא הסכימו. וזאת למרות שמדובר בסכום חודשי קבוע שאינו מחושב לפי צריכה. רק מאוחר יותר הבנתי גם מדוע הם לא הסכימו לבסוף הם הצליחו לפתות אותי באמצעות מחיר זול בתמורה להתחייבות ארוכה. ט…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by KoM,

;D יוהו לי !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Culandur,

קרדיט לזארן מפורום טולקין באורט

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by The-Devil,

הידעתם? המילה הארוכה בעולם היא: pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis ופירושה מחלת ריאות שנגרמת משאיפת גרגרי אבק מיקרוסקופיים הנפלטים בשעת התפרצות הר-געש או הסנפת סיליקון . : מרתק!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Master-Chipsets,

אולי זה ספאם אבל היום יש לי יום הולדת 15

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אורח ztos--

# מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ForresT,

חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. זה טראק ראשון שאני עושה ואני צריך המון תגובות אז: http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-asteroids Negative is Positive

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, לפני שבועיים בערך שלחתי את ה-MP3 ל"תיקון", עקב זה שהלחצן של הווליום היה חסר לי, בקושי השתמשתי ב-MP3 וכבר הוא התנתק לאט לאט. ושלא נדבר על כל מיני בעיות קודמות, לא ממש מרוצה מהחברה הזאת. אז היום התקשרו אליי כדי לקחת את ה-MP3, אז באתי וכאשר רציתי לקחת את ה-MP3 הוא אמר לי שאני צריך לשלם 90 ש"ח בגלל שזה "נזק" ולא תקלה. אז אמרתי "מה זה 90 שקל?!" כולה היה חסר את הלחצן של הווליום, דבר כזה לא עולה להם אפילו שקל. אז הוא אמר זה לא רק "תיקון" (כן ממש תיקון...) זה גם בדיקה. מאותו רגע ממש "צחקתי", כאילו WTF?! ביקשתי שייעשו בדיקה? כולה ביקשתי שייתקינו לי את הלחצן הזה כי זה נאבד לי וחלק כזה קטן אי אפשר למצוא, אז הוא הראה לי מס' כדי לפנות אליו, זה מס' של שירות לקוחות. מחר אני אתקשר.…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ccc,

אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Culandur,

http://riff.endoria.net/ WTF?!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני אוהב לשמוע רוק !! (חדש/נוסטלגי) וגם אלטרנטיבי אבל לא יותר מדיי..... וישראלי גם.. אבל בעיקר רוק לועזי.. עכשיו מה אתם אוהבים .. ? .. ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב נו, אפשר גם שנה+קצת. אז הנה הרשימה שלי: Rush Hour 3 http://www.imdb.com/title/tt0293564/ X-Men 3 http://www.imdb.com/title/tt0376994/ Spider-Man 3 http://www.imdb.com/title/tt0413300/ ואה כן, גם את זה. Harry Potter and the Goblet of Fire http://www.imdb.com/title/tt0330373/ Damn, Emma Watson (Hermione Granger) is SO fine! כן, אני יודע בת כמה היא, אבל היא פשוט יפה. טוב, זאת הרשימה שלי, בואו נשמע את שלכם.

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב, אני סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים, ובדו חוגי לתקשורת אינטראקטיבית. באחד הקורסים בכלכלה-שיווק דרך האינטרנט (או במדיה דיגיטלית) יש לנו עבודת גמר על נושאים שנבחרו. אני בחרתי לעשות עבודה על פרסומות במשחקי מחשב, כאן אבקש עזרה מחברי הפורום: אם מישהו יודע או נתקל בפרסומות במשחקי מחשב מסוימים נא נא הבהירו את עיניי : *הבחירות המובנות מאליו הן- משחקי ספורט (מרוצים/כדורגל/כדורסל) בהם יש שלטים של חברות ספונסרים וכו'... *עוד דוגמה שצדה את עיניי היא הBATTLE FIELD HEROES שיבוסס כולו על תזרים מזומנים מפרסומות שיוצגו במהלך המשחק.. *דוגמה נוספת היא לפני כל משחק שרשרת הלוגואים (INTEL INSIDE וכו'...) אם יש למישהו דוגמאות קונקרטיות לפרסומות (גלויות או סמויות- כשהסמויות יותר "פיקאנ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה להזמין היום בשעה טובה את האייפוד שאני מצפה לו כ"כ הרבה זמן. ואני צריך לדעת איך זה נראה הכי נורמלי, כבר החלטתי על משפט לחרוט (בערך), אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו: האפשרות הראשונה היא ככה: שימו לב לרוק&רול 1. 2. 3. שימו לב גם לLay במקום lay 4. משלכם http://store.apple.com/us/engrave/MB565LL/A?mco=MTcyODEwNg אני יודע שזאת התעסקות בקטנות אבל אני לא יודע איך זה נראה הכי נורמלי. תעזרו לי לבחור

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים