עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עם שווי שוק של מעל 720 מליארד דולרים, אפל היא לא רק החברה האמריקאית עם השווי הגדול ביותר אי פעם, אלא גם שווי זה גדול יותר מהחיבור של שווי השוק של מיקרוסופט וגוגל יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/700-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%92/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Libby,

שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by WhiteHaze,

If you watch the images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs. Calm is on the right. Get up from your seat, and move back about eight feet. They switch places! WTF? ויש שם עוד מציאות...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. פרק אדיר, צחקתי כול הפרק, מצחיק לאללה וגם אלה מאיתנו שלא רואים את הסידרה באופן קבוע יעלו חיוך. מומלץ

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

אני שמעתי שאם אתה משמיע מוזיקה במספרה או מסעדה ונכנס ניצג של אקום יכולים לתבוע אותך , האם זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מישהו יודע? אני רוצה לפצל קניה בין מספר חנויות אבל מפחד שבמקרה של תקלה כל ספק יאשים את החלקים של הספק האחר.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by osherd,

איך מורידים קלייפ מיו טיוב??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך. התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר. קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש. מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית. שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי. מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'... Aviko

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Hipo_Honder,

WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Culandur,

קרדיט לזארן מפורום טולקין באורט

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מישהו יכול לענות לי ? זה מכל הפורומים - כאילו למי יש את המחשב הכי סוס בכל האתר ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם. קניתי לא מזמן שולחן לחדר והוא מתמלא באבק כל כך מהר עד שצריך לנקות אותו בוקר צהריים וערב כדאי שיהיה נקי (אני רציני לגמרי) וגם כנראה שהאיכות שלו לא משהו והוא נשרט בצורה זוועתית. אני חושב כבר כמה זמן מה אפשר לעשות והרעיון היחיד שיש לי זה לקנות פלטה של זכוכית כמה שיותר דקה ולהשים עליו. אתם חושבים שזה יראה יפה או שזה יהיה "ענתיקה" כזה?.. וגם כפי שאפשר לראות בתמונה שצרפתי אז לשולחן יש צורה מעוגלת כזאת, אפשר לחתוך על פי הצורה הזאת זכוכית? (איש מקצוע ) . או אם יש לכם פתרון אחר לבעיה אשמח לשמוע! שבת שלום ! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Moty_p,

שלום אנשים יקרים, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/t​acticball/ אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים תודה לכם. ותזהרו מהם

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משתעמם מול המחשב ומחפש מה לעשות.. שימו פה כל אחד משחק אונליין נחמד וממכר להעביר את השעמום, והראשון הוא FLIGHT CONTROL http://blankspage.com/flight-control/ אחלה משחק

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by MOFRA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360268,00.html מי לדעתכם אחראי לדבר

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. עקב הפסקת פעילותו של Picasa Web Albums, והסרבול של Google Photos (אין בו אפשרות להטמיע תמונות באתרים אחרים, כיוון שהוא לא מספק קישורים ישירים לקבצי התמונה שנקלטים ע"י התגית img /img [ה-img בסוגריים מרובעים]), אני מחפש אתר אחר לשיתוף תמונות שמציע אפשרות כזאת ממשתמש רשום (משתמש רשום כדי שאוכל לגשת בקלות לתמונות שלי מחדש, מה שלא ניתן לבצע עם משתמש אנונימי). האם יש אתר כזה שמספק את השירות בחינם כפי ש-Picasa Web Albums איפשר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by iyc,

מישהו יודע אולי איך אוכל לשלוח SMS לארה"ב בחינם? ה-ICQ לא מאפשר, ואם אפשר תוכנה בסיגנון של ICQ שיוכלו לענות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shalomelbe,

1 או 2? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by oded6188,

http://www.fansygame.com/bd/yahel2005/ DJ Yahel נבחר לייצג את מדינת ישראל השנה בתחרות DJ Magazine הנערכת פעם בשנה. כדי להגיע למקום כמה שיותר גבוה אנחנו צריכים את העזרה שלכם ע"י כך שתצביעו ל DJ Yahel! http://www.fansygame.com/bd/yahel2005 כל מה שצריך לעשות זה להיכנס ללינק הנ"ל, להיכנס לדף ההצבעה (קליק על הבאנר בצד שמאל למטה), בחלון שייפתח לכם תכתבו: DJ YAHEL תמלאו את הפרטים... וזהו! כל קול חשוב לנו מאוד!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים