עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 125,

לנעול

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by First Squad,

היום ב 7:40 נסעתי לעבודה ובצומת ליד הבית שלי נכנסתי לתאונה , שניגרמה בגללי , שיניתי נתיב ואז צץ מאיפה שהוא איזה פריק שנסע מהר ונכנס בי. אני מבין שהתעונה בגללי פני שאני זה ששינה נתיב , אבל לרכב שלי לא קרה שום דבר (סיאט קורדובה) ואצלו קמת רציני בדלת ובצד ( יונדאי) החלפנו פרטים כמו אנשים מתורבתים ונסענו לאחר מכן התקשרתי לביטוח שלי ומלאתי תופס של השתתפות בתאונה. השאלות הם : 1. אם הנזק הוא פחות מההשתתפות העצמית אני עדיין מחוייב לשלם השתתפות עצמית? 2. אם ההיתי עושה היט אנד ראן מה היו ההשלכות של זה? תודה. :auto:

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, מעוניין לדעת איזה רכב ליסינג מקבוצה 2 הכי מהנה לנהיגה ? ואיזה רכב אתם ממליצים לקחת .. תודה !!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לפני כמה ימים הורדתם את הקטגוריה הראשונה, כך שהתמיכה הטכנית נהייתה ראשונה. בגלל שאני משתמש הרבה בפורום תמיכה טכנית (מבקש עזרה ומנסה לעזור לאנשים) - זה שיפר לי את הגלישה באתר פי כמה. אז כל הכבוד ותודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by noambar,

בחופשת פסח אני כנראה יטוס לצרפת ואני רוצה ליקנות שם xbox360. אבל כדי להוציא מ-xbox את הכל אני צריך טלוויזית hdtv. רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא פלזמה או lcd שתומכות ב-hdtv. ועם יש שהם לא יעברו את סכום ה-2500 עד 3000.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אולי אחרי האירוע שקרה כאן ישנו טיפה את סיגנון ה MTV בנות ערומות שלא יודעות לשיר http://www.dailymotion.com/video/x8ymn0_susan-boyle-on-britains-got-talent ובלי תגובות "אתה חייב לי 5 דקות מהחיים" אחלה סירטון לדעתי

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by nineball,

נתקלת בזה לא מזמן בגרסת פלאש, ועכשיו גם מצאתי את המקור http://www.youtube.com/watch?v=UTlz3FA-Rjg הדבר הזה רץ אצלי בלופים כבר חצי יום ואני לא מפסיק לצחוק. שתפו אם יש לכם עוד משהו איכותי

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Invisible person,

היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. האם בעלי תואר בוגר אונ' במדעי המחשב יכולים לעבוד בניהול רשתות ואבטחת מידע ? (האקינג\ אנטי-האקינג לרשתות, תחזוקתם ואבטחתם וכו') או רק בתכנות ? האם כדי לעבוד במקצוע הנ"ל צריך להיות בעל תואר אחר ממדמ"ח? איזה מסלול לימודים צריך לבחור באונ' בשביל זה ? תודה :]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MiniMizer,

להורדה ;D

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי , הוא ביקש ממני שאני יברר לו כמה פרטים... בקשר למה אפשר להכניס לכלא ומה אסור... כבר הבנו שדיי רצוי להביא כרית ציפית ושמיכה מהבית... אז בסך הכל השאלות הם מה כדאי להביא שיהיה שימושי שם.. (לאנשים שהיו בכלא צבאי בעבר , אם יש כאן בכלל כאלה ) איך התנאים שם , סדר היום , אוכל , יחס ... בקיצור כמה שיותר פרטים , יותר טוב.. ד.א - הוא נכנס אחרי שהוא היה 45 יום בבית , עריקות כדי לצאת מקרבי. כמו שאתם יודעים 44 - נפקד 44+1 - עריק.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by maverick,

בין אם שמתם לב ובין אם לאו יש לנו מודרייטור חדש לפורום תוכנה - KoDkOd. אני מקווה שתצליח בתפקידך החדש ותוביל את הפורום למקומות טובים יותר וגבוהים יותר. והעיקר - שיהיה בהצלחה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Googleness,

אני יוצא עוד שעה לחיפה לחנות ספרים שם כי יש לי טרמפ. אני רוצה המלצה לספר הדרכה או ערכת הדרכה לקורס A+ כדי שאני אדע מה לקחת ושאני לא אקח משהו חסר תועלת. ידוע לי שיש את המידע באתר אינטרנט יש לי אותו מישהו כאן נתן לי כבר אבל אני מעדיף ספר. תודה מראש לכולם. [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:04:37 אני תיכף יוצא אי לאף אחד המלצה?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Ewingum,

תורידו את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/Ewingum/Virtual LSD.exe תפעילו אותו ותפעילו לפי ההגדרות ברירת מחדל. הביטו על מרכז המערבולת (הנקודה הלבנה) במשך כחצי דקה (או יותר, ככל המרה הרי זה משובח ;D) אבל תתמקדו אך ורק על הנקודה הלבדה (מותר למצמץ, אבל אם תמצמצו הרבה תוסיפו עוד כמה שניות) ואז תסתכלו על היד שלכם. אפקט מגניב ביותר!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by jbkkd,

"- לרשת חנויות באג דרושים אנשים טכניים עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים למגוון תפקידים. - למעבדת השירות בגן שמואל דרוש תותח פי.סי עם תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש מעולים " תותח פי.סי? זה איזה תותח חדש שיורה מחשבים?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Component,

למי שעוד לא מכיר: IcyTower אני השגתי 2375 נקודות בשלב 235.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mazinya,

אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

לא מצליח משום מה למצוא נקודות קיצון. בספר רשום שהנקודה היא 0,0. אבל לפי הנגזרת זה לא אפשרי. הפונקציה עצמה x^0.5: x^2-4 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Or ei,

אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by wooper,

הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בשלב זה, זה לא כל כך רלוונטי אבל נניח שבנוסף למשכורת שאני מקבל מהמשרה המלאה שאני עובד בה בתור שכיר אני מרוויח מהאפלקציה שלי באחת מחנויות ה APP STORE? מה קורה מבחינת תיאום מס? בגדול בעבודה נתנו לי תופס, לא זוכר איזה שבו אני מצהיר שאין לי מקור הכנסה נוספת. הבנתי שאם יש מקור הכנסה נוספת אז צריך להודיע עד שבועיים. בנוסף אני מבין שאם יש לי מקור הכנסה נוספת שהוא איננו שכר ממשרה שניה אלא יותר כמו סכומים חד פעמיים ולא דיווחתי אז פשוט יורידו לי מס מקסימלי של 48%. שתי שאלות, יש אפשרות לדווח על מקור הכנסה נוספת מבלי לידע את המעסיק הנוכחי שלי? לא רוצה שיעשו לי פרצופים בעבודה. דבר שני, ניתן לתאם מס רטרו אקטיבי לשנה האחרונה ולקבל החזרים על ה48% שייקחו ממני? בגדול יש מישהו פה שעובד משרה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by cganir,

כושי אחד, הולך במדבר. הולך, והולך, והולך.... מת מצמא, ומת לזיין. לפתע פתאום נגלה לפניו שד ! הכושי נבהל, אבל השד מרגיע אותו - אני פה כדי למלא אחר שלוש משאלות ליבך ! ספר לי מה היית רוצה לקבל, ומייד תקבל ! הכושי חושב , ואז עונה לשד : אני רוצה מיים. אני רוצה להיות לבן. אני רוצה שכל אישה שתבוא אלי תפשק מייד את רגליה. חושב השד ואז מעניק לכושי את משאלותיו, והופך אותו לאסלה. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אין לי מה להגיד. אחת מהסדרות אנימציה הכי מצחיקות שראיתי בחיים שלי. סדרה בת 7 פרקים קצרים על 2 בנים של מחבל שכל מה שמעניין אותם זה משחקי מחשב ואינטרנט. האנימציה מצויינת, הבדיחות קורעות וכל פרק פשוט מתעלה על קודמו. פרקים 6 ו-7 פשוט פסיכים לגמרי ברמת ההשקעה בהם. פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק 6 ופרק 7 הפסיכי לגמרי http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk&feature=related תהנו ;D

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים