עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. שלום אנשים! אני יודע שזה פורום מחשבים ולא פורום למטייל, אבל יש פה הרבה אנשים שמבינים דבר. בכל אופן, בעוד כשבועיים אני טס לניוזילנד. את הטיול אני מתחיל באי הצפוני, נוחת באוקלנד. מכיוון ואני נוחת לאחר כ-27 שעות של טיסות וקונקשנים, הדבר האחרון שאני ארצה זה להתחיל לחפש אכסנייה ואני מעוניין להזמין מקום מראש. האם למי שהיה שם יש המלצה על אכסנייה טובה באוקלנד? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Joli,

עד כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.. מה יותר מהיר 100 קמ"ש או 100 קמ"ש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RGod,

אם קניתי מוצר כולשהו חשמלי ואני רוצה להחזיר אותו עד כמה יום זה אפשרי והאם אני אמור לשלם איזשהו קנס ? המוצר :(Sansung 740N).

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by VL,

כל אחד שרוצה שישים תמונה/תמונות שלו פה... סתם מעניין לדעת איך נראיםם כולם

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by omer_ico,

מישהו יודע איפה יש מסלולי נחיתה והמראה שלא בשימוש.... מיקום מדויק אם אפשר... תודה עומר...

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by RTTW,

היי מה קורה? אני צריך עזרה קטנה אם הפלאפון שלי. מדובר בפלאפון של מוטורולה דגם E815 אני צריך איזה אתר שיש שם אפשרות להוריד כל מיני סקינים מודים לפלאפון הזה... חיפשתי כבר במוטו-IL ... אבל אין שם כלום לפלאפון הזה... בדקתי בפוקט פי סי גם לא מצאתי כלום... קיצר אני מבקש ממכם עזרה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Goshin,

שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום, לידידה שלי יש יום הולדת אז רציתי להביא לה כמתנה חולצה עם ההדפס של פלייבויי. איפה אפשר למצוא את זה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לא מזמן נכנסה לפעולה בעיר שלנו (עפולה) חברת אוטובוסים חדשה, בשם קווים (בעבר היו אגד). החברה החדשה החליטה שחצי מהאוטובוסים יהפכו למיני-בוסים עם 12 מקומות ישיבה לכל היותר. היום בשעה 18:00 בערך הייתי בדרכי הביתה (חיכיתי לאוטובוס כ-20 דקות) והגיע מיני-בוס עם מקום אחד פנוי בלבד - אין בעיה, אני יכול לעמוד, אבל הנהג לא נתנן לי לעלות. זאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה, אבל זאת הפעם הראשונה שעושים לי את זה! אני מאוד מתעצבן משטויות כאלה, במיוחד כשאין לי זמן להתברברויות של אוטובוסים (אני כל יום נוסע מעפולה לחיפה) ולכן החלטתי ללכת עם זה עד הסוף עד שלא יסדרו את זה. קודם כל שלחתי אליהם עכשיו דואר אלקטרוני עם כל הסיפור שלי, לאחר מכן אני מתכוון להתקשר אליהם, אח"כ להגיע אליהם למשר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eliil1,

איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

http://www.innergeek.us/geek.html אני 2.54664%

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Pika007,

צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  14. שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  16. אני אוהב תתוכנית אבל לעזזל שערוץ 10 ילחם ברצינות בממוסחר נולד אין לי מה לראות בטלוויזה לפחות יש לי משחקי ווידיאו לסיים ואינטרנט אבל לזה ידרדרנו? ספורט בתשלום תוכניות אולטרה ממוסחרות ו-שידורים חוזרים בפריים טיים :pissed: ואל תגידו כבלים \לווין יש לי כבלים והשידורים חוזרים שם עוברים כל טעם טוב כמה פעמים אני יכול לצפות באותו פרק של חוזרים לתחתית כבר 200 שנה אותם פרקים בלופ :pissed:

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  19. או יודע איפה המפעל נמצא ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by yoavbd123,

Rebecca Black - Friday (OFFICIAL VIDEO) פשוט השיר הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי... במיוחד המילים העמוקות.. YESTERDAY WAS THURSDAY TODAY IS FRIDAY, וואו... טירוף

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

23. Started by kobibo,

רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  24. מי שצריך חשבון פרמיום של rapidshare: http://rapidshare.com/files/3152699/rsaccount.rar אני מבקש לא לשנות סיסמא שכולם יהנו!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לדוגמא 6/6 = 0 או 6/12 = 1.25 (כאילו) יש איזושהי טבלה שאני יכול לראות מה מספר המשקפיים אולי??

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים