כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייב להודות.... מהרגע שנכנסתי לפורום הזה הפכתי להיות אוהד מושבע של AMD אני כבר לא יכול לשמוע על מישהו קונה מחשב של אינטל בלי "לתקוף אותו" על כך ולנסות לשכנע להשקיע במשהו טוב יותר וחזק יותר בנוסף הפרסום של הAMD גדל מאוד בכל תחומי התקשורת והמכירות בהקפים מדהימים ואני מאמין שרבות מהקרדיט לכך מגיע לאנשים כמונו ולאתרי החומרה האלו בכלל ואם הגענו למצב שישנם מכירות של AMD במיכרזים (כמו זה http://www.p1000.co.il/p1000/aff_redirect.asp?came=4&link_id=2) אז כנראה באמת השגנו משהו לחברה הישראלית ולשבירת "המונופול" משהו שיש לאינטל בארץ שמיייייח שפקחתם את עייני P= ותמשיכו כך על החתום עדי ז'…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות מאלו שכבר לומדים פשוט כל האתרים ללימודי תיאוריה נראים לא ממש מקצועיים גם אלו שבתלשום תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מזגן לחדר 3X3 ואני לא מבין כלום איזה כדאי , כמה כח-סוס , כמה BTU ומה המשמעות של האותיות
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בן 27 ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . יש לי תואר ראשון ושני בגיאוגרפיה אבל אני עדיין לא סגור על יעד, יש לי גב כלכלי ואני מעוניין לעבוד שם כמובן בתחום אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממליצים לי להגר מבחינת עבודה בתחום שכמה שיהיה דומה לתרבות פה, מזג אוויר נוח, ומשכורת סבירה+ ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מנסה להשיג אותם כבר כמה חודשים הם נעלמו " מספר אינו מחובר " יבואן של חומרה והוא רשום באתר של ECS שנציג רשמי ממש מוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/W2B/WhereToBuy.aspx?MenuID=26&LanID=10&AreaID=6&CountryID=95&TabID=1&ln=1
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים את ערכת ההרשמה בסטימצקי לפסיכו. איתה הגיעה חוברת בה הסברים ודוגמאות. כשראיתי את החלק של העיברית פשוט קיבלתי צמרמורת יש שם המון מילים שאני פשוט לא מכיר, שפה זרה ממש אני עוד נחשב מישהו שהעיברית שלו גבוהה יחסית לממוצע. רציתי לשאול את מי שלומד לזה/עבר את הבחינה בציון גבוה איך אפשר בעצם ללמוד את כל המילים האלו כי הבנתי שיש המון . טיפים מישהו?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסרט הראשון הוא סרט פארודיה בריטי עם איזה ממציא והעוזר שלו שנוסעים בזמן (לפחות ממה שאני זוכר בתחילת הסרט). היה קטע עם רובין הוד שהממציא גורם לכל החבורה להבין איזה פריירים הם ולהרוג אותו במקום לעזור לעניים. זה לצערי כל מה שאני זוכר בבירור וכל ניסיונות החיפוש שלי לא מצאו משהו מתאים. הסרט השני הוא רק המלצה אבל נשמע מעניין בטירוף: וירוס שתוקף את העולם ובגללו מתחילות התאבדויות המוניות ברחבי העולם. החבר שהמליץ לי על הסרט לא זוככר מה השם או אפילו מתי הוא יצא ככה שאין לי מושג מה לחפש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה ראיתי פה פעם (בפורום כללי) מישהו שביקש אתרים שדרכם אפשר להיכנס לאתרים אחרים שהמשחב חוסם . אני מנסה להוריד משהו מGAMERS HELL וזה לא נותן לי הוריד כי האינטרנט חוסם לי את זה . יש אפשרות להיכנס לGAMERS HELL דרך אתר אחר ולהוריד משם ?. תודה לעוזרים . עריכה:בשביל שתיהיה יותר התעניינות בתארד הזה אז ערכתי את הכותרת בשביל השאלה של Kosta88 ציטוט:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקראת תערוכת CES 2026, ענקית הטכנולוגיה מדרום קוריאה טורפת את הקלפים בשוק הגיימינג עם סדרת Odyssey החדשה. בעוד המתחרות מנסות להגיע לקו ה-1,000 הרץ, סמסונג עוקפת אותן בסיבוב עם צג שמגיע ל-1,040 הרץ, ולצידו חשיפה של מסך תלת-ממד ברזולוציית 6K שאינו דורש משקפיים. העתיד של הגיימינג התחרותי והאימרסיבי מעולם לא נראה חד יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים השיקו בזק וחברת הכבלים הוט בצירוף מקרים מפתיע למדי (שתיהם באותו יום, אבל.. שלא תחשבו שהם תיכננו את זה מראש כמובן..) חבילת הורדה חדשה לחלוטין, חבילת ה-5 מגה הורדה. מזה שנים רבות אנו הגולשים בישראל סובלים קשות ממהירות העלאה (Upload) נמוכה בצורה שלא ניתן לתאר ביחס למדינות האחרות בעולם. הדבר הזה משפיע קשות על ההתפתחות של ענף האינטרנט בארץ בכל התחומים הקיימים, אם זה רק בהעלאת כמה קבצים לרשת / שליחת דואר / תמונה לחבר באיסיקיו ועד העניין הגדול יותר שהוא כמובן שיתוף הקבצים ומשחקי הרשת השונים (לדוגמא, אני רוצה לפתוח שרת משחק קטן עם עוד כמה חברים אני לא יכול, והפינג שלי מושפע קשות בגלל המהירות הנמוכה). גם בחבילה החדשה שהם השיקו היחס בין מהירות השליחה למהירות ההורדה נ…
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפחית רעש בחדר? בדומה לאוזניות שמפחיתות רעש ע"י השמעת גל קול הפוך מהרעש שמחוץ לאוזניות האם אפשרי בכלל ליצור כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-