עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעו סיפור חביב. לפני כשבוע וקצת הזמנתי מהחנות BIGPC את הכרטיס 1950XT, קיצור אמרו לי שהוא יגיע עוד 3 ימים. לאחר 3 ימים נסעתי עם אימי לשם, בסופו של דבר מצאנו את כתובת החנות אך לא מצאנו את החנות עצמה, התקשרתי אלייה והמוכר אמר לי שהוא ישלח אליי את אח שלו, לאחר כמה דקות ראינו ילד בן 8-10 שואל אותנו אתם באתם לחנות ? ענינו בחיוב הוא הוביל אותנו לחנות, שהייתה בכלל חדר קטן בבניין ! ועוד המכור בכלל היה ביבנה ! (ה"חנות" עצמה באשדוד) ואמר שניתן לילד הזה ת 1200 שקל וניקח תכרטיס ! ועוד לא היגענו לחלק הכי הגרוע ! לבסוף לא קנינו את הכרטיס אלא נסענו ל IQPC שלא רחוקה בכלל משם והזמנו משם את הכרטיס ואני נוסע מחרותיים לקחת אותו משם ! ד"א מישהו פעם ביקר ב IQPC ? למה היא נמצאת בסוף העולם ? למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני באמצע כתיבת עבודת שורשים ואני צריך להכין אילן יוחסין. התחלתי להכין עם תמונות ויוצא ממש לא מסודר. חיפשתי בגוגל עצים אבל לא מצאתי שום דבר לעבודת שורשים. למי שמכיר אתר עם תמונה של עץ של אילן יוחסין או כל משהו דומה אשמח לקבל לינק. תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by lo_toda,

אין לי אומץ לילחוץ על זה ....המחשב שלי כנראה יתפוצץ ... http://arablounge.com/?affiliateID=googleabcont&gclid=COTHtOjg9pICFRlP1AodEDPZFA [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

מי שנותן תשובה שיתן הסבר

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. רונן פורת - נפטר בסופו של דבר מ-ALS למי שלא קרא את הבלוג - מומלץ מאוד לקרוא את הספר - ספר עצוב, מצחיק ומלא תקווה http://www.text.org.il/index.php?book=0806031 יום עצוב - וגם שמח (בסוף המלאך הגיע...), גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by roipow,

אני יכול לשנות מקצוע לנתמ"מ ביחידה שלי ( אופק בחיל אוויר). האם הקורס והמקצוע שווה משהו? וגם איך זה לאזרחות ואיך אפשר להתקדם? אכדי לעשות במקביל תואר? אשמח לתשובה ממבינים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by KapiSH,

:lol:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by J0n1,

OMG יאו איזה חזקקק :o חח יש לו הרבה סרטונים ביוטיוב איזה גדול הוא

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tnt studios,

אני חושב שכמעט כולנו מכירים את הענב הגדול (ואם אתם לא אז תבקרו באתר ההזוי הזה: http://run.to/bigwabbit ;D) (הנה תמונה שלו בפני עצמו: עכשיו אני רק שמתי לב לזה היום כששמעתי את השיר Spam של מונטי פייטון: בסרט "מונטי פייתון והגביע הקדוש" הפ מזכירים "ארנב/ערנב בצורות משונות... דוגמא: (מתוך הסרט "מונטי פייטון והגביע הקדוש", המבנה של ה"ערנב" כסוס טרואני...) ועוד אחת: (תמונה הזאת אתם רואים את ה"ערנב" של מונטי פייטון תוקף אדם תמים למראה... בדיוק כמו בתמונה שבלינק הזה: http://hwzone.co.il/Enc0der_Private/BigWabbit/images/bunnyjustice.jpg ) ועוד אחת: (בתמונה הזאת ראינו בובה של ה"ערנב" במונטי פייטון [לא ידעתי שבכלל מוכרים כאלו]) מה אתם אומרים על זה? צירוף מקרים? לא נרא…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש שיר רוק בערך משהו כמו קורן וגם בשירים שצועקים בהם תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Zeev86,

הפעלתי את האפליקציה ושכחתי לשים את כתובת ה-DNS בקונסולה, אז המיקום שלי נשאר להיות גלוי. ובמקום ההודעה הרגילה, רשום: Good news, Netflix will be coming soon to this part of the world. Stay tuned. תמונה: http://up415.siz.co.il/up2/ynmygz0jyjtq.jpg

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by J0n1,

קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by R0ck,

http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=1IEK840A5GLHUN7US0BEJT1F0M15Z1PMW יאללה, טובי... כמובן, למשועמם שמתבייש, אפשרי לשלוח לי לינק לדגימה (מומלץ להעלות ל usendit) בהודעה פרטית. כעקרון המטרה היא לסנכרן את קולכם ולהרים "מיני פרסומת". למה זה טוב? בעיקר בשביל ההומור... בהצלחה (ולא לפברק).

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by oren,

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם כמו שאמרתי אני ברמן ורוצה להתמצא ביותר משקאות איפה אני יכול ללמוד עוד על סוגי משקאות וכו' תודה רבה לכל העוזרים eli_Asus.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by KoM,

עם הסלרי החדש קיבלתי מדבקה, מדבקה שפעם לא הייתי חולם לשים, סלרון ? חיקוי של פנטיום ? איכס... אבל היום, כן היום, אני מודיע לכולם שאני שם בטכס חגיגי את המדבקה הזאת הכבוד, כאשר האות "T" תתנוסס לידה... אחח, מי היה מאמין ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by R0ck,

לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by RGod,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by MS-D,

היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי "לעצב" עיתון. כלומר, לכתוב ולהוסיף תמונה באמצע העמוד כך שהטקסט יהיה מסביב לתמונה, כתיבה בטורים, עיצוב כותרות גדולות וכדו'... אני יודע שהוורד 2007 יכול לעשות את כל זה, אך אני מחפש תוכנה ספציפית שמיועדת לעיצוב וכתיבה של עיתון. אם מישהו יודע באיזו תוכנה משתמשים העיתונים הגדולים או משהו שמתקרב לזה, זה גם יעזור לי .. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ybe,

באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים