עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pika007,

http://www.youtube.com/watch?v=iMdoIy26JsM&eurl=http://walfas.org/ fun with tesla coils אין לי מילים :lol: הדבר היחיד שאני יכול להגיד..... LOL japan

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום מה קורה??? תגידו מי היצרן של מוצרי קינדר ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. זה ממש לא נוח לחפש אותם מחדש. תודה

• 12 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. לקח את זה יותר מידי קשה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by silas91,

אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by Moon-Mage,

טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by qwerty1987,

איך פותרים את מה שבקובץ המצורף? תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Artist,

מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שנה שעברה יצא לי לעמוד בכביש ראשי בוויצמן כפ"ס, חייב להגיד שזה היה מדהים. למישהו יש צילום דומה? (הכוונה לא בטקס, במקום רנדומלי הומה אדם)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אותה שאלה לגבי בצק

• 12 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. Started by AnTiSh0ck,

אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Skid,

http://koloperuna.livejournal.com/117393.html

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Konst1988,

שלום לכולם. החלטנו בבית שהגיע הזמן להפטר מהוידאו, ולכן אני מחפש פתרון שיכול להחליף אותו בצורה הטובה והנוחה ביותר. חשבתי בעקרון על 3 פתרונות אפשריים: 1. דיוידי מקליט רגיל. בדיוק אותה פונקציונליות שהייתה לדיוידי, מחיר לא בשמיים. 2. דיוידי מקליט עם דיסק קשיח. הרבה יותר נוח מהקודם, מכיוון שחוסך את הצורך בדיסקים ברוב המקרים. הבעיה שמסיבה לא ברורה עצם קיומו של ההארדיסק מכפילה או אפילו משלשת את מחיר הדיוידי.. ממש הזוי.. למה שהארדיסק יעלה 1000 שח?? 3. HTPC. מבחינת פונקציונליות מהמכשיר אז אני צריך שהיא תהיה זהה לאפשרות 2, ולא יותר מזה. הבעיה היא שמארז סטנדרטי לא יכנס ברהיטים ולכן צריך מארז דק, משו בעובי 10 סמ.. לפי פורום מפרטים שראיתי אז כולם מציעים מפרטים של 4-6 אלף, וזה נראה לי …

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה. חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח. מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267 נ.ב יד שניה לא בא בחשבון. ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by composite,

שלום, ברצוני לגשת לבחינה הפסיכומטרית מועד דצמבר 2009, ואני מעוניין לקחת קורס. רציתי לדעת: איזה קורס מההיצע העצום שיש נחשב להכי טוב? יש לציין שאני גר בסמיכות לכפר-סבא, וראיתי שלקידום וליואל גבע יש סניפים בכפ"ס, 10 דקות מביתי, שזה מעולה. איכות הקורס היא השיקול הראשון, לאחר מכן המרחק הגיאוגרפי ממני והמחיר. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום! אני כרגע עם נטוויז'ן והם לא מוכנים לתת לי את החבילה שאני רוצה(בגלל שאני לקוח ותיק) למי לעבור?(לא לאספון ולא ואורנג' כי אין להם את החבילה שאני רוצה) מי הכי פחות טוב? תודה אריאל

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  19. טוב בעקבות הדיון שננעל (מקווה לא לעורר את זעם המנהלים), פתחתי דיון שני כי זה רלוונטי גם אלי. אז בלי צחוקים\דברים לא רלוונטיים. אני סטודנט ומבלה הרבה עם נייד, חלק מהזמן על הברכיים (אני יושב בסלון נגיד רגליים על השולחן מחשב באזור האשכים). 2 אפשרויות פגיעה *פגיעה חד פעמית *פגיעה לטווח ארוך 2 סיבות שאני רואה *חום. האם החום באמת משפיע? הנייד שלי לא מתחמם יותר מידי ואני לא מרגיש חום יתר על האשכים *קרינה, האם כמו שקרינה של פלאפון באזור האשכים (לא מומלץ לשים פלאפון בכיס בגלל זה-האמת זה אמת?), אז גם קרינה מנייד (או שרוב הקרינה באה מהמטען שבכל מקרה רחוק?) יכולה לפגוע בצורה רצינית? יש לי עוד שנים רבות עם הנייד, ואני אוהב מאוד לשבת בצורה הנ"ל, אולם אם יהיה ביסוס לנזק ממשי אנ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by BiG_BuG,

בתל אביב, אם להיות יותר ספציפי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by atomic rooster,

להמון אנשים יש את התמונה המפדחת ההיא שההורים צילמו כשהם היו קטנים. יש כאן כמה תמונות שהן פשוט priceless. תיהנו. (עמוד 3 הכי טוב לדעתי) http://ihatemyparents.tumblr.com/page/1

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. Started by raz002,

שלום, לפני מספר ימים הודיעו לי שהתקבלתי למסלול קצונה ייעודית בחיל הלוגיסטיקה ואני משובץ לתפקיד הזה באפריל. בדקתי באינטרנט כמה שאני יכול על התפקיד ורוב הרשמים הם שליליים כאשר חלק טוענים שמדובר יותר באפסנאי מאשר בקצין שמתעסק בפן הניהולי. אשמח לקבל הסבר על התפקיד ממשהו שנמצא בו או אחד שבאמת יודע עליו. תודה

• 12 תגובות
    • 9.8k צפיות
  25. Started by composite,

שלום לפני כמה זמן עשיתי הזמנה גדולה מאמזון (אם איני טועה, יותר מ- 100$), ולאחר כמה זמן קיבלתי פתק מהמכס שהחבילה נמצאת שם. הייתי צריך להגיע לשם ולשחרר את החבילה בעצמי. רציתי לדעת: למה זה קרה, ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב בעתיד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.