עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAN,

מה אתם חשובים : אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל: 1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם...... 2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו. 3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה. 4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום... 5. אחר ציינו מה ??? דן

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by arnoNz,

תגידו עוד מישהו פה רואה תסידרה בערוץ יס+ (12) ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Selinko,

מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by oryanstn,

עברתי התקף פסיכוטי חודשים לפני כן היו לי רעיונות בתחום המתמטיקה שנמצאים כיום בארגז אני מחפש אדם שעבר התקף דומה ושיש לו ארגז כזה ששל רעיונות בכל תחום מדעי. בכדי לבצע החלפה בין הארגזים אימייל: oryanstn@yahoo.com פלאפון: 0528400561

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום! שמעתי מכמה אנשים שלשתות בירה כאשר היא מעורבבת בבלנדר עם שמנת זה ממש משמין... :s05: לדעתכם, זה באמת ככה? אם למשל לשתות כל יום פחית 0.5 ליטר עם אריזת שמנת של 15 % שומן, תוך כמה זמן בן-אדם ממוצע יעלה קילו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום שמעתי לא אחת על חנויות ספורט שיש בהם ציוד בסיסי או פחות בסיסי כמו הליכון עם מצלמה שקולטת את התנועות רגל ואז אפשר לנתח את התנועה של הרגל ולבחור נעל בהתאם - יש כאלה שהרגל בריצה נוטה פנימה יש כאלה שהחוצה יש כאלה שישר יחסית כיוון שיש לי בעיה בכף הרגל(קשת גבוהה) וכאבים מתחת לברך אני רוצה להשקיע קודם כל בנעל ספורט שבאמת מתאימה לי ע"פ הדברים הספציפיים בקיצור - מישהו מכיר חנות עם ציוד כזה או אחר שאפשר לרכוש בה נעלי ספורט באזור המרכז(פ"ת-ר"ג-ת"א) ? צוות איכותי שמבין ויידע לתת לי מענה לשאלות - בונוס תודה מראש

• 12 תגובות
    • 11.8k צפיות
  7. אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לא מזמן התקשר אלי המפקד שלי ובישר לי את הבשורה הקשה... ידידתי לשירות (בת-אל) וחברה (שלומי - שהשתחרר עוד לפני שהגעתי מהיחידה), נהרגו בתאונת דרכים שאירעה היום בדרך לאילת. לא ידועים לי פרטים נוספים על אשר התרחש, כמו כן גם לא לשאר חברי מהיחידה... לא ארחיב במילים, פשוט... אשים תמונה של בת-אל שנשמרה במחשב ממסיבת שתיה של חבר שהשתחרר לפני כשבועיים מהיחידה. משתתף בצער המשפחות השקולות וכולי תקווה שלא ידעו עוד צער, יהיה זכרכם, בת-אל ושלומי, ברוך!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ewingum,

ראיתי בפורום של גיימר: http://members.tripod.com/%7Emrpuzuzu/plan.html

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. נדמה לי שזה הולך ככה... רציתי לטייל איתך יד ביד רציתי להיות שלך לעד רציתי לתת לך אהבה חלמתי שתהיי אלי קרובה זה קצת מזרחית לא משהו כבד... תודה (:

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  12. לא מיד אחרי, אלה במהלך השנה אחרי. כמה תפילות ביום? מה השמות? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקע איך אני יכול להעלות אותו פה? אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי עם השיר תודה מראש טל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lupin,

יש דרך לצפות בפרופיל פייסבוק מסויים של מישהו מבלי להיות חבר שלו? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ואני חייב לדעת איך. לא יודע אם זה המקום לשאול אז אם לא, תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה למי שיצליח לעזור לי בזה. זה חשוב מאוד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אח של חברתי מתחתן בעוד חודש, ואנחנו מתכננים להכין לחתונה מצגת עם תמונות שלו ושל ארוסתו. אנחנו מנסים לחשוב איזה שיר לשים ברקע - שיר אהבה קצבי, שמח ומוכר (אפשר גם עברי וגם לועזי). בינתיים חשבנו על האופציות הבאות: The Monkees - I'm a Believer (או בגרסה של Smash Mouth) Herman's Hermits - There's a Kind of Hush יורם ארבל - אני אצבע את השלכת בירוק גבי שושן - להשתטות לפעמים (אם כי זה קצת נדוש) דעתכם? המלצות? רעיונות? העדפות מבין השירים הנ"ל? תודה לכולם!

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות
  16. Started by aviad91,

ניסיתי לחשוב על עבודה מהנה לחיים שלא דורשת כישרון.לא הצלחתי למצוא אז אני שואל אתכם: לאלו שכבר עובדים,יש פה מישהו שנהנה לעבוד במה שהוא עוסק למחייתו? ולמי שעדיין לא עובד, במה הייתם רוצים לעסוק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by evman007,

http://news.walla.co.il/?w=/2/1122832 :lol:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. http://www.dumpalink.com/media/1133349324/Every_Mans_Dream_

19. החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by BedB0y,

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..) מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים. ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

22. שלום קוראים יקרים מהאשכול על תערוכת XCITE שהתרחשה בחג החנוכה האחרון הבנתי שהיו מספר אנשים אשר הביעו עניין ברכישת המחשבים אשר עמדו בתצוגה. בתור שירות לקוראי הפורום והאתר החלטתי ליצור קשר עם טק דטה על מנת לקבל מהם יותר פרטים ומידע על המחשבים המוצעים למכירה, כלומר, מפרטים, כמויות, מחירים, צורת התשלום ועוד. אם כך, קיימים שני מפרטים, האחד נקרא X-CITE3 וקיימות 15 יחידות שלו, השני נקרא X-CITE4 וקיימות 11 יחידות שלו. המפרטים והמחירים: מחשב: X-Cite 3 - מחיר ליחידה: 8,890ש"ח AMD Athlon 64 3500+ 939 Pin Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 Club-3D ATI Radeon X800XT PLATINUM NCP 2x256MB DDR400 Western Digital Raptor 74GB SATA NEC ND-3500 NEC FD-1321H, 1.44MB FHD ANTEC SUPER LANBOY ANTEC Smar…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by creek,

למישהו יש אתר טוב\תוכנה ל-poker texas hold'em? אני יודע שיש המון כאלה - אבל איזה מהם הכי איכותי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by redead,

רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. http://voshy.com/videos/view.php?id=t6pnxn4k

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.