עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קודם כל קצת הוראות: התרכז/י בנקודה השחורה שבתמונה למשך חצי דקה-45 שניות ומיד לאחר מכן הסתכל/י בתמונה השניה(הריקה): בעיקרון מה שאתם אמורים לראות זה שהצבעים של העיגול והריבוע שבתוכו התהפכו, כלומר העיגול הפך לכתום והריבוע לצהוב אודה למישהו שיוכל להסביר מה גורם לכך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  4. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אודה לכם אם תסבירו לי שלב שלב איך לפתוח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by Arnold,

אני בטוח שרובכם עברתם את בחינת בגרות בלשון . יש לי בעיה תעזור לי . PLEASE איך מוציאם לוואי ומושא המשפט פשוט ? אם אפשר תפרטו

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שאני יילך רק לפי מה שרשום בו

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by longboard,

מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  8. שלום וברכה, אני התגייסתי עם חובות ועבדתי לאחרונה בעבודה וקצת קיזזתי בחוב אך לאחרונה "פוטרתי" בגלל התחייבויות לצבא (תרגילים, שמירות וכו') הבנתי שאני לא יכול להיות רגוע כל כך החלטתי שאני הולך על "חקירת יכולת". אני צריך מאנשים כאן עזרה שמבינים עניין ויכולים לייעץ לי. ידוע לי שאני אמור ללכת לבית המשפט ולעשות את ההליך הזה אך אני חדש בעניין ויש לי סה"כ 15 ימי חופשה בשנה כאשר כל חודש אני מנצל יום אחד בלבד לחופש. ברור לי שיש מקומות שנסגרים מוקדם וכל נושא התורים הארוכים נכנסים למשוואה הזאת. בסה"כ אני מבקש כאן הכוונה מדוייקת ככל האפשר כדי לסיים זאת הכי מהר. בנוסף, אשמח לדבר עם אחד שאציג בפניו את הסיטואציה שבה אני נמצא. עזרתכם נדרשת. 10X

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. כי היום האסיפה הראשונה וסתם מעניין לראות אם יהיה שם מישהו מהפורום. SO...? (אני לא עומד לפרט מה זה, מי שיודע יודע ) עריכה: תכתבו באיזה DELEGATION אתם, כדי שאדע לזהות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by eran256,

שלום, אני שוקל לקנות GOOGLE HOME למישהו יש מושג האם הוא יעבוד לי בארץ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. הייי. רציתי לקנות כונן קשיח חיצוני באחת החנויות הנ"ל. יש למישהו נסיון איתן?

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  16. זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pc student,

אין לי תמונה אבל אפשר לתאר אותו בקלות. זה כמו עירבוב בין גיטרה חשמלית לאורגנית(סינטיסייזר באנגלית). השתמשו דבר הזה בסביבות שנות ה80-70.

18. ביום שישי הקרוב יש לי מבחן של 3 שעות בנושא המדינה החשמונאית, שליש מן החומר של הבחינה בכיתה י'. בבחינה יהיו גם מושגים מן החומר כגון פרושים, הלניזם וכל ה&^%^#$ האלה. האם מישהו מכיר אתר שמרוכז בו מידע בקשר לחומר הזה ? וגם בקשר למאה 19 ושאר החומר לבגרות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות עכבר ואין אותו בארץ. ההורים שלי נמצאים עוד חודש בגרמניה ולכן חשבתי שהם יכולים לקנות לי שם אותו... http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו מכיר חנויות שמוכרות ציוד כזה בגרמניה? עדיף רשתות גדולות שיש בהרבה ערים. תודה רבה למי שיכול לעזור...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by fl3r,

האם מישהו מכיר חנות שהיא לא מישראל, אפשרי USA או אירופה, שמוכרת ציוד בכל הקשור למודינג? כבלים לאדים מאווררים מערכות קירור וכדומה? וכמובן שמבצעים משלוחים לישראל בתשלום סביר? אבקש רק מישהו שבאמת קנה בעבר ואומר מניסיון, תודה רבה שי.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  22. או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by p-o-i,

מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.