כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד, ואני מעוניין לדעת, האם הקרינה של המחשב כשהוא צמוד לגוף, מזיקה לאשכים? כי שמעתי כל מיני דיבורים שמזהירים מלשים אותו על הירכיים כשיושבים או כששוכבים אחורה, זה נוח כזה אבל השאלה אם זה פוגע באשכים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקומה עשירית, אלא למי שגר או נמצא בקומות גבוהות מאוד (למשל מעל 150 מטר). המצב שם טוב יותר או גרוע יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול האם מישהו איי פעם עבד כאן עם שרתי או חברות SEED HOST למינהן? ואם כן, איך התהליך עובד? אשמח להסברה קצרה, מכיוון שזה עולה לא קצת כסף ואשמח לדעת למה אני נכנס בכללי. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
http://www.focalprice.com/ האתר דומה במהותו ל-DealExtreme אך כמעט ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת, שלא לדבר על מישהו בישראל שקנה משם.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
"סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מדבר על הצמיד הצהוב שכל הכנסותיו הולכות לחקר הסרטן הנה לינק לאתר הרשמי: http://www.laf-store.org/lf-wb-1001-10.html אני מחפש מקום בארץ שאוכל לקנות אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חייבים לשרת? מקבלים פטור משירות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל קצת הוראות: התרכז/י בנקודה השחורה שבתמונה למשך חצי דקה-45 שניות ומיד לאחר מכן הסתכל/י בתמונה השניה(הריקה): בעיקרון מה שאתם אמורים לראות זה שהצבעים של העיגול והריבוע שבתוכו התהפכו, כלומר העיגול הפך לכתום והריבוע לצהוב אודה למישהו שיוכל להסביר מה גורם לכך?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אודה לכם אם תסבירו לי שלב שלב איך לפתוח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם עברתם את בחינת בגרות בלשון . יש לי בעיה תעזור לי . PLEASE איך מוציאם לוואי ומושא המשפט פשוט ? אם אפשר תפרטו
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שאני יילך רק לפי מה שרשום בו
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני התגייסתי עם חובות ועבדתי לאחרונה בעבודה וקצת קיזזתי בחוב אך לאחרונה "פוטרתי" בגלל התחייבויות לצבא (תרגילים, שמירות וכו') הבנתי שאני לא יכול להיות רגוע כל כך החלטתי שאני הולך על "חקירת יכולת". אני צריך מאנשים כאן עזרה שמבינים עניין ויכולים לייעץ לי. ידוע לי שאני אמור ללכת לבית המשפט ולעשות את ההליך הזה אך אני חדש בעניין ויש לי סה"כ 15 ימי חופשה בשנה כאשר כל חודש אני מנצל יום אחד בלבד לחופש. ברור לי שיש מקומות שנסגרים מוקדם וכל נושא התורים הארוכים נכנסים למשוואה הזאת. בסה"כ אני מבקש כאן הכוונה מדוייקת ככל האפשר כדי לסיים זאת הכי מהר. בנוסף, אשמח לדבר עם אחד שאציג בפניו את הסיטואציה שבה אני נמצא. עזרתכם נדרשת. 10X
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כי היום האסיפה הראשונה וסתם מעניין לראות אם יהיה שם מישהו מהפורום. SO...? (אני לא עומד לפרט מה זה, מי שיודע יודע ) עריכה: תכתבו באיזה DELEGATION אתם, כדי שאדע לזהות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-