עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תבחרו בכייף

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Liran -,

שלום, לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור). לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי. בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם: 1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601. 2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501. 3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301. ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Nahum2,

איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tom123,

היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם השבוע התחלתי סמסטר שני בלימודי מדעי במחשב, ובשיעור אשנב לאלגוריתמים המרצה העלה את השאלה מדוע קוראים למדעי המחשב מדעי המחשב? מדוע זהו התחום היחיד שבו המדע נקרא על שם המכונה ולא על הפעולה עצמה? שהרי אין לנו מדעי הטלוויזיה או מדעי הסטריאו... הוא גם ציין שהמקצוע של מדעי מחשב נוצר משהו כמו 10 שנים לפני שנוצר המחשב הראשון. אז אנשים יש רעיונות/השערות/פילוסופיות ???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. האם אי פעם חלמתם להרגיש חלק מסרט הוליוודי עתיר תקציב ואפקטים? עכשיו יש לכם סיכוי לעשות את זה - כחלק מהקמפיין הפרסומי עבור הסרט 'היום השלישי: התחדשות' (Independence Day: Resurgance באנגלית צחה) יש לכם אפשרות לחזות בהשמדה הוירטואלית של כל איזור בעולם, אשר בו קיימים צילומי Google Street View - כולל הרחוב והבית האישיים שלכם, במידה והוא קיים במאגר של ענקית הטכנולוגיה. אפוקליפטי משהו, אבל גם חביב בהחלט. http://www.independencedaymystreet.com/news/all

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. נתון מיכל בעל צורה לא אחידה.... נפח של 1 ליטר מלא במים צריך לשפוך ממנו חצי ליטר בדיוק אסור להשתמש בכלי מדידה כלשהו או במיכל נוסף זהו זאת החידה...... אני כבר יומיים מנסה לפתור ולא מצליח אולי יש פה מישהו שיכול לעזור נתנו לי רמז-מותר להשתמש בעיפרון....

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by marking,

בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בנתיים יש חופש ולא הצלחתי למצוא עבודה . אמא שלי אמרה לי שבמקום לשבת כל היום בבית אז היא מוכנה לרשום אותי לחדר כושר . עכשיו חשבתי להירשם לHolmes Place . יעלה לי 179 שקל לחודש אם אני נרשם ישר לחודשיים, ואני יכול לבוא להתאמן כל יום משעה 11 עד שעה 3 . זה מחיר טוב? עוד שאלה זה על האבקה . אמרו לי שצריך לקנות אבקה בגלל שאני די רזה וגבוה (שוקל בערך 65 ואני מטר 80 בערך ) . באמת צריך לקנות את האבקה הזאת ? ומה היא עושה בעצם ? תודה לעוזרים .

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה חוות דעת באופן דחוף ביותר על הפלאפון Motorola E815 ברשת אסקייפ[אל תשאלו למה...] אפשר גם להשוות עם מכשירים אחרים ברשתות אחרות יש לו 40 מגה מובנים+128 מגה שבאים בחבילה שלו, נגן MP3 מובנה, ותומך בבלוטות'. נראה טוב מאוד לא? הוא בא עם אוזניות סטריאופוניות. יש לו ספקיר וטייפ מנהלים מובנה, מצלמה עם 1.3 מגה פיקסל עם פלאש ותומך בסרטוני וידאו. הוא תומך בכל אפשרויות הדור השלישי של פלאפון כולל הטלוויזיה וכל השטויות שלהם.. נראה כמו הפלאפון הנורמלי הראשון שהביאו באסקייפ עד עכשיו לא? תודה רבה רבה אני חייב את עזרתכם דחוף ביותר!!! אבי.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי חבר'ה, נדפק לי כנראה הלוח אם, הלוח נקנה לפני כ שנתיים וחצי ב FOX PC שלפי הידוע לי נכחדו, לא דיי בזה שמעתי שגם ABIT פשטו את הרגל. האם יש איזהשהו סיכוי לממש את האחריות? זה נזק עצבני של 700 ש"ח, אולי דרך היבואן?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. צפיתם ב\'מהיר ועצבני 7\' ונותרתם עם טעם של עוד? אל חשש - אולפני יוניברסל ווין דיזל הודיעו רשמית כי הם כבר עובדים על סרט שמיני בסדרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99-8-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by scorpion,

צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by סמיילי,

איך מבדילים בין חיקוי לאמיתי? (אני רוצה בגדים נעליים, MP3 וכו.. ) ואם יש משהו שאני יודע בוודאות שהוא חיקוי (איך קוראים לזיוף של של הנוקיה 5MP?) אתם יודעים על זיוף ששווה לקנות שם? וחשבתי להביא PS3 כי אני מת לאחד ואין לי כסף למחירים של הארץ נ.ב מרצה של אחי בטכניון אמרה שהיא הביא משם דיסק און קי 200GB בכלום כסף קיים דבר כזה? יודעים איך אני יכול להשיג את זה שם? (היא אמרה שהיא הביא את זה ליד סין לא זוכר תשם של המדינה.. ) ובאופן כללי חומרה למחשב שיש שם בזול ואני יכול לדעת שזה אמין תירשמו

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מישהו יודע איפה אפשר לקנות קורקינט על מנוע בארץ?? לא אכפת לי איפה אפילו בחו"ל אבל שיהיה אפשר להזמין ויהיה משלוח לארץ תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי קיבלתי מחבר אורגן אורות שהוא לא היה צריך, זה לא משהו שקשור למחשב זה למסיבות, משהו מקצועי... עכשיו אם החלק הקדמי אין לי בעיה, כל כפתור נועד לכוון את העוצמה של האורות והרגישות עכשיו בא החלק האחורי שבו אין לי מושג מה קורה. כאילו הבנתי שאת הסאונד אני צריך לחבר ל speaker input אבל מה זה החיבור הזה? אם אתם לא רואים בתמונה בבירור זה חיבור כזה |- ועוד דבר שלא הבנתי זה כמה מנורות אני יכול לחכר בטור לכל יציאה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים