כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שנה טובה לכל הגולשים ודרך צלחה בשנה החדשה. ועוד דבר,ביום שבת הקורבה יש לאסף Gost Dog ימולדת 18 אז כולנו מאחלים לך ימולדת שמח ואוהבים אותך :-* ובנימה אישית יותר ,אסופי תודה על שעות התמיהות שהענקת לי ועל חוכמת החיים (o_O) מקווה שתחגוג כמו שצריך כבוד אחי
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו סיפור חביב. לפני כשבוע וקצת הזמנתי מהחנות BIGPC את הכרטיס 1950XT, קיצור אמרו לי שהוא יגיע עוד 3 ימים. לאחר 3 ימים נסעתי עם אימי לשם, בסופו של דבר מצאנו את כתובת החנות אך לא מצאנו את החנות עצמה, התקשרתי אלייה והמוכר אמר לי שהוא ישלח אליי את אח שלו, לאחר כמה דקות ראינו ילד בן 8-10 שואל אותנו אתם באתם לחנות ? ענינו בחיוב הוא הוביל אותנו לחנות, שהייתה בכלל חדר קטן בבניין ! ועוד המכור בכלל היה ביבנה ! (ה"חנות" עצמה באשדוד) ואמר שניתן לילד הזה ת 1200 שקל וניקח תכרטיס ! ועוד לא היגענו לחלק הכי הגרוע ! לבסוף לא קנינו את הכרטיס אלא נסענו ל IQPC שלא רחוקה בכלל משם והזמנו משם את הכרטיס ואני נוסע מחרותיים לקחת אותו משם ! ד"א מישהו פעם ביקר ב IQPC ? למה היא נמצאת בסוף העולם ? למ…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קומפרסורים פשוטים שעלותם 100 - 200 ש"ח עושים את העבודה? בסה"כ אני רוצה משהו פשוט שאני אוכל לנקות איתו אבק מרכיבי אלקטרוניקה/מחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות הדיון הקטן שעלה בתרד הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478918.30
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עצבני!!! לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי אינטרנט מהיר בכבלים מאחת הספקיות לפני שהתחברתי שאלתי את נציגת המכירות אם ניתן לקבל חיבור ללא חייגן והיא ענתה בבטחון שאין בעיה וזה לוקח יומיים-שלושה אחרי החיבור. ביום חמישי חיברו אותי והיום התקשרתי לברר מה קורה עם זה לרוב תדהמתי קיבלתי תשובה שאין אפשרות לקבל חיבור ללא חייגן ביקשתי להתנתק ואמרו לי שגם זה בלתי אפשרי בגלל שיש לי התחייבות לשנה. אני לא בקיא בחוק מספיק ורציתי לדעת אם יש לי עילה לביטול העסקה מכיוןן ש: 1.לא קיבלתי מה שהובטח לי בעת ביצוע העסקה 2."המוצר" רק מספר ימים אצלי (והעסקה היתה טלפונית) תודה
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1717&Category=3&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/Documentation_Movies/kidar_against_algazira.wmv מורדכי קידר אני מוחא לך כפיים שלחו לי את זה באימל חובה לראות!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתם מחר יוצא הסרט היטמן אתר הבית : http://www.matalon.co.il/Minisites/hitman/hitman.html אני אחד שחולה היטמן סיימתי את כולם אז נישמע מעניין מה אתם אומרים? אני מחכה שאולי יהיה אותו ב TL באיכות 720p :silly:
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אנימ מעוניין להביר מ EBAY את ה אייפון 3GS לארץ משהו בסביבות ה 550$ רציתי לדעת כמה יעלה לי להעביר אותו לארץ כולל מס האם יש מישהו שבעצע עיסקה כזאת??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים את ערכת ההרשמה בסטימצקי לפסיכו. איתה הגיעה חוברת בה הסברים ודוגמאות. כשראיתי את החלק של העיברית פשוט קיבלתי צמרמורת יש שם המון מילים שאני פשוט לא מכיר, שפה זרה ממש אני עוד נחשב מישהו שהעיברית שלו גבוהה יחסית לממוצע. רציתי לשאול את מי שלומד לזה/עבר את הבחינה בציון גבוה איך אפשר בעצם ללמוד את כל המילים האלו כי הבנתי שיש המון . טיפים מישהו?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג עבודה באזור רחובות אשדוד? אני פשוט חייב כסף!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-