כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.ezbuyus.co.il/index.asp דברים שנגיד אמאזון לא ישלחו לישראל,החברה הזו תשלח לכם,האם מישהו פעם השתמש בזה? זה בטוח? משלוח יקר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מסיים עכשיו קורס תיכנות ובעצם בוחר יחידה בשבוע הבא. התחום של הסיסטם פחות מעניין אותי וממה שראיתי והספקתי להכיר רוב האנשים שם די מעפנים..בתחום האפליקטיבי אני יכול להגיע ליחידה שאני רוצה ויש שם אנשים סבבה ממה שיצא לי להכיר :-) העניין הוא שממה ששמעתי יש הבדלים של ממש אחרי הצבא בין שני התחומים לטובת הסיסטם....מישהו יכול להרחיב ולתת את דעתו? יאללה, תודה..ד"א, כמה זמן לא נכנסתי לפה.. : לא נראה לי שיש כאן עדיין אנשים שמכירים אותי חח..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר כזה? :-X ליתר דיוק, ברצוני לרכוש גיטרה קלאסית. [כמו שניתן להבין, אינני אשקלוני, אך אני מהסביבה ולאשדוד קצת קשה להגיע (אם אני לא טועה יש שם את כלי זמר)]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389137,00.html וניזכרתי בוויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים בנוגע להתנהגות הרוכבים על הכביש. הכתבה שופכת אור בצורה די יפה על הסיבות לצורת הנסיעה של הרוכבים בארצנו הקטנטונת. תובנה מפתיעה גם בסופה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שנושא הפרשי המחיר בין הארץ לחו"ל נטחן עד דק. אבל בכל זאת. בבדיקה שערכתי על חלקים שאני חושב לקנות למחשב שלי הבדלי המחיר הם כ-50% (לא כולל משלוח). החלקים הם לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 , מעבד Core 7 920 , שני דיסקים 2 x VelociRaptor 300GB , וזכרון OCZ3RPR1866LV6GK OCZ 12GB DDR3. המחיר בחו"ל הוא כ-6000 ש"ח ובארץ כ-8800 ש"ח (כולל מע"מ). היות שהחלקים האלו אינם כבדים לא נראה לי שעלויות המשלוח מצדיקות כאלו פערי מחירים, בפרט שאני מניח שהיבואנים פה לא קונים את זה באותם מחירים שהצרכן הסופי קונה את זה בארה"ב. אני חושב שזה שיש פה מפרטי מחשב זה נהדר, אבל האתר היה יכול לתת שירות יותר טוב אם היינו מגדירים "מחשב-hw" אחד חזק, ויוצאים עליו למכרז הפוך. המשמעות של זה היא לא קניה משו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אוכל לשלוח SMS לארה"ב בחינם? ה-ICQ לא מאפשר, ואם אפשר תוכנה בסיגנון של ICQ שיוכלו לענות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי "לעצב" עיתון. כלומר, לכתוב ולהוסיף תמונה באמצע העמוד כך שהטקסט יהיה מסביב לתמונה, כתיבה בטורים, עיצוב כותרות גדולות וכדו'... אני יודע שהוורד 2007 יכול לעשות את כל זה, אך אני מחפש תוכנה ספציפית שמיועדת לעיצוב וכתיבה של עיתון. אם מישהו יודע באיזו תוכנה משתמשים העיתונים הגדולים או משהו שמתקרב לזה, זה גם יעזור לי .. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים את ערכת ההרשמה בסטימצקי לפסיכו. איתה הגיעה חוברת בה הסברים ודוגמאות. כשראיתי את החלק של העיברית פשוט קיבלתי צמרמורת יש שם המון מילים שאני פשוט לא מכיר, שפה זרה ממש אני עוד נחשב מישהו שהעיברית שלו גבוהה יחסית לממוצע. רציתי לשאול את מי שלומד לזה/עבר את הבחינה בציון גבוה איך אפשר בעצם ללמוד את כל המילים האלו כי הבנתי שיש המון . טיפים מישהו?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
mms://live.103.fm/radio103fm//zeh/zeh1201038.wma איזה מגיש על רמה...
-
לכל מי שמכיר את כל השטויות האלה שאמורים להקפיץ אותך מפחד בליווי של אפקטים עתירי דציבלים... אנא שתפו אני זוכר שזה עבד מאוד טוב לפני כמה שנים על רוב החברים שלי , לא מזמן קניתי רמקולים חדשים וחזקים יותר והיתי מעוניין "לבדוק" אותם
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
למי שעדיין לא קרא הכתבה מעניינת למדי, ושיא השיאים YNET ממליץ על רכישת athlon xp( דודי גולדמן פרש לגימלאות?)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה) אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע. כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את החדש של חברת Arctic הנודעת - קירור תקציבי למעבד המבטיח שיפור משמעותי על פני הפתרון שמגיע יחד איתו בקופסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-