עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by beni123,

כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי בויסטה בכל חלון אפשרות לחיפוש מהיר בתוך התיקייה שבה אני נמצא. האם יש משהו כזה לXP או אולי יש את זה בSP3 ? אשמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by redead,

אני גר בכפ"ס.. משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת.. יש איזה חנות מומלצת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://depositfiles.com/files/8191850

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redti,

שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מתברר שאני בקושי מכיר את הרשת הישראלית. מה, יש אתרים בעברית? למה לא מספרים לי כלום? עזרו ילדים לאיסתרא לגלות אתרים נחמדים בשפת הקודש. אה, ושנה טובה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by balon007,

מצד אחד שמעתי אנשים שאומרים שהם נדפקו עם חלקים משומשים או חלקים שלא עובדים... אבל מצד שני יש לי חנות ממש קרוב לבית וגם יש אחריות על הכל וגם זאת רשת גדולה אז אני מאמין שאם יהיו לי בעיות זה יסתדר. ובנוסף וזה הכי חשוב הכי זול שמה, יש דברים שאפילו בהפרש די גדול. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כאחד שקונה הרבה מחו"ל חוייבתי עבור קניה (דרך PAYPAL) שלא בצעתי. ביום רביעי גיליתי את המקרה, הכרטיס שלי בוטל ושלחתי הצהרה שלא בצעתי את הקניה הזאת. היום גיליתי שבצעתי לכאורה קניה ביום שלישי (יום לפני ביטול הכרטיס) מאותה חנות. ישראכרט חייבה וזיכתה אותי מייד על הקניה השניה. כידוע לכם, כשקונים דרך PAYPAL מקבלים אוטומטית אימייל על התשלום. אני לא קיבלתי שום הודעה מ-PAYPAL על שתי הקניות הללו. נכנסתי לחשבון שלי ב-PAYPAL וכל הפרטים כולל כתובת האימיייל תקינים. האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא שמישהו נרשם עם מספר כרטיס האשראי שלי. תוך כדי כתיבה עלתה בראשי אפשרות מפחידה הרבה יותר. האם מישהו מספקית האינטרנט השתמש במספר כרטיס האשראי שלי? הרי מספר כרטיס האשראי נמצא ברשותם, ואני מניח שאותו …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Mesatla,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ just

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by sir f,

האם אבק פוגע בפעולת רכיבים מסויימים? ואם כן, איך הוא פוגע בהם? פשוט אבא שלי לא נותן לי לנקות את המחשב כי הוא טוען שזה לא מפריע לו שהמחשב דחוס באבק(ממש ממש מלוכלך). (טוב לא ממש לא נותן, פשוט מסרב לקנות ספריי לחץ אויר, אבל לא משנה...)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...

14. לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eladh16,

שבת שלום. נרשמתי ל paypal והכנסתי את מספר כרטיס האשרי שלי בכדי לייבא דולרים מהכרטיס. אחרי שהכנסתי את פרטי כרטיס האשרי, קיבלתי מייל ובו היה רשום: "Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card" אבל לא הבנתי לאיפה אני אמור לקבל את ה 4-digit. הם ישלחו לי למייל 4-digit בעוד 2-3 ימים בכדי לאשר את החשבון? ואחרי שאישרתי את החשבון אני יכול למשוך מהחשבון שלי דולרים? הבנתי שהולכים ל Request Money ואז אני צריך למלאות את Recipient's email address שלי(כתובת האימל שלי?) וב Amount לרשום את סכום הכסף שאני צריך? למשל אני רוצה להוציא 40 דולר. אני רושם שם 40 עגול? או עם אפסים= 40…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חבר'ה, קיבלתי שיעורי בית די מזוויעים ויש כמה סעיפים שאני לא יודע איך לעשות. אני צריך לקבוע אם המספרים הבאים הם רציונאליים או לא ולהוכיח את זה: R(2)- 3R(3) Log2(3) R- שורש 3R - שורש שלישי לוג בבסיס 2, של 3. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. אודה לכם אם תצרפו הסבר כדי שאוכל להבין.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shoshana,

יש למישהוא מושג כמה עולה בערך לעצב אתר לעסק(קטן)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, יש לי חבר טוב שקיבלת מפלאפון חשבון של 1500 שקל על גלישה באינטרנת והורדות. הילד קצין קרבי, גם אם הוא היה רוצה הוא לא יכול לגלוש בכאלה סכומים אז הוא פנה אלייהם ואמר להם שהם טעו או שפרצו לו את הקו. פלאפון טוענים שזה בלתי אפשרי טכנולוגית לפרוץ לקווים שלהם ושאם זה לא הוא זה אומר שכל יום גנבו לו את הפלאפון, השתמשו והחזירו... אני אמרתי לו שאין כזה דבר בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית אבל אין לי שום ביסוס מספיק טוב לזה.. יש לכם חומר שהוא יכול להביא להם בשביל לקבל את הכסף שלו בחזרה? תודה, אור.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by miaoo673,

הוכיחו או הפריכו ע"י דוגמא נגדית: אם (f(x גזירה בנקודה x0 ו-(g(x אינה גזירה בנקודה x0 אזי גם (f(x) + g(x אינה גזירה בנקודה x0. לא הצלחתי לחשוב על דוגמא נגדית. :-\ כיצד מוכיחים את המשפט במידה והוא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תקראו פה, וכל מילה מיותרת: http://www.iqpc.co.il/Home/iqpc_relaxer.asp בשתי מילים זו תוכנה שתזכיר לכם את כל מה שאתם צריכים לעשות, כמו שעון מעורר, רק יותר טוב אשמח לקבל פידבקים, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shaithebest,

לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התחלתי להתאמן והופיעו לי סימני מתיחה מגעילים שקשה להיפטר מהם אני מורח שמן נבט החיטה וגמרתי כבר כמה בקבוקים, אבל זה פשוט לא עוזר יודעים מה אפשר לעשות: א. בשביל למנוע לגמרה את הופעתם - שאני יוכל להמשיך להתאמן ב. להחזיר את העור למצב תקין? יש אולי איזה שם ניתוחים לזה (לא שהמצב כל כך גרוע, פשוט אני רוצה לדעת את כל האופציות) תודה

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

שמעתי על פיצה שממה שהבנתי היא יחסית חדשה בפ"ת (או לפחות מקום שעושים בו משלוחם לאיזור) והפיצריה עצמה היא של רוסים, שמעתי מ-2 אנשים שניסו ונורא אהבו ואמרו שהבצק מאוד עבה ושהם שמים הרבה גבניה אבל בלי קשר זה מאוד טעים ואני רוצה לנסות, אני חושב שיש להם בתור תוספת גם נקניק ואולי גם שרימפס או קלמארי. מישהו מכיר? שמע משהו? אני מאוד מאוד רוצה לנסות שם.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.