כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע על זה ? יודע איך זה עובד?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עשיתי עוד מוזיקה, קוראים לזה Vocalsoundsbarak זאת רק ההתחלה... יכנסו גם מילים לשיר. המלצות לשיפור יתקבלו בברכה. http://planet.nana.co.il/barakdahan/Vocalsoundsbarak.SWF עריכה: אני חושב שזאת פרצה בפורום, שאפשר לשים מוזיקת רקע...
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישה יודע לספר לי משהו על אחד מאלה? (של מי הסיכות האלה...):
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרבה אנשים שואלים אותי אם שון פול עשה תאונה ואומרים לי שהוא צמח... אמת/שקר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי משהו כזה כבר הרבה זמן, מנסיון- יעיל! ככה הCX300 שלי יחזיקו! :jump1:
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה אפשרי "להשתיל" תוכניות/שידורים בטלויזיה דרך גישה ללווין על הגג/הכבל שנכנס לממיר בלבד?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על "כלל פורקס" ? קישור לדף הבית שלהם http://www.clalforex.co.il האתר מציע תוכנה שניתן לשחק בדמו (לא על כסף אמיתי) ואני התחלתי להתעניין בנושא, אבל אין לי כסף מיותר שאני יכול לזרוק סתם ככה! לכן אני רוצה לדעת אם מישהו עוד התעסק עם שוק המטח ובמיוחד עם האתר שציינתי למעלה והתוכנה שלהם WINDEALER ? ועד כמה זה קל/מסובך לקבל את הכסף שלי או הרווחים בחזרה? כמו כן ברצוני לציין שלאחר הרישום באתר והורדת התוכנה התקשרה אלי נציגה שלהם שמאוד הייתה מעוניינת להסביר לי איך משתמשים בתוכנה שלהם ומאוד מאוד רצתה לפתוח לי חשבון לפני סיום השיחה (שלצערה לא הצליח לה)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אולי חלקכם ראיתם אתמול ששינתי את החתימה שלי מ"מפרט החלומות" ל"הונדה משודרגת" (אתם יכולים ליראות אותה עכשיו בחתימה) אז היום החלטתי לשלב בין שתי החתימות ויצא לי החתימה הזאת: אז מה דעתכם על החתימה? ומה כדי לשנות בה?
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לעוד 5 עמודים עם תמונות IGN: Far Cry Screenshots, Wallpapers and Pics
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל שתכף עומד להשתחרר ומחפש עיסוק לאחר הצבא. מאוד אוהב מחשבים בכל התחומים וחשבתי למה לא לעשות מזה מקצוע לבנתיים. הבעיה שהידע שלי בתיקון תקלות מחשב הוא לא נרחב מאוד (אני מאמין שכל תקלה שאני אראה אצל לקוח וארשום בגוגל יהיה לי פיתרון שאני אדע לרוץ איתו). מה ממליצים לעשות במצב כזה? היכן אוכל ללמוד חומר כזה? בנוסף, רעיון שעלה לי זה להצטרף לטכנאי מחשבים ולהתלוות אליו למשך שבוע עבודה וככה ללמוד את העבודה (ולשלם לו כמובן בהתאם)
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זו ההודעה הראשונה שלי באתר המצויין הזה, כך שאם הנושא דובר בעבר או נשמע נדוש לאנשים מסוימים - איתכם הסליחה... מכיוון שאני עובד בתחום של מכירת מוצרי חשמל והחברה בה אני עובד נעזרת הרבה בשירותים של אתר זאפ, עיניין אותי לברר אם המצב דומה גם בתחום של מוצרי המחשב, בכל מקרה אם מישהו מכיר את התחום ומוכן לספק אינפורמציה מוזמן לשלוח לי מסר אישי ל anguru@gmail.com ואני מתחייב לפרסם את התוצאות והמסקנות. כמו כן ערכתי כאן חיפוש באתר תחת הכותרת של השוואת מחירים ופשוט קיבלתי יותר מדי תוצאות, כך ששוב, אם זה נושא שדנו בו יותר מדי... תזרמו הלאה, בכל אופן נראה לי שזה סקר חשוב, לדוגמא אלו התוצאות של מחירי הDOU CORE: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454853 כיצד אני כלקוח יכול לדעת מה עומ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אומנם באיחור של יום, אבל אני חושב שמועד ב' בחדוא זה תירוץ מספיק טוב... :-X אניווי, without further delay, יומולדת שמח!!!!11 מזל טוב, שתגיע לקורס מ"כים בלי יותר מדי מכולות, וגם כשתוקעים אותך באיזה חור שאפילו חיזקי לא מכיר, תמיד תזכור שאם אני אחזור להיות תקין אקדמית והכל יעבוד כמו בתכנית - כשאתה תשתחרר, אני רק אתחיל... (מעודד, הא?) :DJsmile: O0 :bunny: וכרגיל, שמנמנים (!!and they're here to stay): :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: +
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-