כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, מאז שהתגייסתי אין יל הרבה מדיי זמן פנוי, אבל כשאני בבית אני אוהב להתפנק באיזה סרט או שניים. בין הסרטים שיצא לי לראות הסופ"ש הזה היה הסרט Epic Movie. בקצרה, פארודיה על סרטים אחרים בסגנון מת לצעוק. איך הסרט? מעולה! אולי אין לו את המקוריות שהייתה למת לצעוק הראשון כשהוא יצא כי הרעיון כבר לא חדש, אבל ללא כל ספק אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. ההומור בחלקו הגדול לא חכם במיוחד, אבל בשביל לפרוק קצת לחצים אין כמו זה. פשוט לא להאמין כמה להקות וכמה סרטים מקבלים בראש בסרט הזה! Narnia, Snakes on a plane, The Da Vince Code, Charlie And The Chocolate Factory, Punked, MTV's Kribs, Click, Mission Impossible, Harold and Kumar go to white castle, X-men, Borat, Sta…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
הייתה שאלה על המילה האחרונה בתנ"ך .. האפשרויות היו א. ויעל ב. ישראל ג. לא זוכר הוא ענה ויעל ולפחות אצלי המילה האחרונה זה באמת ויעל הם אמרו שזה ישראל WTF ?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הם רוצים 181 שח לשני קילו
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
במעבר על המפרטים הממולצים לא ריתי את ה icore 7 למה הו משמש? ולמה לא מופי במפרטים ?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה בקשר להוצאה מחודשת של פרק אחד של סדרת טלויזיה הם הוציאו RELEASE עם איכות משודרגת ותראו מה הם כותבים ב NFO We want to respond to the accusations of re-encoding the hV release of Weeds s02e02. We didn't re-encode anything, the similar cropping issue was due to an artifact at the beginig of the show that fucked the auto-cropping utility up. As a prooof, we have in the sample dir a ts sample from the show that wasn't included in the hV release. As for us being late with the explanation, we have a life. Cheers. ואם מישהו חושב שזה לא מצחיק אז הוא כנראה לא מכיר קבוצות הפצה..
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני צריך להוציא את המתכון ופשוט לא מוצא כלום באינטרנט. היה משהו עם אנטריקוט, למון גראס, פלפל, מלח, קרמל נוזלי, אבל בתוכנית הוא לא אמר את הכמויות, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את המתכון?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
http://www.planetunreal.com/images/photo/index.asp?id=431778 ב2001 אני חושב... בהחלט היו ימים!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מזגן השבוע לחדר 3.5 מטר על 3.5 מטר בערך - חדר קטן. עכשיו השאלות : *טונרדו או אלקטרה? או ראיתי כשיו תידארן זול עם A * האם כדאי להשקיע איזה 1000 שקל לדירוג A ? ( כל השאר זה F - משהו תפוקת חשמל - כמה שהאות יותר נמוכה ככה זה יותר חסכוני בחשמל - משהו כזה ) אני יודע שאני צריך את הכי זול = 1 כוח סוס. המחירים מתחילים מ 1450 שקל בערך. ואני צריך שזה יהיה מזגן קטן ( חדר קטן) הבעיה שאנ לא סומך אפילו לשנייה למוכרים שבחנויות האלקטורניקה האלו. עדכון אחרון : [br]פורסם בתאריך: 23.07.2010 בשעה 15:22:41 טוב אני מצאתי את המזגן שליhttp://www.aircom.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=911 ויש חוות דעת בוואלה ( בהנחה שזה אמין ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.a…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
If my soul could revive From my carnal remains What does it matter to me If it all fades to black If I'm born once again Then no one really is free How could I be condemned For the things I have done If my intentions were good I guess I'll never know Some things under the sun Can never be understood How can we believe in heaven Human reason counters all My tears are soul society My life is just a fragment Of the universe and more There must be more than I can see In the dark we're the same In the concept of time We're like a grain in the sand And we sprout from the flame As if death was a rain 'Cause we can not understand How I wish there was a hea…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
פשוט כשרוני http://www.mako.co.il/news-specials/click/Article-60fb27c13a18a21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כתמים ממשחת נעליים על בגדים (מדים של צה"ל). זה יורד בכביסה? מה אפשר לעשות כדי להסיר את הכתמים?
-
- 11 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
-
עד היום חשבתם שצריך חתול כדי ללכוד עכבר? באנגליה חתול זה לחלשים. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3102460/Invasion-of-the-giant-rats-in-Bradford.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-