כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html הגיע הזמן . מה דעתכם על זה ועל השביתה בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ארגוני הסרטים בהוליווד גרמו לסגירת שרת eMule הגדול ביותר, Razorback 2. משטרת שוודיה ומשטרת בלגיה פשטו על השרתים וסגרו אותם. משטרת שוודיה עצרה את מפעיל השרת בביתו. מקור: http://news.yahoo.com/s/nm/20060222/wr_nm/media_edonkey_dc מתוך http://shaveh.co.il
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש שירים דומים במילים לשיר שהזכרתי בכותרת. אם מישהו מכיר אז אשמח לקבל שמות . תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הסבירו להם על הסכנות ברשת, למדו אותם ליצור סיסמאות מורכבות, התקינו אנטי-וירוס ושמרו על פרטי התשלום שלכם: החופש הגדול יצא לדרך וילדים רבים צפויים לבלות שעות מול המסך. הנה כמה טיפים שחשוב להכיר כדי להגן עליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 241 צפיות
-
-
-
ענקית הטכנולוגיה מעדכנת בימים אלה את צילומי התלת-ממד של רחובות ישראל - ובגוש דן זה אומר בעיקר להנציח את עבודות הרכבת הקלה. איך מגיבים הישראלים למכונית של גוגל ומה עושה החברה כדי למנוע צילומים מביכים? צפולכתבה
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
-
-
לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ח'ברה זה נושא רציני , אני מבקש רק מי שיש לו נסיון או משהו לעזור שיכתוב...תודה. איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? הייתי בדייט עם בחורה ולא היה קליק וממש נעלבתי כזה. אני מרגיש דחוי וזאת הרגשה כואבת להיות דחוי. אף פעם לא הרגשתי משהו כזה בחיים שלי. אני בן 23 - תכף 24 , ואני ביישן כזה עם בנות. זה לא שאני מכוער , או חנון או משהו. הבנות היחידות אבל שהייתי איתם בקשר בחיים היו מהתיכון , או מהצבא או ממקומות עבודה. כלומר בחורות שקודם הכרנו פיזית כמה חודשים ורובן התחילו איתי ראשונות כי אני ביישן. אבל אני תכף בן 24 ובתכלס אף פעם לא הזמנתי בחורה לדייט או משהו. אפילו שנגיד בנות נתנו לי טלפונים התביישתי להתקשר. כאילו אני חי כזה בבועה שלי , וככה אני גם לא נותן לעצמי להפגע. וגם לרוב הבנ…
-
- 48 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני שובר את הראש מאיפה לקנות. לא מצאתי חנויות נורמליות באינטרנט, מישהו מכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 340 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת אם אוכל לפרסם איזשהו סקר בפייסבוק שאני מועמד לזכות בו בשביל לקבל עזרה מחברי הפורום... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת כבר אומרת הכל! אחרי אתמול כבר ממס נמאס עליי הקטעים הללו... נכון הודתי שאני ספאמר (וכנראה שאתם לא מבינים צחוק)... אחרי ש-Ghost Dogg שלח לי מכתב הזהרה החלטתי להשתפר אבל כל מה שאני שומע זה ספאמר ספאמר ספאמר! זה נמאס עליי... אני מנסה לחלק איתכם משהו ואתם יורדים עליי... זה כבר לא נוח להיות בפורום! כל הכוונות שלי הם טובות ואתם רק יורדים עליי... אני חושב ברצינות להגמל מהאתר! ... ולאלא שישאלו מה מטרת הת'ארד אז התשובה! היא לחלוק אתכם מה אני מרגיש בפורום הזה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב הקומי הוא כזה: במסגרת אימונים בשטח, התעפצתי בעת שכיבה על הקרקע בהפסקת הצהריים. המ"מ קלט אותי והטיל עלי עונש יצירתי: לרשום 100 סיבות 'מדוע אסור להיות עייפים'. עלי להגיש את זה בהקדם האפשרי, וכאן עלי להיעזר בכם, חברים יקרים. הסופ"ש גם ככה קצר, ואם כל אחד יזרוק פה כמה סיבות, זה מאד יסייע לי. מעצם העובדה שצריך לרשום כ"כ הרבה סיבות, זה כמובן לא חייב להיות לגמרי רציני ומרובע... חשבתי לרשום סיבה, "תת-סיבה" ומעין נגזרות שלה (הבנתם, לשחק עם זה): 1. כי אנחנו צעירים, תרתי משמע 2. כי אנחנו לוחמים 3. כי אנחנו חייבים להיות חזקים 4. כי אנחנו אכן חזקים 5. כי אנחנו נוסיף להתחזק 6. כי אנחנו אוכלים מנ"קים, ובהם יש מספיק קלוריות ופחמימות 7. יש בהן יותר ממספיק כדי לא להיות עיי…
-
- 51 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
מהלך אבטחתי מפתיע של ענקית הטכנולוגיה מעורר שאלות על יחסי ארה"ב-סין ואבטחת מידע תאגידיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם צפיות ירידות מחירים עד השבוע הראשון של ינואר...? בגלל שנה חדשה/דולר או לא יודע מה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעניין התוכנה שמקשרת את ה IP שלי לכתובת קבועה. פעם היה לי את Dns2go עכשיו השרות בתשלום :'(
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-