עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.foxnews.com/story/0,2933,272440,00.html

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  3. Started by berner,

חבריה שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיודע לטפל ולתקן מחשביםע"י איתור הבעיה ולא ע"י פירמוט יודע להתמודד עם כל תקלה במערכת ההפעלה ושיקומה אשמח לקבל המלצות לאזור המרכז ואו השרון תודה מראש בברכה :s05:

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …

5. שלום, אני צריך המלצות לכמה סדרות קומיות טובות שאפשר לראות מידי פעם ולהעביר 20 דקות בכיף עם כמה צחוקים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין בסדרות מצויירות למרות שאני אוהב מאוד את South Park אני מחפש משהו בסגנון אחר ומה גם שכבר היה דיון על זה לא מזמן ראיתי כבר בין השאר את... The War At Home My Name is Earl Entourage Joey (אהבתי מאוד) How I Met Your Mother Scrubs Malcolm in the Middle Seinfeld Friends The King Of Queens love and marriage Everybody Loves Raymond update: That 70' Show Top Gear (היא פשוט יותר מידי מצחיקה כדי לא להיות כאן) 3rd Rock From the Sun אם יש לכם עוד סדרות מצחיקות בסגנון אשמח אם תמליצו לי עליהם תודה מראש

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  6. למישהו פה יש לינק למשחק הזה שאתה צריך להגן על ליבה מסויימת בכך שקונים נשקים ומכונות יריה כאשר עם הזמן אתה משפר אותם וככה משפר את ההגנה? ( ואני לא מדבר על הZoikz שיש במיני קליפ, אותו קונספט אבל אחד יותר רציני.. תודההה!

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי מישהו מכיר את התפקיד ויכול לתת לי קצת פרטים עליו. יש לי סיוווג ביטחוני לעבור אבל אני לא יודע מה זה התפקיד הזה בכלל. אפשר קצת פרטים. נחשב לתפקיד טוב ? מה בדיוק עושים ? עוזר באזרחי לאחר מכן ? ...אתם יודעים, הפרטים שמעבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם כן...אז אתה בא?? מה אתה רוצה לעשות שם??(כאילו בחיל תיקשוב)

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  9. טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אולי אחרי האירוע שקרה כאן ישנו טיפה את סיגנון ה MTV בנות ערומות שלא יודעות לשיר http://www.dailymotion.com/video/x8ymn0_susan-boyle-on-britains-got-talent ובלי תגובות "אתה חייב לי 5 דקות מהחיים" אחלה סירטון לדעתי

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.rsm.co.il/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by amisu,

השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  13. שלום לפעמים עודף ידע מקשה על קבלת ההחלטות אני עומד לרכוש מחשב חדש מגלישה באינטרנט אני לומד שיש לקוחות רבים שאינם מרוצים מיחס ואיכות המוצרים בכל מיני חנויות. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מחשב בביטחה ממקום אמין באיזור ראשון ת"א רמת גן. תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by ltexd,

פתיחה בקרוב. בנתיים סגור

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by kikkler,

זה היה אחלה אתר / פורום

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. ענקית הטכנולוגיה הדגימה לראשונה בצורה חיה את אחד מהרעיונות המהפכניים ביותר שלה, שעשוי לשנות לגמרי את הדרך בה אנחנו מתקשרים עם המכשירים האלקטרוניים סביבנו קבוצת ה-ATAP של גוגל מתיימרת לספק לנו מגוון רחב של חידושים אשר גם יגיעו אל השוק ויהפכו למוצרים מסחריים ממשיים בתוך פרק זמן קצר יחסית, אך עם כל הכבוד לפרוייקטים כמו Tango או אפילו Ara – יתכן שהדבר הגדול ביותר שנמצא במעבדות המתקדמות האלה של חברת הענק הוא Project Soli, שעשוי להוות את המהפכה הגדולה הבא אחרי עידן מסכי המגע. Project Soli, שנחשף לראשונה לפני כשנה, מעוניין להתבסס על טכנולוגיית מכ"ם מצב מוצק זערורית בכדי לחוש מחוות של יד ואצבעות בודדות באופן אלחוטי – ולתרגם אותן לפעולות. ניתן לחשוב על כך בתור שידרוג כלש…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  17. שאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  18. Started by tamr,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן סוף סוף יש לי מחשב חדש דנדש המחשב מיועד לסרטים ומוסיקה, ומחשקי רשת כמו cs 1.6 וcall of duty מעבד : َQuad Core q6600 2.4GHZ 8MB Cache לוח אם: Gigabyte g33 - ds3r זיכרון : 2GB Corsair 800MHZ KIT כרטיס מסך : Zotac 8400 GS 256 MB DDR2 מארז רגיל עם ספק כוח 500WATT (150 ש"ח) כונן קשיח : Samsung 250GB 16MB Buffer Sata2 צורב : Sony Nec X20 Sata בסך הכל עלה לי 2284 ש"ח הלוח של גיגה בייט מיוצר בטיואן ולא בסין עוד חודשיים אני משדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק הכרטיס שיש כעת זמני דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Second Edition,

בוקר טוב , אז לאחר שהורידו לנו את מגהאפלוד היקר ואת דומיו , עצרו את קים "דוטקום" ושותפיו , והחרימו את השרתים . קים "דוטקום" יצא זכאי במשפט ומתכוון להקים את מגהאפלוד במתכונת חדשה ולהוסיף שירות מוסיקה חינם . ציטוט: "האתר יכלול הצפנה מורכבת, כשמפתח ההצפנה לא נמצא בידי מפעיליו אלא בידי המשתמשים עצמם. לפיכך, רק אתם תוכלו לדעת מה אתם מורידים - והרשויות לא יוכלו לסגור את האתר כפי שעשו למגהאפלוד " קישור לכתבה : http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585329,00.html

20. שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by J.Dog-Christ,

חחח כבר 43 דקות [עכשיו 12:43 בלילה] שאני בן 17! יאי מזל טוב לג'ו! וואו אני ממש נהייתי בדד, אני אפילו עושה לעצמי פוסטים של מזל"ט -ג'ו..

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

מידי פעם אני מגלה במיקרה אתר נוסף שעוסק בOC, מודינג וחומרה. כל אתר מוסיף עוד קצת לידע שלי, וגונב לי עוד קצת זמן... למרות שבאופן פעיל ורציף אני קורא רק את HWZONE אני עובר מידי פעם על החדשות גם באתרים אחרים בעיברית בכל מקרה חשבתי שזה יהיה נחמד אם תגידו לי אם יש עוד אתרי חומרה בעיברית מכוון שריאיתי שכמה מחברי הפורום הזה פעילים גם באתרים אחרים. טוב אלה האתרים שאני מכיר: www.hwzone.co.il וכל מילה מיותרת, הגלריה שווה ביותר והOCDB הכל כך נחמד ומועיל http://www.pc-spot.co.il שבנתיים ב"שיפוצים" אבל היה מקור נחמד http://www.pctip.co.il שדרך אגב, דרכו שמעתי על HWZ ולפי מה שהבנתי מקושר לפנדה. http://techno.co.il/ אתר נחמד עם ביקורות והשוואות נחמדות (וגם הכתבה על החלון המואר...) http…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן אנשים. אני מחפש המלצות למותחנים פסיכולוגים טובים, שמתי לב שלאחרונה אני ממש נהנה מהז'אנר. הנה כמה סרטים שאני זוכר שאהבתי : השתול, אפקט הפרפר, יוקרה, Shutter Island ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר. כרגע שמתי לב שגם יצא אפקט הפרפר 2 ו3, איך הם ? לא קיבלו ציון בשמיים בIMDB. אז איזה עוד סרטים טובים יש בזאנר ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 21.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים