כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , באתר של KSP מתחייבים למחירים הזולים ברשת\פרסום אחר . להלן: !!! מתחייבים למחירים הנמוכים ביותר !!! באם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר או מערכת מחשב באספקה מידית ובמחיר זול יותר מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם, וזו התחייבות !!! אני רוצה לקנות מהם מפרט כולל אבל המחיר של ה-3800X2 גבוה יחסית אצלהם וניתן להשגה ברשת ב-620+- . האם למישהו יש ניסיון עם התחייבות כזאת מצידם ? בכלל, איתי עוד מס' חנויות שמצהירים למחירים הכי נמוכים והתחייבות כזו או אחרת . תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על פי זה ואחרים - נראה שכן:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
כאחד שקונה הרבה מחו"ל חוייבתי עבור קניה (דרך PAYPAL) שלא בצעתי. ביום רביעי גיליתי את המקרה, הכרטיס שלי בוטל ושלחתי הצהרה שלא בצעתי את הקניה הזאת. היום גיליתי שבצעתי לכאורה קניה ביום שלישי (יום לפני ביטול הכרטיס) מאותה חנות. ישראכרט חייבה וזיכתה אותי מייד על הקניה השניה. כידוע לכם, כשקונים דרך PAYPAL מקבלים אוטומטית אימייל על התשלום. אני לא קיבלתי שום הודעה מ-PAYPAL על שתי הקניות הללו. נכנסתי לחשבון שלי ב-PAYPAL וכל הפרטים כולל כתובת האימיייל תקינים. האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא שמישהו נרשם עם מספר כרטיס האשראי שלי. תוך כדי כתיבה עלתה בראשי אפשרות מפחידה הרבה יותר. האם מישהו מספקית האינטרנט השתמש במספר כרטיס האשראי שלי? הרי מספר כרטיס האשראי נמצא ברשותם, ואני מניח שאותו …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, כבר שנים שבחדר שלי יש נתב אלחוטי שאחראי לכל הרשת האלחוטית בבית. בכל אופן, אני גר בחדר הזה, מבלה מספיק זמן בו וגם ישן בו. לאחרונה רצה לי מחשבה בראש על רמת הסיכון שבמחייה בצמוד למכשיר שמשדר אליך נונסטופ כל החיים... בכל אופן, תהיתי לעצמי - האם שידור הWIFI הוא מסוכן?
-
- 22 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : yes משדרים גם ב- 16X9 (אני יודע שיש סרטים מסויימים שרשום שכן) או שזה פשוט מכווץ הכל (ואם יש דרך אז איך) ? תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אוכל לצאת מהארץ לחודש?מתגייס ב-17 לנובמבר ומתכנן לטוס בעוד שבועיים.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
האם אחרי בדיקה בטחונית בשדה התעופה (אחרי שהרדיסק ודיסקים עוברים קרינה במכונה) יכול להיגרם להם נזק? עריכה: להם שונה לחלקי מחשב - שיהיה ברור מה אתה רוצה לשאול. נא להקפיד על כותרת ענינית וברורה בפעם הבאה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לדעתי, צריך לנקות לגמרי אחרי עונש כבד כמו הרחקה לחודש או חודשיים או לאחר 1000 הודעות.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בביה"ס אני לומד בדר"כ בין 10 ל-12 שעות כל יום, וחשבתי שאפשר לנצל את הזמן הזה לדברים מועילים. יש תרגילי רגליים שמחזקים את הבטן ואת הברכיים (להרים ולהוריד) אך זה מחזה קצת מוזר - בכל זאת, אפשר לאמץ שרירים (בטן, גב, ברכיים, זרועות וכו') בזמן הישיבה הכה-ממושכת הזו, השאלה היא האם זה באמת אפקטיבי ומחזק את השרירים? (פעולה פשוטה של כיווץ ושחרור, אלפי פעמים ביום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל זאת, כיוון שלהבדיל מפיירפוקס, כאשר שדרגתי את אינטרנט אקספלורר בחלונות 7 שלי מ-8 ל-9, ההתקנה דרשה ממני לסגור איזה מיליון תוכנות במחשב שלי (ראו קובץ מצורף), ולאחר מכן להפעיל את המחשב מחדש. דבר שכזה לא היה קורה אם אינטרנט אקספלורר בחלונות 7, לא היה חלק מובנה במערכת ההפעלה, אלא תוכנה נפרדת כמו במקרה של Windows Live Mail שהיא תוכנה נפרדת מחלונות 7 בניגוד ל-Outlook Express שהיא חלק מובנה בחלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות). עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו. האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע סוגר שבת בצבא והתחילו לצאת לי מהקיר, או יותר נכון מהמשקוף של הדלת, חרקים מעופפים דמויי תולעת עם כנפיים. מצד אחד מבחינה חיצונית זה לא כל כך מסתדר עם התיאור של ויקיפדיה, אבל מצד שני איזה עוד חרקים אוכלי עץ יש חוץ מטרמיטים... בינתיים ריססתי אותם, הזרקתי סולר לחורים וסתמתי עם טסה. מצורפת תמונת תקריב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גולשים וגולשות הנני אני פה מצהיר בזאת שאלוהים לא קיים... אבל גם כן קיים... ולמה אני מתכוון... ובכן.... כאמור מי שזוכר היה פה לפני הרבה זמן אני פתחתי ת'רד שהיה מאוד מאוד פופולרי על אלוהים ועל הסוגייה העם הוא קיים או לא ובכן אני עדיין דוגל בכך שהוא לא קיים (כולכם זוכרים תסיבות) אומנם מה שכן גורם לי לתהות מעט היא העובדה שבת דודה הדוסית של אבא שלי (היחידה במשפחה שהיא דוסית) תודה לאל טפו טפו טפו חלתה בסרטן הדם לפני הרבה זמן ונרפאה בעזרתו הנדיבה של המדע וכמובן בעזרת השם מה שאני רוצה לדעת העם : עם היא לא הייתה מתפללת לשם כול יום האם היא באמת הייתה נרפאת ??!?!? מה אתם חושבים?!?!?
-
- 443 תגובות
- 30.5k צפיות
-