עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 104952,

היום הייתי אצל סבא שלי..... שאלתי אותו איך אומרים קללות ביידיש....חחח וברקע שמענו את החדשות על הקרבות בצפון....ואז סבא שלי אומר לי....אתה יודע מה זה נסראללה בפולנית? אז אמרתי לו מן הסתם שאני לא יודע... חחח אז הוא אומר שזה קקי במכנסיים של תינוק....זאת לא בדיחה זה באמת נכון....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ביתרי בדם,

שלום לכולם, בכל מקום אשר תפרסמו את האתר הכנתי עבורכם מכתב. כשאתם מפרסמים משהו על האתר השתמשו בו. - אין לפרסם לינקים אישיים!!!! עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה ה…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. טוב המחשב שהוזמן הוא and3800 am2 dfi infinity pqi 1024 x1900xt antec p180 black hec520 וכו'.. עכשיו יש לי כמה שאלות. יש אפשרות לעשות סוג של מוד למארז (להחליף את הדלת לאחת שקופה..)? 17 אלף בdmark03 זאת תוצאה סבירה(הייתי שואל שנושא המתאים אבל אני מנצל את הנושא)? לגבי כניסה לביוס, המחשב עולה כל כך מהר שאני לא מספיק להיכנס לביוס מה עושים:? סקירונות שלי. קודם המארז היופי הוא עניין של טעם אבל מבחינת קירור והרכבה הוא פשוט מדהים מארז מעולה! לגבי הרעש לקח לי 5 דקות להבין שהמחשב פועל פשוט שקט בצורה מטורפת. כרטיס מסך פשוט מדהים מריץ הכל על פילטרים איכות תמונה מדהימה מרוצה עד השמיים.. והמעבד הוא יוחלף בעוד כמה חודשים עם כניסת ה65 ננו כפול ליבה של amd אבל אני חייב לצי…

• 13 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

איפה אני מוצא דילים וכל זה למלונות באילת ועל איזה מלון אתם ממליצים לנסוע עם חברים? משהו כזה ב700 שקל סוף שבוע לבן אדם. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by moshe55501,

האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. טוב,לאור בקשות-עשיתי פרק נוסף ב"סדרת הקומיקסים" שלי הפעם עשיתי את הקומיקס בפוטושופ ובצורה מקצועית בהרבה,ולכן גם התוצאה נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב. מה גם שהפעם אני לא צריך לתת לאף אחד קרדיט-כל האיורים,הציורים והעריכה הם שלי הפרק השלישי נקרא "chicks בתרתי משמע",וחייבים לקרוא את פרק 1 ופרק 2 כדי להבין מה קורה בפרק 3. בכל מקרה,אם הפידבק יהיה חיובי אני כנראה אתחיל לעשות קומיקסים על בסיס קבוע,אולי אפילו אפתח בלוג לקומיקסים [משהו בסגנון של penny arcade] תהנו,והכי חשוב-תגיבו ותחוו את דעתכם תגובות ממש חשובות לי-מה לשפר,מה אהבתם,ומה לא אהבתם *הערה-בפריים 5,כתוב "יש לי פיתרון"...משום מה זה התחרבש ולא שמתי לב...תיקון של זה ייקח לי בערך 20 דקות כי זה בועות דיבור שקופות :s05: http:/…

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  7. לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  10. טוב אז ככה..בעקבות המלחמה דחו לי את הצו ויש לי אותו ב28 לחודש.. בן דוד שלי שסיים קומנדו לפני כמה שנים אמר לי שממש לא מומלץ להגיע ללשכה ולא לדעת לאן רוצים ללכת... בקיצור..אין לי מושג מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מאיפה לקחת "מידע" על החיילות ועוד יותר על המקצועות השונים מתוכן.. אפשר קצת כיוון ועזרה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by -Almog-,

שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  12. אפשר כתובות אינטרנט של חניות מחשבים במנהטן שמוכרים אמינים?

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  13. לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by -Del Piero-,

השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. מה הפירוש של המילה "חאווה" שמעתי את זה מלא ואני לא יודע מה זה ...

• 13 תגובות
    • 12.5k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

incredible machine בנוסח מציאותי.... אם זה ישן נא למחוק את הת'ראד בבקשה. http://www.youtube.com/watch?v=Q5nmspVOz_Y

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by [NOS],

אני חייב לדעת באיזה פרק מציגים את הוולוו S60 R (אני זוכר שהיא בצבע כחול והוא מדבר על כל המחשוב שלה ועל המושבים המוזרים) אהה ועוד שבוע אני מעלה את ה VOL 4 שלי ... מן הסתם VOLVO S60 R 2.5 T תודה לכל מי שעונה

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by antraks,

איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dvvon,

ניסיתי 1234 4321 0000 1111 ראבק מה זה?

• 13 תגובות
    • 14.6k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני בתיכון של ארגון המורים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום. שמעתי שניתן למכור שיער אם הוא באורך מסוים וכו' - עושים מזה פאות לדתיות או משהו... יש לי שיער ארוך (יחסית לבן) כ-40-45 ס"מ, חום עם קצבות בהירות (בלונג'ינגי'יות - מהשמש), חלק, וממש לא דליל... לדעתכם ניתן למכור, אם כן בכמה ואיפה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. α

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.