עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kawaii,

עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dbx22,

אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by jenia1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Fighter,

שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by DimaX,

הגיע הקיץ(או לפחות החום שלו) ואחרי 20-25 דק' עם היד על העכבר, היד מתחילה להזיע וזה מעצבן חושרמוטה! מתעוררת השאלה: איך אתם מקררים את היד בזמן עבודה רצופה מול המחשב? יש לי מאוורר 5ס"מ שעובד על 12V אבל אם אני אעשה את המוד של החורים בעכבר ואת המאוורר בתוכו, אז הוא לא יעבוד (יש שם רק 5V)... יש לכם פיתרונות אחרים? זה קורה גם לכם? ??? : :-X ;D

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by InFecT[0]r,

אני שוקל הרבה זמן להתאמן בהתחלה רציתי חדר כושר ואז אמרתי לעצמי זה ישעמם אותי אז אמרתי איגרוף קלאסי ביגלל שאין משהו בחיפה מעניין ובמיוחד יש רק רוסים לא שיש משהו הם דווקא סבבה אבל להיות ישראלי היחיד זה קצת באסה אז סליחה לכל הרוסים פה אין לי כלום נגדכם =] חשבתי אולי קונג פו יש פה למשהו הצעה לגבי משהו מעניןןן?

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Mio&Rio PCpocket אני מתכנן לקנות PDA במחיר לא קטן ולא הייתי רוצה לטעות. תודה

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  9. אני יודע שיש פה (ולא מעט !) אנשים עם מחשבים שהP4 2GHZ שלי נראה להם כמו מחשבון כיס (לא מדעי), ושיש להם 1 GB זיכרון ולפעמים גם עד 4... ואני תמיד רציתי שיהיה לי רקע בווינדוס שהוא קובץ וידאו, ניסיתי גם פעם זה יצא ממש יפה, והיום בכל תוכנת ווידאו כמעט יש אפשרות כזאת. בעיה היחידה שזה לוקח קצת מהביצועים. ואצלי קצת זה כמעט הכל מישהו פה עושה או עשה את זה? סתם רציתי לדעת.

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  10. איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Djx,

http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp בדיקת ראייה און ליין תרגישו חופשי לפרסם את תוצאות הבדיקה נראה מי רואה פה טוב ומי לא ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by תינוק22,

חשבתם פעם על זה? , מה הסיבה?

• 13 תגובות
    • 10.1k צפיות
  13. Started by shloosh,

אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Wood-Elf,

בזמנו מישו הביא לי לינק ל"מדריך לחרא".. זה היה באיזה פורום, אך כיוו ןשאין לי את הכתובת המדוייקת - מצטער על חוסר הקרדיט. לפני כשנתיים זה הצחיק אותי, היום פחות, אבל בטוח יש פה כמה שיהנו מזה. *אני יודע שזו אנפנטיליות לשמה, לא צריך לאזכר * ----- שרביט - אותו מקל שניצב (או אמור להיות ניצב) ליד האסלה עם שערות בקצה, שבמקרה שהמחרבן לא יודע לקלוע, או למקרה שהמחרבן נקלע למצב חירום חרבוני. החרבון הנקי - אתה מחרבן, אתה רואה את הקקי באסלה, אבל אתה לא רואה אותו על הנייר טואלט. זה החרבון הכי מוצלח וברמת העיקרון מי שהצליח להגיע לרמה של חרבון נקי הוא בנאדם עם הרבה פחות דאגות בחיים. החרבון הרטוב - אתה מנקה את התחת חמישים פעם ועדיין מרגיש שנשאר שמה קצת גועל. בסופו של דבר אתה מוצא…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by FeedMe,

אישית, הסרטונים פה קרעו אותי. הרבה ימצאו אותם מפגרים אבל.. טוב.. זה מצחיק... בעיקר למי שמכיר את הלהקות והז'אנר. http://www.youtube.com/watch?v=loVzAPwXldk אלה מחברים D: + ברוטאל דת' = מצחיק קניבל קורפס היפים D: מתבקש מאוד בצורה קיצונית. http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4&feature=related וזה הדבר הכי מצחיק מכולם אולי.. כן.. אז זה ת'רד רשמי. אם יש לכם עוד סרטונים חסרי תוכן של אנשים לא קשורים עושים דברים לא קשורים עם דאבינג גרוע של המון גראולים ודרופ טיונינג, זה המקום.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by klayton,

אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Kurt,

At Duke University, there were four sophomores taking Chemistry and all of them had an A so far. These four friends were so confident that the weekend before finals, they decided to visit some friends and have a big party. They had a great time, but after all the hearty partying, they slept all day Sunday and didn't make it back to Duke until early Monday morning. Rather than taking the final then, they decided that after the final, they would explain to their professor why they missed it. They said that they visited friends but on the way back, had a flat tire. As a result, they missed the final. The professor agreed they could make up the final the next day. The guys …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by --Adidas,

הטיסה ב 5 בבוקר מתי אני צריך להגיע ?? מה כדאי לדעת ? זה פעם ראשונה שאני טס אז אם אפשר קצת טיפים

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by payback,

האם זו תכונה שניתנת לשינוי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RONEN1N,

אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא. במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה. מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?

• 13 תגובות
    • 7.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.