עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yossi1981,

מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by BrAvE_HeArT,

למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  3. http://go.walla.co.il/haknesiya - האלבום החדש של הכנסייה במתנה: תשובות לחידון: הסולן שלהם הוא יורם חזן "ידיים למעלה" הוא הדיסק החמישי. למאיה יש: אקדח. בהצלחה!

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by marking,

בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר שיש בו את האלופה עונה 2 בצפייה ישירה?? זה חוקי נכון??

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EasyPooper,

אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]

9. האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. למיטב ידיעתי פרפרית שאורכה אינו עולה על 10 סנטימטר ניחשבת כאולר לכול דבר, הניתן לנשיאה על ידי בגירים בכול מקום מלבד מקומות ספיציפיים כמו מוסדות חינוך . נדמה לי שישנו גם תקדים משפטי שבו ניקבע כי פרפרית עד 10 סנטימטר היא אולר אבל אני לא מצליח למצוא את פסק הדין. אם יש לכם מידע מבוסס או קישור שמבהיר את העניין אז רישמו אותו כאן.

11. שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml

12. Started by IceTea,

עם לא כמה עולה ליבא אותו לארץ+המחיר של הרכב עצמו? [או אם איזו סוכנות בארץ אני יכול לדבר? למי לפנות?]?

• 66 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Real_Me,

לפני שאני קונה אותו בעיקר לצורך צפייה בסרטי SVCD לא ברור מהפרסומת שלו אם זה המצב. גם לא מצויינת תמיכה ב-VCD. חיפשתי בגוגל לפי הדגם ולא נמצא דבר! הוא נמכר ב-DUTY FREE ב-100 דולר לפחות עד לא מזמן. כרגע מה שמוצע שם זה LG DV-6842P ב-120 דולר שזה מה שכתוב עליו : "מתאים לדיסקים מכל הפורמטים: CD AUDIO,VCD,DVD" וגם LG DM-4941P שגם לא מצויין SVCD ב-200 דולר. יכול להיות שאף מכשיר לא תומך בזה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Nokturnal_Mortum,

אני לא הצלחתי להיכנס לאתרים שלהם , מישהו אולי יודע משהו? תודה

16. Started by moskitos,

תודה.

17. Started by chris_u16,

חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. יצרנית סדרת GTA מאשרת: Grand Theft Auto VI יושק בסתיו 2025, אך המחיר הצפוי מעורר דאגה בקרב שחקניםלכתבה

19. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. Started by ccc,

הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה

23. Started by daniel0089,

היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.