כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
תגובות בונות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת זמן רבתי עם אבא שלי (הסיבה הכי דפוקה בעולם!!: אני הייתי שניה במחשב בבוקר, כדי לבדוק חדשות, אז אבא שלי בא ואמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי שניה. אחרי חצי שניה הוא אמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי לו שניה עוד פעם. ככה בערך חמש פעמים עד שהוא התחרפן והתחיל להגיד לי שיבטל את האינטרנט (נראה לי שהוא חושב שאני מכור) אז לא האמנתי לו והמשכתי לשבת, אז הוא יצא מהחדר). אוף, ואני עדיין באמצע כל ההורדות שלי, והאינטרנט יתבטל ביום רביעי הקרוב, וההורדות לא יסתיימו עד אז. מה לעשות??????????????
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש משהו לעשות נגד זה???? כי זה ממש מעצבן הסמל של המחשב שלי הוא בכלל סמל של משחק שמותקן לי על המחשב לאיי סי קיו יש סמל של של עוד משחק אחר...... :silly: ועוד הרבה דברים כאלה
-
מישהו הצליח לקלוט את האירוניה? http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzYzOTUsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937949,00.html לא לנסות בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי שלא מכיר זאת להקת רוק קצת "שונה" מהרגיל עכשיו יצא לה דיסק חדש [glow=red,2,300]System Of A Down - Mezmerize[/glow] שממש אהבתי את כול הדיסק שיר שיר, בדרך כלל יש להם מספר שירים קטן שאני אוהב מכול דיסק קודם אבל בדיסק הזה אהבתי הכול.... מישהו פה מקשיב לזה בכלל או שרק אני :s05:
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/haknesiya - האלבום החדש של הכנסייה במתנה: תשובות לחידון: הסולן שלהם הוא יורם חזן "ידיים למעלה" הוא הדיסק החמישי. למאיה יש: אקדח. בהצלחה!
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?
-
למיטב ידיעתי פרפרית שאורכה אינו עולה על 10 סנטימטר ניחשבת כאולר לכול דבר, הניתן לנשיאה על ידי בגירים בכול מקום מלבד מקומות ספיציפיים כמו מוסדות חינוך . נדמה לי שישנו גם תקדים משפטי שבו ניקבע כי פרפרית עד 10 סנטימטר היא אולר אבל אני לא מצליח למצוא את פסק הדין. אם יש לכם מידע מבוסס או קישור שמבהיר את העניין אז רישמו אותו כאן.
-
- 52 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-