כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תצביעו בסקר, אם אתם רוצים תביעו את דעתכם בתגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמאס לי לראות כל רגע תגובות חדשות בנושאים שכבר לא מעניינים אותי זה יעזור מאוד
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
ביום שלישי ה15.7 יתקיים מפגש הפורום שלנו. המפגש יאפשר לנו להיפגש לראות את אלה שמסתתרים מאחורי המקלדת, ולראות את אומני המודינג, הסאונד, התצוגה, הOC, וכולי...(אם יבואו) אז ככה: -כולנו נפגשים ב 15:00 בטיילת חיפה שבמגדלי עזריאלי בת"א. -נתרכז כולם בטיילת, נשב נדבר קצת, נציג אחד לשני דברים מעניינים שהבאנו. -נאכל ארוחת צהריים-ערב בקניון. -נעשה משהו כיף כולם ביחד(או כדורגל עם הרדיסק מעפן כמו פעם קודמת, או חשבתי על לצאת לסנוקר או באולינג...) -נצטלם קצת. -נחזור הביתה... עכשיו כמה דברים: -יהיה מאוד נחמד אם כל אחד יביא גאדג'ט או פריט קטן להציג לנו... אוזניות נגנים רמקולים או כל דבר הקשור לפורומים שלנו יתקבל בברכה... ויהייה עוד יותר נחמד, אם תביאו כמה דברים שאתם לא צריכים ובא לכם ל…
-
- 81 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בזמן גיימינג הרבה פעמים יוצא שאני לוחץ על alt ו-shift באותו זמן וכתוצאה בטעות מחליף שפה, מישהו יודע איך לבטל את קיצור המקשים הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
-
למי שלא ראה או לא שמע: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Thrymwarrior
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בדקתי מספר אתרים ובכולם החיפוש \פילוח הוא לפי אזורים .(אזור גוש דן ,אזור הצפון \דרום וכיוצא בזה ...) מטבע הדברים אי אפשר למשל ,להגיד שאזור גוש דן זה כמו אזור הצפון או אזור הדרום. מרחקי הנסיעה בגוש דן הם קצרים יחסית ולא מהווים בעיה (אם הבחורה שווה את הטרחה ......). בכלל אני לא מאמין ביחסים בשלט רחוק כשגרים רחוק אחד מהשני ונפגשים מכורח הנסיבות לעיתים רחוקות . (שלא לדבר על מחירי הדלק הקורעים, דוחות התנועה , החנייה והבילוי המפוקפק בפקקים ההולכים וגדלים משנה לשנה ). אז זהו נישבר לי ה-ז' , לא מוכן יותר לנסוע לערים אחרות . זה נישמע לי דבילי לנסות להכיר בחורה בעיר אחרת כאשר בעיר שאתה כבר חי בה, יש עשרות אלפי תושבים , ולפחות פוטנציאלית יש בה כמה מאות טובות של בחורות שוות ..... …
-
- 102 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
לא מציע לכם להתגרות בי .. חחח.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1818857
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן שולחים לי הודעות SMS של POOPIK מה זה?!?!?! כל יום 5 הודעות! :-[
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי לא פרסומת של אתרי מכירות וכד'.. יש לי שאלה: אתמול נכנסתי לאחד מאתרי הקניות אונליין הישראלים, אתר מפורסם וידוע לכל. וגיליתי שיש אפשרות שנקראת "תן מחיר" לפי מה שאני הבנתי יש לך 5 או 6 אפשרויות להצעת המחיר שלך, אתה מתחיל להציע פעם ראשונה ואחרי שנייה בדיוק המערכת אומרת לך אם זכית או לא, אחר כך פעם שנייה וכו'.. אתה יכול להציע כל סכום! מ-1 שקל ועד אין סוף. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שניסיתי את זה הצעתי של מכשיר מסוים מחיר מסוים והעלתי אותו ב-50 שקלים כל פעם, תוך כדי התבוננות בהשוואת מכירים של אותו מוצר באתר ZAP בכל מקרה איך שהו הצלחתי לזכות בהצעה על המוצר (אני לא אעשה פרסום בכמה הפרש ממכירו בZAP קיבלתי) ופשוט נשלחו אלי פרטי ההזמנה לאימייל והמוצר אמור להגיע אלי ב…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-