עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oren,

שלום רב, אני מעוניין להקליט שיחות שלי לצורך תיעוד, לשעת הצורך. הקלטה במכשיר הסלולרי אינה בעייתית, אך כאשר מדובר בטלפון הביתי קיימות מספר אלטרנטיבות: א. הצמדת מכשיר הקלטה לרמקול של הטלפון הביתי (האפשרות הפחות נוחה לדעתי). ב. ניסיון איתור מכשיר טלפון אלחוטי הכולל מכשיר הקלטה בתוכו (לדעתי מדובר באפשרות יקרה, אם קיימת). ג. חיבור כבל RJ11 דרך המחשב והתקנת תוכנה להקלטת שיחות באופן אוטומטי/ידני. לדעתי אפשרות ג' הנוחה והזולה ביותר, אך כאשר חיפשתי מתאמים של USB to RJ11 נתקלתי בתגובות שונות המעידות על איכות נמוכה ותפקוד לקוי של המתאם. במידה וקיים כאן משתמש בעל ניסיון בתחום, או משתמש אשר מתמצא בתחום ויוכל להמליץ ולכוון, אשמח מאוד. רב תודות, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן חברים, בתור מישהו שיושב רוב היום מול מסכים ושורות קוד, אני מריץ המון מים (וקפה) במהלך היום. עד לא מזמן הייתי בלופ המפגר הזה של לסחוב שישיות מים, לתפוס חצי מטבח עם פלסטיק, או להתעסק עם קנקני סינון שצריך למלא ולהחליף להם פילטר בתדירות מציקה. בסוף החלטתי לעשות "שדרוג מערכת" למטבח והתקנתי מערכת סינון מים תת-כיורית. לא בר מים חשמלי שעולה 3,000 שקל, תופס מקום על השיש וצורך חשמל, אלא פשוט מערכת סינון מים איכותית שיושבת ישירות על קו המים. מבחינת ROI (החזר השקעה), זה מחזיר את עצמו תוך כמה חודשים בודדים מול עלות של בקבוקים. המים יוצאים נקיים בלי טעמי לוואי של כלור, הקפה יוצא טוב יותר, וזה לחלוטין שגר ושכח. למי שמתלבט או עדיין סוחב בקבוקים - שווה לעשות מחקר קטן ברשת. יש היום אח…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by asmon,

ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות באזרחות מחר?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מעוניין לעשות פרודיה ואני לא יודע באיזה פונט להשתמש כדי שיהיה דומה למקור. נ.ב. אני הבן אדם האחרון שיזדהה עם המשפט הזה, כל פעם שאני רואה את הסטיקר הזה אני חוטף קריזה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. תהנו http://www.youtube.com/p.swf?video_id=XPqkkFDDcWI&l=194

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Pc_Ghost,

אחרי חודש שאני נמצאת פה...ורק קוראת הודעות...החלטתי שהגיע הזמן גם להשתתף... אז...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

אמא שלי קיבל מתנה דיסק [בפלו ררוזלפנד ] אז אני יכל להחליף אותו... תנו המצלות לאלבומים חזקים! למה אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני 'קונה 'דיסק! חשבתי בנתיים על דיסק של רובי ווליאמס....

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by demonshlomo,

אם אומרים לי11AM PDT מתי זה בשעון ישראל????? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Kurt,

על אף שאני מצליח להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, השלב הראשון בפתיחת חשבון שם הוא כרטיס אשראי אמריקאי "לצורכי אימות בלבד". פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by 2danimm,

תהנו לכם. תצפו עד שנמאס ובא לכם לשחק הינה המשחק: http://www.primarygames.com/arcade/skill/qwop/index.htm והינה 2 תמונות שסיימתי אותו ****SPOILER ALERT**** תהנו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

סבא שלי ז"ל נפטר אתמול בבית-חולים כשהוא היה בדיאליזה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by X-It,

תכנסו לזה... http://www.youtube.com/watch?v=mG3SANQZNwM

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by George Yaseli,

מלאנוקס עלתה עם אתגר גיוס על מנת לאתר עובדים מוכשרים שיצטרפו לארגון. https://pure-talent-challenge.mellanox.com שלושת הזוכים הראשונים יזכו באוזניות Audio Technica ATH-MSR7NC . פרטים נוספים ניתן למצוא פה בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Lost Spirit,

אני מאוד מתעניין בנושא לאחרונה ורוצה לקחת את זה יותר קדימה, לפתוח תיק דמו ולרכוש ניסיון על אמת [בערך, דמו בכל זאת דמו]. ואשמח לעזרה וטיפים של אחרים במידה וירצו לעזור.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by wooper,

שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. טוב אז ככה אני מחפש לאחותי טלפון אלחוטי אני מחפש את זה באינטרנט דרך אתרים מוכרים כמו זאפ ואתרים של חנויות ואז מנסה להשוות לדגמים מקבילים באתרים הרישמים של החברות ואני רוצה להגיד לא מצאתי התאמות בין חלק מהדגמים של יונידן ופנסוניק מהדגמים שמוכרים בחול לאומת האתר הרישמי אבל לא רק זה שרושמים דגם שמפורסם בארץ האתרים כימאת כולם ישראלים (בחיפוש בגוגל ) אני יתן לכם דוגמה הדגם הזה שרשום בארץ פה- APX-7080 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Ofv3DXmW9rhCmTELNqxKSUh:12bbi68k5?id=682138&pr=QJ5&N=2%20635&sgID=7 עושים חיפוש בגוגל - http://www.google.co.il/search?q=APX-7080&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by MasterDK,

לילה טוב לכולם. בזמן האחרון אני שוקל לפתוח פאייפל כי לא בכל מקום אפשר לשלם ישירות עם כרטיס האשראי. אבל כמו כל בן אדם (?) אני קצת חושש. אם אני מבין נכון אני נותן לפאייפל את כרטיס האשראי שלי ואז אני יכול לשלם עם חשבון הפייפל שלי בלי שמס' הכרטיס או הפרטים שלי יחשפו לבעל העסק (האדם שלו אני משלם) נכון? כלומר פאייפל עושים את כל תהליך התשלום נכון? איזה עוד דברים כדי לדעת בנוסף? ובכללי לא מידע שיוכל להרגיע אותי (או לא). תודה רבה ולילה טוב!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים