כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי להוציא רישיון על אופנוע והדרגה הראשונה לא מספיק לי אז אני רוצה את השניה עכשיו הבנתי שאני צריך להוציא תאוריה מחדש? יש לי רישיון כבר 5 שנים מן הסתם שאני יודע את הדברים אני פשוט רוצה לרענן את התמרורים ושאר הדברים הפחות יומיומיים יש למישהו אתר מומלץ בשביל זה או רק ספרים? עוד שאלה, יש גם חלק מכני כמו שהיה פעם או שזה נטו תמרורים וסימני דרך? כמו שכן אני אשמח לכל מידע רלוונטי בנושא, תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תהנו http://www.youtube.com/p.swf?video_id=XPqkkFDDcWI&l=194
-
-
נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תלחצו פה מייד!!! קרדיט ל- NetSpider
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1441376 פשוט לראות ולא להאמין, לאיזו רמה התדרדרנו שיש אנשים ששילמו כסף כדי להפיק את זה, ויש אנשים שישלמו כסף כדי לקנות את זה. גועל נפש.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש דף X באינטרנט, הוא לא מכיל לא תאריך, לא שעה או כל רמז אחר על התאריך שהוא נוצר יש דרך לדעת בוודאות באזיה תאריך הדף נוצר? או באיזה תאריך השינוי האחרון? (ומה השינוי?)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איפה אפשר להשיג בארץ סיגריות בשם פיליפ מוריץ סופר לייט..... אפילו חנות שמייבאת סתם סיגריות שאין בארץ תעזור.... תודה איתן
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול שודר הפרק האחרון לעונה. ראיתי אותו היום בVOD כי אתמול לא הספקתי. אחד הפרקים הטובים, איך חמשתם הגיעו ככה, כמו גדולים וסוף סוף מישהו דוקר את יגאל הנאצי, מחזיר אותו לגודל הטבעי שלו.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.terror-victims.israel.net/mainh.swf ** הודעה מראש אני לא שמאלני, אז לא לסקול אותי באבנים ** תראו אני מזדהה אבל עם כל הכבוד גם הפלסטינים סובלים והם לא בדיוק חוגגים שם. והם לא כולם מחבלים כמו שחלקכם חושב.. לדעתי זאת תעמולה ימנית מוסוות ומי שלא רואה.. חבל.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-