עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אסור לחוקרי מ"ס לעשות בזמן חקירה? איזה מוניפולציות אסור להם לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by M.o.D,

אלן אני מחפש תמונות ברצולוציה ממש גבוהה , 5000 על 3500 פלוס מינוס , מי שהוא מכיר אתרים לגדלים כאלה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. שבב ראשון שתומך בתקן ה-802.11ax העתידני זמין להטמעה בציוד רשת מסוגים שונים לכתבה

7. Started by raiman1,

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!

8. Started by wooper,

שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יום שלישי 1.2.2011 בשעה 21:00 זה קורה. מחיר מיוחד לכל הערב- 30 ש"ח רחוב אילת 8 , תל אביב. http://www.shmone.com הפקה- MEWE Music במסגרת ליין הופעות החורף האקסלוסיבי

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Artist,

מספר 2! מספר 2! מספר 2! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html אני לא יודע מה יותר משכנע שאין תקווה למין האנושי, הכתבה או התגובות...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. קיבלתי אתמול בדואר 'זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין' ורציתי לדעת פרטים בקשר לזה? האם המבחנים קשים\האם שווה ללכת? וגם אם הזימונים נשלחים בצורה רנדומלית או נקבעים לפי הראיון האישי או הקב"א שלי? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Clicker7,

שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by J0n1,

לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by pure perfection,

אני רוצה המלצה על נעלי ריצה טובות לא חשוב של איזו חברה , מחיר לא מוגבל , מה שחשוב שתהיה מתאימה מאוד לריצה מאוד נוחה ומאווררת .. תודהה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by zvkel,

מי שרוצה כרטיסים לבומבמלה - 50203838 ICQ

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12") גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו) חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. איזה איזור זה הערים הבאות : בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' ואיזה איזור זה: הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז? או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אוקי אנשים אני מכין דיסקים לאוטו של מוזיקה, החל מטראנסים, האוסים, פופ, היפ הופ, להיטים, בקיצור כל מה שיפה תהיתי אם חברי הפורום יוכלו לשתף אותי ברשימה שלהם לשירים המומלצים ביותר שחייבים להיות בכל אוטו. תרגישו חופשי לשפוך פליי ליסטים תודה

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מה לא עלה על הפרק, הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, הנדסת חומרים, רפואה, רפואה משלימה, פסיכולוגיה, אדריכלות, ביולוגיה, מדעי המחשב, אבל.. אף אחד מהם לא עשה לי תחושב של " כן זה מה שאני רוצה לעשות כשאני קמה בבוקר ליום עבודה". מאוד מעניין אותי מחקר, בעיקר רפואי. אז כנראה שמוסד הלימודים יהיה הטכניון, מרושע ככל שיהיה. אם למישהו יש דברים נחמדים להגיד עליו אני אשמח מאוד לשמוע. תל אביב לא נראה לי, וב"ש זה חור מידי.. עכשיו, הבנתי שביואינפורמטיקה זה טיפשי לעשות, כי אי אפשר לעשות עם זה במחקר ובשביל מתכנתים מעדיפים רק מדעי המחשב. אז השאלה היא בעצם, מה כדאי ללמוד.. הנדסת חומרים\כימית- אילו אפשרויות תעסוקה יש בזה אחרי תואר ראשון ומה המשכורות? מה נדרש ממני בסוף התואר כדי להמשיך במחקר ו\או לתוא…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. קבלו תמונות [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם וחופש שמח, הרשו לי לשתף אתכם בשיר חדש, שהרבה יוכלו להזדהות איתו, שיר האייסיקיו, בגירסת אבי ביטר+יוסי עדן. {הזמרים אומנם אנונימים אבל השיר מצויין}. תורידו תגידו לי מה אתם חושבים אני שומע את השיר וכל פעם צוחק מחדש. http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1DT2T1XO2FP9Y2SNL4X1WHXQKB

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Chevy,

מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Oztriker,

היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים