עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by casio222,

אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

במהלך גלישה שגרתית בוואלה שמתי לב לתמונה קצת תמוהה תחת הכיתוב "וואלה ספורט" (צד שמאל). למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by User4,

מאפו אני יכול להוריד כתוביות ברוסית לסרטים? תודה

4. Started by cool_boy-PP,

זה אמיתי,באמת יש סרט חדש שמבוסס על המשחק? : אם כן זה פשוט טעות ,אף אחד לא יבוא לראות סרט על מפלצות משחקים BigDick במאדים...... עריכה,אמת בהחלט: http://www.doommovie.com/

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

שני בריונים שודדים בחור תמים בלובי חשוך. http://www.youtube.com/watch?v=Lb-5mvsJUOo&feature=player_embedded

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. חתיכת טירוף כמעט מגה לGIF הקטן הזה הנה זה אחרי איחסון בimageshack

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=aGcir8GzvKE

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Rinkadink,

טוב אני וחברים שלי פתחנו קבוצת פוטבול וכל שבת אנחנו משחקים, כל שבת אנחנו משחקים עם קבוצה מאזור אחר. זה ממש כיף ספורט הכזרי והרבה פציעות וזאת הבעיה העיקרית שבגללה פתחתי את התר'ד האם מישהו מכיר מקום , חנות או כל דבר שאפשר להשיג בו מגנים לפוטבול המריקאי ? כבר חיפשתי בהרבה מקומות כמו חניות ספורט ולא מאצתי האם קיים דבר כזה בארץ? תודה מראש, דרך אגב עדיף חנות בדרום-מרכז הארץ. לאון.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ilan_fix,

היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע... אם יש עניין אני הוסיף פרטים.... אילן פיקס

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור. הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה. פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח). הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח! ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי. היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה. כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by evman007,

משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by com,

תרביצו תגובות מפרגנות ותדרגו. בין המדרגים יוגרלו 20 גימלים! אגב, בימים אלו אני וחברים שלי עובדים על הרכב ששר רוק, ובלדות רוק.. (שמין הסתם לא ישיר את כל השירי כוכב נולד האלו..) קיצר פרגנו לי בצפיה.. 8) http://www.flix.co.il/myclip/showVideo.asp?m=1132853

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Xilver,

עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by HoT-DoG,

הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by imac,

אני מחפש מקום לעשות מסיבה, בלי דיג'יי בלי בר בלי כלום, אני צריך רק מקום ושלא יגביל בשעות עדיף באזור הדרום... למישהו יש מושג אם קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני מתחיל קורס של קידום ביום חמישי. וקיבלתי 2 חוברות כאלה אחת של חשבון ואחת של מילים אני מחפש עצות שיעזרו לי ללמוד טוב את המילים.. אגב מישהו היה פעם בקורס של קידום? או שהקורס כבר התחיל לו? ואם כן...יש מבחנים על היום הראשון של הקורס? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Tanya,

ערב טוב. ניסיתי לחפש באינטרנט מעמד לדיסקים... אבל לא מצאתי שום-דבר. מצאתי רק ספריות... אני מתכוונת לדיסקים שבאים באריזות הגדולות [של משחקים] ולא דיסקים באריזות הדקות החצי שקופות. מין מעמד כזה שניתן לשים שם את הדיסקים בשורה וכל פעם לשלוף אחד... כבר מתחיל להאסף לי ואין לי איפה לשים אותם. מישהו מכיר או ראה היכן ניתן להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

במסגרת עזיבתי את הוט (טריפל - טלוויזיה אינטרנט טלפון) הגעתי לפי דעתי לעסקה המשלמת ביותר והיא: 75 ש"ח - תשתית 30 מגה 80 ש"ח - ספק 30 מגה 85 ש"ח - 600 דקות שיחה לנייחים וניידים (65 ש"ח לחצי שנה ראשונה) המחירים הם פר חודש כמובן - סה"כ 240 ש"ח (חצי שנה ראשונה 220 ש"ח) זאת כאשר להוט אני משלם (לא כולל ספק - 80 ש"ח) כרגע - מעל 400 ש"ח האם לדעתכם המחירים משתלמים?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by nirgrauer,

שלום , מחר אני נוסע לאילת ואני רוצה לדעת עם יש שם כול מיני רובי אוויר למכירה .. ואיפה זה נמצא בתוך אילת .. ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. l-theanine הוא אחד המרכיבים הפעילים של תה ירוק (בנוסף לקפאין). מדובר בתוסף מזון חוקי לחלוטין. http://en.wikipedia.org/wiki/L-theanine באופן מתומצת - מרגיע, משפר ריכוז (ועכשיו מתחילה תקופת בחינות..). חיפשתי בגוגל, זאפ, וברשת שקדיה, ולא מצאתי. אחד מהשמות המסחריים הבולטים בחו"ל הוא suntheanine. (הייתי שותה תה ירוק, אבל קפאין מאיץ לי את מערכת העיכול).

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Os.Master,

לנעול , תודה!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים