עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by compman112,

Yes הורידה מחיר לממיר הדיגיטלי החדש Yes Max שהמחיר ההתחלתי היה 2450(יקר) ועכשיו הוא 1690 (גם כן יקר אבל שיפור) ;D ;D

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. השאלה בכותרת.. ומה זה אומר עלי? אפשר לדעת מה הקבה שלי לפי זה? כי שמעתי שאם שולחים את זה אז כנראה שהקבה גבוהה. למרות שאני מטיל ספק.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. המחשב האחוד היקר של חברת הטכנולוגיה מצליח לשבור גם את התחזיות האופטימיות ביותר עבורו לכתבה

5. מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3517774,00.html מעניין מה גוגל תגיב

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1441376 פשוט לראות ולא להאמין, לאיזו רמה התדרדרנו שיש אנשים ששילמו כסף כדי להפיק את זה, ויש אנשים שישלמו כסף כדי לקנות את זה. גועל נפש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Yossi1981,

מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Chevy,

מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MilkMan,

אני מחפש עליו מידע כגון כמה כוח סוס ,משקל הרכב ודברים כאלה, בגוגל אני לא מצליח למצוא.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by BURTON,

עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות יס מקס ייתרונות ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית חסרונות יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי חסר כונן DVD וחסר צורב DVD חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח יתרונות בעל צורב DVD ודיסק כשיח חסרונות לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית מחיר נע בין 3000-5000 המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קבלו תמונות [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. איזה איזור זה הערים הבאות : בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' ואיזה איזור זה: הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' הם מרכז? או הרצליה , הוד השרון , כפר סבא , נתניה...וכו' ואם בת ים , חולון , ת"א , פ"ת וכו' לא מרכז , אז מה הם ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by supercars,

אפשר לנעול, תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by pergola,

ספרים בנושאי צבא, מוסד בסגנון - כצל ציפור, המתנדב. או ספרים שעוסקים בזוגיות בסגנון - חוכמת הבייגלה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by emil57,

אם אני עושה ניתוח לייזר בעיניים.. האם הפרופיל שלי יורד? כרגע הפרופיל עומד 97.. תודה לכל העונים.. יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. http://rock.listen2myradio.com כנסו תקשיבו תגיבו

• 42 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by BlackDiablo,

אז ככה שניהם עולים לי 500ש"ח נוקיה 5140 או סמסונג 944 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mawaros,

כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.