עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X_Dror,

הדרכון שלי נקרע קצת בעמוד עם התמונה. זה קרע באורך של סנטימטר בעמוד עם התמונה, במקום שכמעט נסתר, בדיוק בקיפול של העמוד עם הבסיס של הדרכון. מישהו יודע אם יכולים לעשות לי עם זה בעיות? עולה כסף להוציא דרכון חדש כדי לתקן את זה? כמה זמן זה לוקח?

• 19 תגובות
    • 35.4k צפיות
  2. Started by iem,

מישהו התנסה בהוצאה של דרכון רומני לאחרונה (אחרי מרץ 2007) ? אני ממש לא יודע את השפה הרומנית ועד ינואר 2007 אלה היו הדרישות כי מאז שהם הצטרפו לאיחוד אולי חלו שינויים כאלו ואחרים... בעיקרון הדרכון כבר פג תוקף מ-1995 ואני מעוניין "לחדש" אותו, כלומר להוציא חדש... אשמח לעצות והכוונות... תודה

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by B Y,

הדרכון הישראלי שלי נרטב בדף התמונה עדיין רואים תמונה ויש לי גם דרכון זר יהיה לי בעיה להכנס עם הדרכון הישראלי לישראל כי לגבי מדינת יעד אין לי בעיה היות ויש לי דרכון נוסף

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by dima_ga,

שלום לכולם, מישהו מכן יודע איך אפשר להגיע מחר לנקודת הזינוק של מרתון ירושלים מתחנה מרכזית ירושלים? יש שינויים בהסדרי התנועה ולכן אני שואל.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by DrecK,

שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by NiTRo37,

היי מהולך, אני צריך עצות או טיפים איך להגיע מאשדוד לבסיס תל נוף,בצורה הכי יעילה :]] תודה^^

• 7 תגובות
    • 10.6k צפיות
  7. Started by wooper,

היי איך אפשר להעלות תמונות לאתרים אני מכיר רק את imageshack והוא מאוד איטי איזה עוד דרכים יש תודה

8. בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by Rafi921,

מה הדרך הטובה ביותר וגם שתהיה פרקטית להפיק מספרים אקראיים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by nice-1,

אני מחפש דרכים לחיפוש טוב יותר בגוגל... כמו לדוגמא, " " בשביל ביטוי מדויק, או + במקום רווחים... מישהו מכיר טריקים כאלה?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by lm,

תרשמו פה דרכים לעצבן את האח או אחות הקטנים שלכם דוגמא:להעיר אותם בשבת בבוקר ולהגיד להם שיש ביצפר ואז הם מתארגנים ושהם יוצאים מהדלת להגיד להם שעבדתם עליהם (או שאם בא לכם לא להגיד להם)

• 30 תגובות
    • 15.6k צפיות
  12. היי, יש לי כרגע הוט שמספקים את התשתית של האינטרנט ו012 הם הספקים, יש לי חיבור של 2.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל10 אבל בחברה אחרת. ויש לי התחייבות אצל 012 לשנה, כרגע אני משלם להם משהו כמו 30-35 ש"ח. אני כמעט בטוח שאין דרך נקייה לצאת מהתחייבות אבל האם אפשר להוריד את החבילה נניח מ2.5 מגה ל1.5 מגה ולשלם פחות, נגיד 15 ש"ח לחודש ולא להגיד ל012 שעברתי ספקית אבל עדין לשלם להם כל חודש 15 ש"ח על החבילה של ה1.5 מגה? אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shaypoi1,

אחרי שהנושא המקורי (דיוור ישיר) לא הלך, אני משנה לנושא קרוב. אשמח לשמוע כל רעיון לשיווק ופירסום מסעדה. לפי מה אתם הולכים למסעדה כזו או אחרת? מה דעתכם על אפליקציות שאתה עושה לייק למקום תמורת משהו מתנה? שמעתי על כמה מקומות כאלה רק בזכות זה. ואין לי הרבה חברים בפייסבוק.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  16. בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by Kukishin,

שווה להשקיע יותר ב4000?

18. סכסוך משפטי ומאבקי אגו בין שתי חברות מובילות בתעשיית וורדפרס עשוי להשפיע על מיליוני אתרים ברחבי העולםלכתבה

19. Started by Overshot,

היום ב 7:40 בבוקר, בכביש שמותר לסוע 40, נהג דתי חרדי, בן 50+ נסע במהירות 60+, דרס לכלב שלי את הרגל והמשיך כאילו כלום לא קרה. לקחתי אותו לטיפול אצל וטרינר ולמזלי הכלב יחיה, קיבלתי צמרמורת כשהסתכלתי על הרגל שלו, כולה הייתה מרוסקת ונשאר כמעט בלי עור. שילמתי על הנזק שנגרם לכלב 750 ש"ח על הטיפול, וגם תיהיה הוצאה גדולה כשאני יגש לאורטופד בשביל לסדר את העצמות שלו. האם אני יכול לתבוע את הבן אדם? האם אני יכול לאיים עליו כמו : "עדיף לך לשלם את ה750 ש"ח האלה, או שתצטרך לשלם הרבה יותר לעורך דין שלך גם אם אני אפסיד"? מה ניתן לעשות בנושא? -הבן אדם יכול גם לסרב לתת את הפרטים האישיים שלו-

20. Started by Mamimo,

עד כמה שלמפיצים וליבואנים אין מושג מה הם מוכרים : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7875078&type=1&product=1&=

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by karpad,

למישהו יש מושג איפה אני משיג דשא סינטטי, מה הם הסוגים ומהו המחיר למטר מרובע? קישורים יתקבלו בברכה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה היא אמונתכם?

• 896 תגובות
    • 81.5k צפיות
  23. http://www.engadget.com/entry/1234000560045192/ :lol:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  24. לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by mikko,

אני גולש לי בגוגל עם Firefox סתם רשמתי Israel ואני מקבל http://img71.imageshack.us/img71/9971/caanu4.jpg למה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.