עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J.allmighty,

שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by waizman,

המכשיר הוא מחברת Normande, דגם ND-550 כתוב לי פה שהוא תומך ב: DVD/CD/HDCD/Mp3/CD-R/CD-RW "מחיר צרכן בחנויות: 890 ש"ח" : המכשיר לא לצורך קנייה, אלא מתנה מקרנות השוטרים. אני צריך לדעת אם הוא שווה משהו או אם לקחת איזה מתנה אחרת. אגב הוא בא גם עם איזה שעון יד...

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by Pika007,

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד את פיירפוקס 1.5.0.12? בטעות עדכנתי היום ל 2, ואני פשוט לא סובל את השינויים בממשק והתוספות הקטנות והלא רצויות שדחפו. פיירפוקס 1.5 היה הדפדפן הכי טוב שיצא לי להשתמש בו, ולא בדיוק התכוונתי להפסיק. גוגל לא נתן לי מענה, כל לינק היה שבור :\ עזרה? מישהו? X:

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by ofirr,

לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. היי אני מחפש גיטרה חשמלית ככה ב2000 שקל ואין לי שום כיוון למה אני לא מכיר גיטרות. אוקצור אני צריך המלצות. אני חושב שעברתי את שלב ה"מתחיל" בגיטרה ואני מחפש משהו יותר מתקדם. עכשיו חוץ מהחיפוש עצמו יש לי כמה שאלות: 1) אני יכול לייבא גיטרה עכשיו העניין שאם אני ישקיע 2000 שקל בארץ באמריקה זה יותר זול ולכן זה כאילו אני משקיע יותר. אמהמה שאם אני באמת יזמין מאמריקה אני לא יוכל לבדוק אותה לפני. מה לעשות? 2) שיט שכחתי מישהו כאן הוציא את החוט מחשבה אני יוסיף בהמשך. אהה ועוד משהו אני מעדיף לקנות גיטרה יפה ואיכותית שאינה שייכת לחברה בעלת שם (אני לא רוצה לשלם על המותג) אני יעדיף חברה ג'נרית על חברות אחרות כמו איבנז פנדר וכולי' ת-ודה.

• 89 תגובות
    • 8.7k צפיות
  6. ברצוני לציין שניסיתי את תוכנת הWINDOWS MOVIE MAKER והיא קוטעת הכל לקליפים קצרים אני צריך הקלטה רציפה של סדר גודל של קבצים של שעה (0.5 ג'יגה בייט ברזולוציה המצולמת) אני מעדיף אם יש תוכנות חינמיות.. תודה, עמוס

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by IB,

קיבלתי הצעה די טובה למחשב מאיבורי. בחודשים האחרונים מסתובות שמועות בפורומים שהם עומדים על סף פשיטת רגל, כך שאני די חוששת מלקנות אצלם. מישהו יודע מה קורה אתם? אשמח לקבל גם חוות דעת כלליות על איבורי, או המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by cganir,

שלום. לצורך פרויקט חדש, אני זקוק בדחיפות למחשב ישן. אני צריך לוח אם עם פנטיום 166-200 או משהו בסגנון. רצוי לוח אם עם כרטיס קול SB16 וכרטיס מסך (סתם כרטיס) ONBOARD. אני מחפש גם ספק דק (לא הספקים שמשווקים היום) . זהו. אודה לכם על תגובה !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Guy King,

http://www.petitiononline.com/banchch/petition.html

• 71 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by DeadByDawn,

אני מעונין למצוא אתר שבו אנשים מוכרים ספרים ... או שאני יכול לפרסם הודעה שבא אני אכתוב שאני מחפש ספר כזה או אחר. הבעיה היא : איזה אתר לדעתכם הוא הטוב ביותר (הנצפה ביותר..)??? תודה מראש

11. Started by OR007,

השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3). שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו) אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה. לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד ! הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית). בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם) יאלל…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by guysevi,

דרושה עזרה מזקני השבט שעוד אוהבים סרטים משנות ה-80 או ה-90 נזכרתי בסרט ישן שפעם האבתי לראות אך כמובן שכחתי את השם שלו באיזור סוף שנות השמונים תחילת ה-90 נדמה לי. הסרט הוא סרט מעיין קומדיית אימים והסרט מספר על זוג שמגיע לאיזור שיפוט של עיירה מוזרה וכשהם נוסעים לכיוון העיירה עוצר אותם שוטר על מהירות מופרזת או משהו כזה ולוקח אותם למעצר להישפט ע"י שופט עיירה שכמובן הוא עצמו מוזר כזה. עכשיו מתוך הסרט עצמו חוץ מההתחלה אני זוכר שהיה מין תינוק מגודל שכזה אם אני לא טועה משהו כמו התינוק מהמסע המופלא. ויש גם מין מתחנת בני אדם ענקית בבית של השופט. לצערי יותר מזה אני לא זוכר ומקווה שמישהו אחר כן זוכר את שמו של הסרט בגוגל אין תוצאות על הפתיח של הסרט לצערי לכן אשמח לדעת אם מישהו כן…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. משהו מבין בכלל מהי העבודה? Coordination of IT Infrastructure Request Management · IT coordination for the Brands in eastern Europe · Escalation management to our main outsourcers (Orange) · Definition and creation of infrastructure solutions with external partners Requirements · Special interest in IT infrastructure and forms of application · Working experience in different companies or industries would be beneficial, preferably in non IT departments · Understanding of IT infrastructure (servers, LAN, WAN, Email, operating systems) · Project- and Time management skills with the ability to deal with numerous tasks of changing priority · Co…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  14. שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  15. למחשב עם מערכת XP PRO SP3 שלצערי אינני מוצא את הדיסק עם הדרייברים;

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by desire,

סלקום מחפשת נציגי שירות ומכירה וסוכני שטח D2D לכל הארץ. חיילים משוחררים, סטודנטים וכל מי שמעוניין מוזמן לשלוח אליי קורות חיים לאימייל 1desire@walla.com או בהודעה פרטית. הגיוס במסגרת מבצע "חבר מביא חבר".

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by DOGMA,

:smile1: :smile1: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by ONKYO,

צלמים בני 16+- בשביל לא לפתח פה ספאם, מי שמתאים, שרק ישאיר הודעה ואני אפנה בפרטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by ktbnus,

לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. מה קורה חברים? התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!) חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4) אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציק המספר הוא: 114405585. (יערכו מבחנים קצרים)

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by coral ah,

היי לכולם!! אנחנו מצלמים סרט גמר למגמת קולנוע ואנחנו צריכים שחקן ראשי, נער בן 16-18 בבית ספר העמית ראשון לציון בתאריכים 3.2-8.2 הסרט מדבר על ילד שממש ממש רוצה להיות במאי ונותנים לו את ההזדמנות ליצור סרט משלו אבל הוא רואה שזו עבודה לא כל כך קלה ... לתפקיד דרוש נער שיודע לשחק טוב אם מישהו מעוניין לפנות למספר 0523333890 :)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. טוב אז אני בצבא עושה יומיות. עוד חודש מתחיל לקחת קורסים בפתוחה. חברה יש. אבל חוץ ממשחקי יריות ברשת וספרים שלא קראתי כבר מספר חודשים לאחר וחצי מהסופרים האהובים עלי מתו והשאר חטפו מחסום כתיבה וגם הסדרות DEXTER ו HEROES שיצאו לפגרה די אין לי תחביבים. מה התחביבים שלכם חברי HWZONE? אשמח לשמוע במיוחד על תחביבים זולים. קנה גיטרה קלאסית ב300-400 שקל - עשיתי ותלמד לנגן. נכשלתי חד'כ לפני שבוע חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה zam יקר מדי\לא חברותי LazyBurger אתה רשע ציטוט של: WEREWOLF ב היום בשעה 09:21:25 פורנו זה לא תחביב, זו דרך חיים. האוסף שלי נרקב אי שם בכונן הקשיח, יש לי עיינים רק לחברה שלי. פסיכומטרי - 674 בלי ללמוד עם לללמוד לא כיף. אופניים. - שעה ביום חצי שעה לבסיס ח…

• 62 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.