כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את הדפדפן קופצת לי הודעה מסרגל הכלים שאומרת: internet explorer is currently running with add-ons disabled. click here to manage, disable, or remove your add-ons ניסיתי להדליק את כל ההרחבות ולכבות ולהסיר ושום דבר לא עוזר...מה אפשר עוד לעשות??? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
השארתי שוט של וודקה בחדר שלי על המדף קיצר שבועיים לא נגעתי בזה לא כלום בדווווק לא נשפכה טיפה אפילו והתאדה כמעט חצי מהוודקה דבר שני אתם מכירים את החיידקים האלה שעושים ניסויים בבצפר עם צלחות כאלה ואז רואים את המושבות חידיקים קיחצר זה מה שיש על הוודקה ואני לא מביא איך זה היוני כי אלכוהל זה מחסל חיידקים קיצר מה שכימאי פה או משהו.......
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פעם היה לי אתר משהו חבל על הזמן אבל אני לא זוכר תשם אז כל מי שיודע אתר טוב בבקשה לפרסם (גוגל לא ממש עוזר)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה..נגיד שמישהו טס לחו'ל והוא לא כל כך חזק באנגלית נגיד לא יודע כלום ..אז נותנים לו מין מחברת שכתוב בה כמה מילים שימושיות עם תרגום וזה..האם אפשר שמישהו יתן לי לינק לדף שכזה ? אם לא הסברת את עצמי נכון..אני אנסח את זה מחדש..ההה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אתמול עמדתי בפקקים, עצרתי תוך כדי כשהרמזור התחלף לכתום כדי לא לחסום את הצומת, מישהי שנהגה מאחורי לא שמה לב ונכנסה בי. לא קרה הרבה נזק לרכב, אצלי הבגאז קצת התרומם והפח שלו התעקם, והפגוש האחורי התעקם קצת, וקצת נפרד משאר הרכב. (לא משהו קריטי) אצלה הפגוש הקדמי נדפק קצת, ונראה שזה הכל פחות או יותר. החלפנו פרטים, צילמתי תמונות של הרכבים והמכות, אבל עדיין לא יצרתי קשר עם חברת הביטוח בגלל שההורים שלי בחו"ל ואני לא רוצה להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם, וגם לא להפריע להם באמצע הטיול עד שהם יחזרו בעוד כמה ימים. אז כמה שאלות - 1. הזמן שבו אני יוצר קשר עם חברת הביטוח הוא קריטי? 2. איך בכלל אני מגיש את התביעה? ומה הוא התהליך פחות או יותר? תודה!
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי ההופעה?? כמה יעלה?? ואיפה קונים כרטיסים? יש פה אנשים שמתכוונים ללכת?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מתוך Selected Ambient Works 85-92, ריצ'ארד די. ג'יימס (aka - Aphex Twin). פשוט דבר מעעעעעעעעעעעעיף. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=28HV49I4FLT4W3PKPJY6IXHBHK
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יצאו להם pre-air DVDrip. משהו לא מסתדר לי עם הסדרה, אולי הפרקים היו "מתישים" פשוט לא זה, אולי קצת פחות מעניין לראות את דקסטר אימפוטנט, אבל לא היה את המתח של העונה הראושנה. בהתחשב שכמו כל סדרה של Show Time היא לא תשרוד יותר ממספר עונות והעונות קצרות, 2 הפרקים הללו נראו כמו בזבוז מיותר של זמן אוויר, הייתי צריך לכפות על עצמי להשאר "ער" בחלק מהזמן וזה דיי הרס את הטעם הטוב שהעונה הראשונה השאירה. כמו כן כל ההצגה של דקסטר בתור אימפוטנט לאחר מה שקרה בסוף העונה הקודמת וכל החפירה בשביל להראות שהוא "אנושי" קצת הורסים את הדמות, במיוחד בהתחשב בלחץ שהם מנסים לדחוף את כל הדברים האלה על הצופה. אבל בהתחשב שכל הגופות שדקסטר זרק לים התגלו והביאו את ה-FBI בשביל למצוא את "הרוצח" אולי המתח יחז…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כולכם בטח יודעים איפה להוריד.. מי שלא ראה את העונות הקודמות, עדיף שיראה אותם קודם.. תהנו..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים.... חברה שלי משתתפת בתחרות נערת פלפל, אנחנו מעוניינות בכמה שיותר דרוגים (כן כן רצוי גבוהים ) ונשמח מאוד אם תשתפו פעולה... כנסו לכאן: http://www.pilpel.co.il ליחצו Enter אח"כ על "תחרות נערת פלפל" (עם הפרח) ואח"כ על "נערת השבוע"... אני ולינה מודות לכם מקרב לב...
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מהם הדרגות של צה"ל (בחיל הרגלים, אם יש בכלל הבדל), מטירון עד אלוף. זה לאיזה עבודה קטנה שאני עושה על צה"ל ולא הצלחתי למצוא באתר שלהם את כל הדרגות.. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחי נמצא כרגע בבוסטון , ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד ואני מחפש חנות גדולה (עם דגש על גדולה ) של מחשבים בבוסטון אז אם יש מבינכם אחד שמתמצא בחיפושים בגוגל , אשמח שהוא ימצא לי חנות גדולה של מחשבים בבוסטון . תודה .
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מחבן מחר ואנחנו צריכים לכתוב פסקה מפעיל לסביל.. קיצור- איזה מילות קישור אתם מכירים כמו then, first of all.....?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כאמור יש לי תוכנת פורום ואני רוצה לההעלות אותה לרשת . כן שכחתי לציין שהשרת צריך להיות ללא תשלום...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-