כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי בKSP ב"ש את razor lachesis כשהתחלתי להשתמש בו שמתי לב שמידי פעם הסמן קופץ לראש המסך מכיוון שהייתי אמור לקבל מחשב חדש ולא היה לי כוח להתקין דריברים ציפתי שהבעיה תעבור כאשר אני אקבל את המחשב החדש. לאחר שקיבלתי את המחשב והתקנתי את הדרברים ראיתי שהבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מכיוון שחשבתי שיש בעיה בעכבר חזרתי לחנות וביקשתי שהם ייבדקו אתו. למחרת התקשרתי לברר והם אמרו לי שהם עבדו איתו יום שלם ולא נתקלו בקפיצות כך שהם לא יכולים להחליף לי את העכבר. אחרי שלקחתי מהם את העכבר נתתי את העכבר לידידה שלי כדי שתנסה אותו והיא אמרה שהוא קופץ גם לה. שלחתי גם מייל לתמיכה של רייזר אבל אף אחד מהפתרונות שלהם לא פתר את הבעיה. לסיכום ניסיתי את העכבר בשלושה מחשבים שונים על שלוש מע…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן שם לב לזה ותוהה האם הנתונים על הרכב שהיצרנים מפרסמים אמיתיים כמובן בחלק של הביצועים? לדוגמא:על טויוטה קורולה רשום שהיא סוגרת 175 קמ"ש ועובדה שחבר שלי נסע לידי 200 קמ"ש עם אחת כזו בדיוק.... אני לא מבין למה הם לא מפרסמים תיכולות האמיתיות של כל אוטו..
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב האחוד היקר של חברת הטכנולוגיה מצליח לשבור גם את התחזיות האופטימיות ביותר עבורו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתה מקבל מעטפה, 20 יום מילואים אומרים לך...(מזל שאתה סטודנט). בחברון. מגיע היום, אתה מתייצב. לא חשבת שהמצב כ"כ קשה ומסוכן. כבר היית בלבנון, אבל הפעם זה באמת מפחיד. יש שיגידו שאנחנו כמו ברווזים, לא הייתי אומר שהם טועים. כמעט כל ערב יריות מעל הראש. פעם אפילו ניצלת מצרור. אתה מקבל חופשה, 3 ימים בבית. אתה אומר ננקה ראש, נרגע, נהנה. אתה נוסע למכללה כדי לנצל את הזמן שקבלת ללימודים. יורד בתחנה מרכזית בעפולה. ב-ו-ם ! גל הדף חובט בך, זכוכיות מתנפצות, עשן, צעקות, אנשים אחוזי-עמוק, בכי וצרחות. עמדת 10 מטר מהאוטובוס, יצאת ללא פגע. שוב נצלת. כולם בורחים מהפיצוץ, משתוללים מפחד. רק אתה מתקרב לאוטובוס, מחפש פצועים (ולאחר שניות שוטרים הודפים אותך). מחר אתה חוזר להמשך המילו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בינתיים זמן פנוי אז החלטתי ללמוד לתכנת. תביאו לי בקשה לינקים לאתרים שמלמדים לתכנת ממש מההתחלה לכאלה שאין להם ידע בנושא? שפה לא ממש חשוב לי אבל עיברית קצת יותר עדיף ובקשה בשפה פשוטה וקלה להבנה תודה לכול העונים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הנושא בקשר להאם כדאי להרכיב את המשב לבד , החלטתי שכדאי שאני ירכיב אותו בעצמי. אומנם לא הרכבתי בחיים שלי מחשב שלם לבד , אבל הרכבתי פריטים בודדים כמו HD , כרטיסי מסך , צורבים ,כונן קליטורים וכו. הבעיה שלי היא עם הדברים היותר כבדים כמו המעבד , הספק ולוח האם , אף פעם לא הרכבתי אותם. השאלות שלי הן: 1)מה הן סדר הפעולות? למשל: האם קודם להרכיב את המעבד על הלוח ואז את הלוח במארז או ההפך? 2)האם אני צריך להשמר מחשמל סטטי? 3)אם כן , איך אני עושה את זה? 4)אם יש לך טיפים , אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, קיבלתי הזמנה לפיינטבול מחברה של חבר שלי (שתאמת כואב לי הלב לירות על שניהם) לכבוד היומהולדת שלו, קבוצה של בערך 10 איש, בערך ב 8 אני נוסע. עכשיו, ראיתי דיברתם פה דיי הרבה על הפיינטבול שאין לי בדיוק מושג איך זה (אני רק יודע שזה ליד כפר סבא) אני צריך טיפים והמלצות מכל המנוסים פה (אולי גם קצת הסברים) ועד כמה העסק שונה ממ16 מקוצר פלוס מינוס תוספות, הקיצר כל מה שתוכלו לעזור - תודה חברה..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש מושג על פעילות מסוקים באזור מערב ראשל"צ ? ב-3 ימים האחרונים עוברים עשרות מסוקים בזוגות נון סטופ וזה מטריף ומטריד, מה קרה שכ"כ הרבה מסוקים עולים לאוויר ודווקא בזמן האחרון הזה ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדהים מדהים מדהים!! (100x) למי שמכיר בחיפה, הלכתי מחורב לכיוון דניה.. וממול (מכוון דניה) מגיעה המכונית הכי יקרה אני חושב שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה.. בעיקר באיטליה) הקיצר מכיוון דניה יורדת בנטלי קונטיננטל גי.טי. שחורה מדהימה... פאאאאאקק.. תקראו טוב ==> זה מכונית ששווה שני מיליון שקללללללל... רק תגידו את זה... :'( קצת תמונות למי שלא מבין... [glow=red,3,400] 2 מיליון שקל[/glow].. 2,000,000 היא נראה בדיוק ככה: שני מיליון שקל..
-
שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-