עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RayZ,

אוקיי. קודם כל, למי שלא מבין על מה הת'רד, הת'רד בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173457.0 היום, 27 למרץ, נוסד "עיתון פנטיום 4", העיתון בו כותבים מיטב האנשים הכי גאונים במחשבים למדו מהם. העיתון: http://razup.net/uploads/RazUp_507709.jpg - גיליון שני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (למי שעדיין לא הבין, זה על אנשים שלא מבינים במחשבים, אבל מנסים להראות שהם יודעים, וטועים.. חזק)

• 65 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. אהלן, לפני כחודש עד חודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בלחמן על סך 2500 ש"ח. הקורס מתחיל ב26 לחודש הזה ואני רוצה לבטלו. כמה קנס אקבל ? אני יודע שלפי החוק לא יכולים להביא יותר מ10% דמי ביטול השאלה אם זה יהייה פחות מזה. תודה, סמיון.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by NiTRo37,

יש לי מחר מבחן בלשון,ויש לי בעיה עם כמה דברים: שיכול עיצורים הידמות מלאה אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לי על זה. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by טל קורקוס,

עד לפני חודש הלך למחשב שלי הלוח אם ECS 478 VIA והצלחתי למצוא במחיר קצת יקר לוח אם משומש אחר ב 100 שקל MSI 478 VIA PT800 העניין שיש שם מעבד ישן 2660/533/512KB וחשבתי לשדרג לפרסקוט 3000/800/1024KB השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שכדאי לוותר על זה ? אני עובד עם הרבה דפדפנים ברקע , אימיול וכו' יש לי אפשרות לקנות ממעבדה ב 60 - 100 שקל כולל מאוורר .

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  5. פעם היה לחבר שלי נוקיה 6100 והיה לי בו משחק שנורא אהבתי לשחק בו בשיעורים שהיה משעמם וקראו למשחק בעברית קראו לו "קפיצה" באנגלית "bounce" (אם אני לא טועה)!! משהו יודע במקרה איפה מורידים את המחשק הזה או איפה אפשר להשיג אותו זה יעזור לי מאוד!! יהיה עדיף שתשיגו לי את הקבצים של המשחק ככה אני יוכל להעביר אותו לפלאפון שלי דרך הכבל בחינם!! תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by e.t,

נתקלתי במבחן IQ חביב ברשת. תפנו לעצמכם איזה 10-15 דקות כדי להתמודד איתו בהצלחה. דרגת הקושי של השאלות עולה. אני הוצאתי 127. ;D מה איתכם?

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. מה אתם אומרים כדאי ללמוד בהם ? כלומר יש מכללות יוקרתיות באזור המרכז (כמו רופין ) או בכרמיאל או בעמק הירדן הייתי בוודאות נרשם להם אבל הם רחוקים לי , ידוע לכם על מכללה איכותית באזור חיפה ועמק יזרעאל ? ומה דעתכם על האו"פ כדאי ? לימודי הנדסאי יש הרבה אפשרויות טובות באיזורי אבל אני רוצה תואר ראשון

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. משהו בסיגנון של GmailDrive רק לתיבה של יאהו!... אתם יודעים בטח שעכשיו הם מחלקים נפח בלתי מוגבל בתיבה אז זה יהיה דיי יעיל לשים עליה דברים. תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by Nahum2,

אני רואה לאחרונה המון כתבות על מחירי חשמל מים אוכל. וזה תמיד נראה אותו הדבר. חצי מהגודל של המשפחה שלי מוצאים יותר ממה שאנחנו מוציאים. איך הם עושים את זה? אנחנו לא דופקים חשבון לא עם מים לא עם חשמל ולא עם קניות. אומנם לא מבזבזים בכוונה. אבל אם בא לנו אז יש. אני לא רואה אותנו מגיעים לחשבונות כאלו אלא אםנשאיר מזגן דולק 6 שעות ביום נאכל רק אנטריקוט. וכל אחד יתקלח חצי שעה ביום. מה המצב אצלכם?

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. בא נראה אם באמת הרוב הם סלקום או כמו שאני חושב... אורנג'.. לדעתי סקר מעניין!

• 64 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612207138 http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612204778 לא זכור בן אדם יותר "אמין" בהיסטורייה 8)

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by Sargon,

אני מעוניין לעשות אימון בחוף בהרצלייה פיתוח. יש שם טיילת נראה לי, למרות שהכי קרוב שביקרתי בטיילת זה היה כשהלכתי לבנדיקט. אני מעוניין להשיג את הדברים הבאים בסדר עדיפויות הבא: 1) שמירה על הבריאות שניפגעת כתוצאה מאורך חיים חסר פעילות גופנית. 2) שיפור סיבולת לב ריאה וקצת חיזוק שרירים. 3) שריפת קלוריות. עריכה: עוד משהוא חשוב, אני לא מעוניין לרוץ איפה שאני ישאף מלא עשן מכוניות, הטיילת רחוקה מספיק מהכביש? הקטע הקשה יותר זה הסיבולת לב ריאה. לא סגור אם לעשות הליכות או ריצות. גם צריך אימון שאני אהיה מוסגל להתמיד ולא ארצה להתאבד אחריי שבוע. אני לא קובע לעצמי כמה פעמים בשבוע אני אתאמן, מצידי כל יום לפני העבודה. איך שיוצא. אז יש את העיניין המרכזי של הריצה\הליכה. אחריי זה יש את העיניין…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. חחח וואי דני רופ הזה אדיר, חבל שהיא לא הייתה באולפן http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 היה אפשר לעשות את זה יותר מצחיק אבל אחלה של אלתור מענין מה היא תגיד לו היום בדיאלוג

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by BlackDiablo,

זה של XZIBIT אמרו לי ויש בו כזה "הווווווווו הוווו" אני יודע שאני נותן קצת פרטים אבל יש אותו הרבה במסיבות והוא מוכר.....

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by J0n1,

ניסיתי להכין אבל לא יצא לי טוב. איפה אפשר לקנות בזול? אני מחפש את החד פעמיים האלו

• 42 תגובות
    • 13.4k צפיות
  17. אזרחי רשת האינטרנט כבר רגילים לראות סדרות וסרטים שזמינים להורדה פיראטית רגע אחרי שהוצגו לראשונה, אך העונה החדשה של אחת מהסדרות הפופולריות ביותר \"זוכה\" להדלפה גדולה הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b/

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by Second Edition,

אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. צפו: איש הפלדה ואיש העטלף מוכנים למלחמה בקדימון הראשון לסרט Batman v Superman לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a9-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%a9-%d7%94%d7%a2%d7%98%d7%9c%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94/

20. Started by shaithebest,

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני לא מוצא את ההגדרה בפייסבוק (אנגלית) למחוק את כל ההודעות והצאטים שנשמרים כהודעות. לאחרונה התחתנתי ואשתי דורשת לקבל את הססמת פייסבוק שלי ואם היא תראה את ההיסטוריה הלך עלי. דחוף תכוונו אותי. אני מנסה למחוק הודעה הודעה אחת אחרי השניה (בלחיצה על הX)אבל זה פשוט לא נגמרררררר וגם אני מוחק זה שולח את זה לARCHIVE חייבת להיות הגדרה שמוחקת הכל.!!!!חברים תעזרו לי

• 58 תגובות
    • 17.5k צפיות
  21. Started by creek,

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. הרי פנטיום ארבע הוא פצצת חישוב וחישובים מספרים הוא עושה בשיא המהירות? אפילו 3 מחשבי פנטיום 1 מאה שישים ושש יכולים לשלוט (שלטו) על מערכת טיסה לחלל כולל למדוד זוויות טמפרטורה וכל שאר הדברים המסובכים האלה! אז מחשב אחד מתוך מאות אלפים שעובדים על אותו דבר??? מה הם כבר עושים למען השם??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים