עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Googleness,

אהלן, נראה לי שזה הפורום המתאים אז נזרום כאן... מאז ומתמיד היה דיבור על זה שגוגל חודרת לפרטיות בצורה מוגזמת אולם לאחרונה ההתפחויות האחרונות עם גוגל BUZZ (מי שלא מכיר זאת רשת חברתית שכל משתמשי ג'ימייל מצורפים אליה אוטומטית, הצד השלילי שכל מי שאי פעם התכתבנו איתו או שמופיע בספר הכתובות מתווסף כחבר בגוגל BUZZ מה שגרר כבר 2 תביעות יצוגיות). לא יודע מה איתכם אבל הברדק של גוגל כבר לא כל כך מתאים לי אז אני שוקל לסגור את הג'ימייל שלי ולעבור לשירות דואר אחר אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשירותים אחרים למשל שמתי עין על Windows Live המחודש של מיקרוסופט. ממה שהבנתי יש ערכת התקנה שמסתנכרנת יפה עם הויסטה ואז אפשר לתפעל תיבת דואר, שירות בלוגים, גלרית תמונות וכולי וכולי... אז הצעות המלצו…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yosda-boy,

דבר ראשון אני יודע שזה לא מקום כ"כ מתאים, אבל אם יש למישהו עצה איך להעלים אותו במהירות האפשרית השתמשתי בשפתונים האלה ושמתי שמן זית על השפתיים וכלום לא עוזר ממש. (שמעתי שגם לעיסת מסטיק עוזרת לא יודע במה חח). יש איזה דרך אחרת מהירה להיפטר מזה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אתם בטוח מכירים את זה... http://www.youtube.com/watch?v=F_qTeSLBvPU אני לא יודע אם ה-CIA היפנט אותי או משהו כזה, אבל כל פעם שאני שומע את השיר הזה בא לי לחנוק מישהו למוות.. בכל אופן...... יש לזה גירסה בעברית.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nottheguy,

מה תגידו על הבחור שדפק את מיקרוסופט? תזכרו שהצעת ההתחלה היתה 500 דולר בלבד!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by StrikeEagle,

אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו. מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית? איזה פורמט הכי עדיף? האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Vaz,

עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by o07,

לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. נראתה תמימה הבחורה.. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-141102-00.html?tag=21-12-27

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by MasterDK,

כן חברים וחברות Nightwish מגיעים אלינו!!!!!!!! לפני כמאט שבוע הם פירמסו את זהותה של הסולנית החדשה ועכשיו הם הודיעו שיגיעו לארץ!!!!!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406324,00.html http://www.nightwish.com/en/band/tour רק נקווה שלא יבטלו!!!!!!!

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לאחרונה העליתי את האפשרות לפיה השם "אינוורטר", המשתמש לתיאור מזגנים ומקררים בעלי מדחס בעל תפוקה משתנה, או מכונות הכביסה שיש להן תוף עם מנוע שקט מאוד ובעל הנעה ישירה, הוא למעשה שם מסחרי ששייך לחברה כלשהי, אשר הפך לשם גנרי ל-Variable Frequency Drive ובקיצור: VFD. העליתי טענה זו, מכיוון שהתברר לי שהיו בארץ הרבה מאוד מכשירים שמופעלים ע"י מנועי VFD, עוד לפני שהמונח "אינוורטר" נכנס לשימוש בשפה העברית, כאשר אלקטרה השיקה את המזגן שלה "אלקטרה אינוורטר", שהיה המוצר החשמלי הראשון בארץ שעשה שימוש במינוח "אינוורטר", אולם מכשירים מהתקופה שלפני כן, כל לא השתמשו במינוח הזה. דוגמאות: יש לי ראיות לקיומן של מכונות כביסה עם פיקוד מכני משנות ה-90, אשר המנוע של התוף שלהן מופעל באמצעות מנוע מסו…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by DXT,

באמת! האם ישנה דרך להגמל מעצלנות? אני פשוט כבר לא יכול להשתלט על זה! :asthanos:

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by guru,

תגידו מה עושה כפתור ה- scrlk או נראה לי scrol look מה הוא עושה חוץ מלהפעיל ולכבות נורה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Culandur,

קרדיט ל ~~<@>~~

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לאחר תקופה מסוימת שניתן היה לשלוח הודעת SMS חינם דרך ICQ רק לחברות סלקום ופלאפון, מהשבוע אפשר להוסיף שוב גם את אורנג לנושא. בכך אפשר היום לשלוח בחינם הודעות SMS למנויים הסלולרים השונים (חוץ ממירס). שימו לב רק ששליחת הודעה בחזרה מהפלאפון ל ICQ, כן עולה כסף (אם אני זוכר נכון, זה מחיר של הודעת SMS רגילה).

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by FresH-MeaT,

מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אבל בלי משפטים או סיפורים של אהבה רק דברים יפים אחרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by IG,

הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ironside,

כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הנה הגיעה לה עונת החומנים והיום היו לי כבר 4 בחדר וכולם עפים ומתנגשים בקיר. אף פעם זה לא עניין אותי אבל עכשיו שאני חושב על זה.. למה בדיוק הם מתנגשים בקיר זה כיף להם? הם לא רואים? הם שיכורים? מישהו יכול להסביר לי?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by שוקו,

רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by 00000,

כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ;D PLEASE VOTE

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים