כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז זהו, עוד שנה נפלאה הגיעה לסיומה ועוד שנה מתחילה, אז שתהיה לכולם סבבה של שנה! אני צריך ללכת להתארגן... Happy New Year
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר: עיצומים בעל-יסודי - הלימודים יחלו ב-9:00
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשקונים בארה"ב מוצרים ומודיעים לחנות שהמוצרים מיועדים להגיע לארץ , אפשר לבקש מהם החזר על המיסים המשולמים? זה קיים? או שזה סתם בלוף?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל אחד יתן את האתרים שבהם הוא גולש באופן קבוע על מנת להתעדכן בחומרה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כדי לחסוך במילים, אני אדביק פה את מכתב התלונה שלי אליהם. I've placed my order a month ago, and today when i received notice that i have a package i went to the post office to collect it. Upon opening the package i find four items, which didn't surprise me, since i've ordered four items. What did surprise me is that the items i've ordered weren't in the package. What was in the package: two microSD readers, one battery checker and a silicone protector for a dell laptop's keyboard. Which is rather funny, since i don't use any microSD cards, nor i own a dell laptop. What i ordered were a one cent ipod nano skin case, a Flash Cover Set, little LED piggy and a Multifunctiona…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מksp את ה corsair obsidian 450d ולא ידעתי שהוא כזה קטן אז אני רוצה להחזיר אותו אם אני יחזיר אותו אני יקבל את הכסף חזרה? והאם אפשר להחזיר מוצרים בksp?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא Ebay אלה משהו בסגנון KSP/Ivory עם מבחר רחב של מוצרים. יש חנויות טובות שאתם יכולים להמליץ מניסיון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
ואללה אחים שלי תמיד יש לי ספקות כמה מרוויח עובד אלביט טכני רשתות (זה שמחחזיק שמה את כול המחשבים ואחרי שמה) יש מצב שאתם יודעים אולי או משו כזה..?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול איך הקו הביתי של אורנג'? האם יש בו הפרעות? בעיות? ניתוקים? ודברים דומים? והאם ה"רב קווי" שלהם, שזה שאפשר לדבר 3 אנשים על אותו קו במקביל, אמין ועובד טוב? והאינטרנט שלהם? אמין וטוב? בלי חסימת פורטים ודברים אחרים? תודה אריאל
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כיף, בית הספר שלי מככב בכל כותרות העיתונים בשבוע האחרון: יום שישי, ידיעות חיפה ידיעות אחרונות, היום נ.ב. הכתבה הראשונה מלאה בשקרים נ.נ.ב. הכתבה השנייה אמיתית לחלוטין בסוף כל התלמידים בבית ספר שלי יהיו סלבריטאים...
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל N85 כמה הוא עולה בחודש בחברה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להדפיס על מדבקה ולהדביק אותה על פלסטיקה של מחשב נייד. האם קיים סוג נייר-מדבקה שלא שיידבק ולא ירד? האם ניתן להדפיס עם מדפסת הזרקת דיו או שחובה לייזר? לצורך העניין, לא משנה לי להכין בצורה ביתית או לתת תמונה לבית עסק שידפיס לי אותה, ואני אגזור לפי איך שאני מעוניין להדביק. הפלסטיקה של המחשב היא לבנה-מט, הנייר צריך להיות שקוף ובגלל אופי הפלסטיק לדעתי גם צריך להיות מט. אם זה עוזר, אני מירושלים למי שמכיר בית עסק שיוכל לעשות זאת בסביבה. כמובן שדרכים ביתיות גם מתקבלות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני חובב לוגואים של שמות גדולים ( אני יודע ;D) ואני קונה מחשב חדש, רציתי לשאול אם מדביקים לי עליו מדבקה של VISTA? או שאולי זה בא עם הלוח אם? אני לא קונה עם המחשב מערכת הפעלה. יש לי כבר. תודה וחג שמח/שנה טובה!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במשך כמעט שני עשורים, כתובת ה-Gmail שלנו הייתה מעין "חתונה קתולית" דיגיטלית - ברגע שבחרתם אותה, נתקעתם איתה לנצח. כעת, מסמך תמיכה רשמי חושף כי גוגל נערכת לשינוי דרמטי במדיניות הנוקשה ביותר שלה, שיאפשר למשתמשים להיפרד מכינויים מביכים מהעבר מבלי לוותר על היסטוריית המיילים או הקבצים שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.metacafe.com/watch/859124/amazing_audio_illusion
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-