עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://gprime.net/video.php/magicmissile כל מה שיש לי להגיד זה WTF?! :screwy: :screwy:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רציתי לומר בהצלחה גדולה לכל מי שנבחן מחר בבגרות במדעי המחשב! בהצלחה חברה.

• 133 תגובות
    • 7.6k צפיות
  3. השאלה בכותרת אני טס מחר ב6 למוסקווה 8) חוזר ב4.10 ;D תאחלו לי טיסה נעימה הרבה כוסיות והרבה וודקה ועכשיו לשאלה תענו עלייה אני רוצה להביא לשם נרגילה ולעשן אותה נגיד פעם פעמיים בשבוע מחר אני הולך לקנות אותה איזו לקנות מה לבדוק איזה חברה הטעמים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, שמי אורי ואני עוקב אחרי הת'רדים באתר מזה זמן רב כבר, וראשית רציתי לברך על הקהילה הזו ועל העזרה שהיא מספקת לכל מיני newbis בתחום. טוב, אז ככה, אני בן 26 ולומד שנה א' מדעי המחשב בבן גוריון, כשהתחלתי ללמוד לא עיניין אותי מה ולמה אלה כמה, מהסיבה הפשוטה.. ששום דבר לא נראה מעניין בעיני, אין לי משיכה טבעית או העדפה לתחום זה או אחר (מה גם שאין לי מושג בתכנות ולא מבין כל כך בתחומים השונים בהיי-טק), ככה שהמחשבה הייתה אם כבר ללמוד, אז משהו שישתלם בטווח הרחוק. בעצלנותי (אני מודה - הדוניסט ) לא טרחתי לברר ומסתבר ששנה א'......75% מת-פאקינג-מטיקה! עכשיו את לימודי המת' השארתי מאחורי בכיתה יב' לפני יותר משמונה שנים (5יח' 97) אבל לא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאני שונא מת'... נכון …

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shlomi7293,

לפני כעשרה ימים אני ואמא קיבלנו סוף סוף את המפתח של הדירה החדשה !! מרכז ברנע של אשקלון נמצא פרויקט C של מכלוף בכור ובניו. מדובר בבניין יוקרה רק אני לא מבין מזה הדבר הזה בלובי שלנו !? פסל שמיוצר בהמוניו ועולה גרושים?? ומה זה הרקע? אולי אני לא מבין ?? [ATTACH=CONFIG]9526[/ATTACH]

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by approx,

היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Joolmus,

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום ניסיתי לעלות את הקובץ לשרת ולהיכנס דרך הפלאפון ולא היצלחתי. אז בניתי דף HTML פשוט אם כפתור הורדה לקובץ אבל גם זה ללא הצלחה איך לעזעזל אני יכול לישלוח את קובץ הMIDI שלי לפלאפון? יש לי נוקיה 2650 ברשת אורנג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by The-Fox,

טוב אז אני משמ לא בעיניינים אולי מישהו יכול להגיד לי אם הם עוד שולחים לארץ ? כי עשיתי מהם הזמנה ובנתיים הם לא שלחו לי שום MAIL לגבי אם הם שולחים או לא. צריך לשלוח אליהם MAUL במיוחד או משהו כזה ? אני מנסה להזמין את ה SI 97 של ThermalRight, לא ראיתי שניתן להשיג אותו בארץ. כמו כן Frozen CPU עוד שולחים לארץ לא ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by pergola,

מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by IlanF,

http://www.candystand.com/play.do?id=18047

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by urich,

שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.

16. אהלן, לפני כשבוע חבר שלי רכש אייפוד נאנו טאצ' מהסדרה החדשה של APPLE. הכל היה טוב ויפה, המכשיר קטן וחמוד, יפה, קומפקטי ומגניב להפליא. אלא שלחבר שלי כנראה לא היה יותר מדי מזל...לפני כמה ימים הוא הוציא את אחד מזוגות המכנסיים שלו ממכונת הכביסה, רק כדי לגלות שהאייפוד המסכן עבר כביסה. מיותר לציין שהוא כבר לא עובד, נכון? אז כן, ברור לי שזה סיפור די משעשע לקהל הקוראים [אם כי אתם יכולים להבין את עוגמת הנפש של בעל האייפוד] ומתוך רצון טוב לעזור לו, החלטתי שאני אשאל פה לעצתכם. בכל אופן, האייפוד נרכש בAPP STORE בת"א, אייפוד ביבוא רשמי, עם אחריות יבואן של שנה. הבעיה היא, שמן הסתם אחריות שכזו לא מכסה נזקי מים, כוחות עליונים ותאונות כאלו ואחרות. למען האמת, האחריות של האייפוד היא מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TAsraf,

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gabriel6,

כנסו לתרגום של גוגל http://translate.google.com תבחרו שפת מקור עברית - שפת מטרה גרמנית תכתבו: נשבר לי החלון - מתרגם נכון נשבר לי הלב -מתרגם נכון אך ברגע שתנסו לתרגם נשבר לי הזיין - הוא יתרגם את זה לאנגלית

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by neogod,

אז אחרי שכולם התלהבו מהמחירים הנמוכים שאקספון מציעה ואחרי שכולם הכפילו את מהירות ההורדה כאשר עברו לאקספון. האם אקספון עדיין נשארה כ"כ כדאית ? או שהם גם התחילו להגביל תעבורה ברשת ? ואם אנחנו כבר דנים על הספק , אז למה שלא נדון קצת לגבי התשתית ? מה דעתכם על המבצע החדש של בזק של 99 שקל לחודש לתשתית + קו טלפון עם 500 דקות ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Drek Boy,

איזה מאכל הכי מרדים לדעתך? זתומרת אחרי שאני אוכל אותו אני אהיה מנומנם כזה... ???

• 44 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by ASROCK.COM,

ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?

22. Started by Vatos-Locos,

היי יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר. הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג". הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת... ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ? לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. מצאתי את הת'רד של דריה, אבל הלינק שם לא בסדר. עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by redti,

שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....

• 8 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים