כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) אם באתי במגע עם מישהי שנגועה באיידס/נגיף כל שהוא (נדבקה לפני יום וזמן התפרצות המחלה הוא עד 8 שבועות). האם גם אני חולה באיידס? דוגמא: מישהי שוכבת עם חולה איידס בלי הגנה והנגיף מועבר אליה. כעבור יום בה מישהו שלישי ושוכב עם אותה אחת ששכבה עם החולה איידס. הנגיף ממה שהבנתי עוד לא התפרץ אצלה (לוקח כמה שבועות עד שאפשר לגלות את זה בבדיקה). השאלה אם המישהו השלישי ששכב איתה בלי הגנה גם כן נדבק באיידס. 2) אם יש לי חשש שנדבקתי מנגיף כל שהוא איך אני יכול לבדוק את זה? (נגיפים כללים לא דווקא משהו ספציפי). 3) אם נחשפתי לנגיף לדוגמא כלבת בכמות מאוד קטנה, זה מחסן אותי או מדביק אותי בכלבת?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי באוטו מערכת שקוראת MP3 ואני עסוק בלהכין דיסק של השירים הטובים בכל הזמנים (בלועזית וגם בעברית). הקיצר אני צריך את העזרה שלכם, הכוונה היא גם לשירים מוכרים יותר ומוכרים פחות, מאלה שאתה שומע פעם בשנה ותמיד אומר לעצמך, לעזאזל, מי כתב את השיר הזה?! כדי לעורר לכם את התיאבון והדמיון אני ארשום כמה שירים שחובה להוריד, מכל סוג: מוכרים פחות: Alan Parson's Project - Sirius (The Chicago Bulls Intro) בעקרון שם השיר הוא: eye in the sky) gary juls- - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) Don Mclean - Vincent Kate Bush - Wuthering Heights Simon and Garfunkle - The Sound of Silence Sinead O'Connor - Streets Of London Terry Jacks - Seasons In The Sun Liverpool Express - You…
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום , יש ל xtreamer prodigy , אני מנסה לצפות בסרטים שה aspect ratio שלהם זה 2.40:1 שזה מסך מלא . במחשב זה בסדר זה מוצג כמסך מלא אבל בסטריימר זה לא מופיע במסך מלא . מה יכולה להיות הבעיה ? שאלה שניה : אני מזמין מחול בגדים בשווי של 2600$ כמה מס אני אצטרך לשלם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיות ת"ש למי אני יכול לפנות חוץ מלמשקית ת"ש? המפקדים המזויינים האלה עושים עליי פוזות אני מיואש אין לי כוחות נפשיים יותר למי אני יכול לפני לפנות ? (דרך אגב יש לי ת"ש 7) ואל תגידו לי מה אתה צריך יותר מזה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היום קמתי לי שמח וטוב לב והלכתי לביתו של חברי, למען הנסיעה המצופה שלנו לבית ספרי, כאשר אני מגלה שמסיבה מסתורית כזאת או אחרת הרמזורים בשכונה שלי אינם פועלים כשורה או למעשה לא פועלים בכלל. הדבר היה מוזר ביותר. כמובן שהנהגים התרבותיים שלנו לא אכזבו וידעו לעשות מיזה באלגן גדול. אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן. בקיצור לא כל יום פורים.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למי צריך לפנות כדי לעבוד ביום הבחירות (סדרן/משגיח/כל דבר) ? הבנתי שיש כסף טוב בזה
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.abum.com/?show_media=3522&file_type=Movies חזק ביותר!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקוב הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248887.20 מקור: http://www.orenzarif.co.il/pics.htm "אורן זריף מדגים סריקה ואנרגיות" "אורן זריף משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" " אורן זריף מדליק אור בכח המחשבה" AKA אורן זריף מגלה את תאורת החרום! "אורן זריף מכוון החלטות בכנסת" ומי אמר שאולמרט אשם? " מאתר חפצים מוסתרים בעניים עצומות בריכוז תדר המחשבה העל חושית" - No pinata is safe "העברת ערוצים בטלויזיה בכח המחשבה ע"י אורן זריף" - האמת מאוחרי המלחמה בלבנון...
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חברים יקרים, שבוע הבא אנחנו מקיימים הופעה בתל אביב. ראו הוזמנתם! מונסון-מורכבת מתמהיל של יוצאי להקות רוק מהניינטיז כמו "האצולה","הגבעות" ו"עכבר העיר" בשילוב נגנים צעירים ומוכשרים. הלהקה מנגנת רוק ססגונטיבי ביום ג' 3/2/09 מועדון הברזילי (רחוב הרכב 13 תל אביב), תהיה לקהל הרחב הזדמנות לראות את מונסון בהופעה חיה מארחים את שי עמר במחיר של 30 ¤ בלבד. למייספייס של מונסון למייספייס של שי עמר העלתי קודם למייספייס שיר חדש שנקרא- "תבואי אלי" [attachment deleted by admin]
-
- 61 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זה מה שהחלטתי לבחור שנה הבאה, מישהו למד את המקצוע רובוטיקה ויודע איך הוא ? אני עוד בהתלבטות אם להוריד מקצוע אחד (רובוטיקה) בשביל לצמצם קצת שעות מהמערכת העמוסה שתיהיה לי... מה אתם אומרים ? המקצוע רובוטיקה ממש קל ואני אוהב אותו אבל אפשר ללמוד אותו רק עם עוד מקצוע אחד ולא לבד...באסה ! בקיצור אני עוד בהתלבטות...תנו עצות
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם , אני רוצה להזמין את מכונת הגילוח הזאת : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002FGTIZ0/ref=nosim/?tag=7855u-21 היא מ AMAZON UK , אני יכול להזמין אותה לפה ?? אם כן כמה מס או מע"מ אני אמור לשלם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט! סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים. עריכה: דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.
-
שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לחנות מחשבים במרכז או עדיף באזור השרון, לקניית מחשב בהתאמה אישית. בחרתי כבר את כל חלקי המחשב . מפרט סגור. האמת מה שנשאר זה לקנות את החלקים ולהרכיב אותו. ולקבל אחריות טובה ותמיכה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נכון יש את הנוסחה שאם אתה בגובה מסוים אז אתה צריך לשקול במשקל מסוים....מה הנוסחא?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לכל חובבי המכוניות למיניהם (במיוחד מכוניות מירוץ/ספורט) http://www.metacafe.co.il/watch/553055/gumball_3000_2007_start_from_the_perfect_spot/ WoOoOoOoOoOoW!!! תהנו!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-