עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by i.k,

רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Rafi921,

אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nice,

שלום. אני מעונין לבדוק את צריכת החשמל של המחשב שלי. איך עושים את זה?. יש לי תוכנה שמנטרת את הצריכה אבל היא מאוד לא ברורוה ומנטרת רק את צריכת החשמל של לוח האם והמעבד. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי, הזמנתי לפי כשבועיים מוצר מאיביי, המוכר צירף לי מספר מעקב שמתחיל באותיות shxr ולאחריו רק מספרים. המספר אינו מסתיים בסיומת אותיות כלשהן אך רשום באייטם לוקיישן שזה יוצא משנחאי, סין. אני לא יודעת איך לעקוב אחר המוצר שלי או באיזה אתר חיפשתי בדואר ישראל, אבל לפי מה שנראה המוצר עוד לא הגיע לארץ. יכול להיות שהטרקינג נאבר שהמוכר נתן לי לא נכון? ראיתי כמה דוגמאות למספרי מעקב ובדרך כלל הם מתחילים ונגמרים באותיות המציינות את המדינה שממנה נשלח. חיפשתי באתרים כמו usps ואין שום אתר שמקבל את המספר מעקב שהזנתי. בנוסף, אני גם לא יודעת איך לשלוח למוכר הודעה ולשאול אותו לגבי החבילה. צריכה עזרה דחופה! בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הם פירסמו את המערכת שלהם http://www.mta.ac.il/AcademitProg/Pages/academitprog.aspx אבל זה כזה סלט, גם כי אני רוצה מרצים טובים וגם כי אני מעדיף לדחוף את המערכת לכמה שפחות ימים ושהשיעורים יהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה - בשנה א' כולם לומדים אותו דבר, בלי קשר להתמחות שנבחרה, נכון? אשמח לקבל טיפים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

איזה יופי... פירסום ידידותי.. ;D

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Anas-Nanas,

קניתי אתמול בשעה טובה את הסמסונג 854. אני רוצה ליצור לו צלצול...הפורמט צריך להיות בפורמט MMF.... הצלחתי ליצור את הצלצול שאני רוצה בפורמט שאני רוצה בתוכנה Mobile Music Polyphonic... העיניין הוא שאני מעלה את הצלצול ל- www.jhonny.org ומנסה להוריד אותו זה מוריד לי אותו כ-Midi והוא ריק... פשוט צלצול ריק...לא שומעים כלום! למישהו יש ניסיון עם עשיית צלצולים? למישהו יש מושג למה זה קורה? אשמח לשמוע עצות ולקבל עזרה בתודה מראש ניר

9. Started by roadrunner,

אני מנסה להכנס ומקבל אתר של "רעות אלקטרוניקה" זה קורה רק אצלי?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Fenomeno,

אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה עוד מעט אני בן 16 וחצי והבנתי שאפשר להתחיל ללמוד לתאוריה מגיל 16 וחצי האם זה נכון ואם אני יתחיל ללמוד עכשיו אני יסיים עד גיל 17 מתי שאני יעשה את הטסטק עצמו ואם אפשר קצת מידע על כול העסק של הרישיון למכונית ועשיתתתתיו?

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Rrafi,

ואללה אחים שלי תמיד יש לי ספקות כמה מרוויח עובד אלביט טכני רשתות (זה שמחחזיק שמה את כול המחשבים ואחרי שמה) יש מצב שאתם יודעים אולי או משו כזה..?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Bebush,

http://www.youtube.com/watch?v=ZKujDBbtB10&feature=player_embedded אני בהלם וואוווווווווווווו אני לא מעכל את זה בכלל. לא יאמן. :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: זה נראה אמיתי לגמרי, גם בתיאור תקראו.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Gohan,

צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות). צריך להתגלח מהר בצבא :-\. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DarkRise,

מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לי נראה שמיקרוסופט חיים בסרט, אין מצב שיש להם משהו שמתקרב למה שהם הציגו ב E3 http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Boris_yo,

אתם מרוצים ממנו? איך המסך שלו מבחינת הכנסת/הוצאת סמארטפון ל/מכיס? איך הסוללה שלו בשימוש בינוני? יש לי HTC DESIRE S עם מסך של 3.7 אינץ והוא נכנס ויוצא ל/מכיס בקלות. למרות זאת הוא חלש בשבילי ואני צריך סמארטפון ברמת כוח איבוד של נקסוס 4 אבל אני מודאג בדבר מסך של 4.7 אינץ שלו ונוחות החזקתו ביד גם כי אני לא צריך טאבלת בסוף. יש מכשירים ראוים ברמת נקסוס 4 ומחירו היום אבל עם גודל מסך שלא עולה על 4.3 אינץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Crazy Bigi,

אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by orivice12,

אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. במהלך הימים האחרונים רץ בפייסבוק סטטוס הקורא למשתמשים לכתוב "BFF" בתגובה ולבדוק האם הפרופיל שלהם "מוגן" או נפרץ. משתמשים רבים שיתפו פעולה עם הסטטוס הטיפשי לכתבה

24. Started by House M.D.,

היי. באתר רשות המסים כתוב כך: 9. שחרור חבילה לחייל בשירות-חובה חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎$30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. כדי לשחרר בפטור כאמור, על החייל (או נציג מטעמו) לפנות ליח' מכס-דואר חבילות, ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר. אך מה קורה אם החבילה שוחררה מהמכס על ידי הדואר ותגיע לסניף הדואר שלי (כמו שאמור לקרות לחבילה שנשלחת בדואר רגיל)? האם הם אמורים לתת לי את ההנחה הזו גם? ואם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.