עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Mesatla,

הרגע גיליתי שיש לי שעורה (היא בתוך העפעף ולא נראית לעין ) אבל אני מרגיש אותה מה עושים???? ??? :s05: ??? :s05: היה לכם פעם בבקשה שתפו אותי בעצותייכם\נסיונותייכם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bykeking,

אז זהו, עוד שנה נפלאה הגיעה לסיומה ועוד שנה מתחילה, אז שתהיה לכולם סבבה של שנה! אני צריך ללכת להתארגן... Happy New Year

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מחר: עיצומים בעל-יסודי - הלימודים יחלו ב-9:00

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ben389,

קצת מסורבל אבל אפשר להסתדר איתו http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_1

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by IG,

הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. חברי הפורום שלום לפני שבוע הלכתי לבדיקה במרפאת כללית סמייל, שם שלחו אותי לעשות צילום פנורמה. לאחר שהם בדקו את הצילום נאמר לי שאני צריך 2 סתימות (בשיניים 25 ו-45) ו-2 טיפולי שורש (אחד מהם הוא חידוש של טיפול שורש קיים בשן 16 והשני הוא בשן 46), כולל כתרים לשיניים האלו. אם זה רלוונטי, אז המחיר, לאחר הנחת כללית פלטינום, יצא בערך 3400 ש"ח (בלי אף הנחה המחיר יוצא כמעט 10,000 ש"ח). כמובן שלפני שעזרתי את המרפאה דאגתי לקחת את צילום הפנורמה איתי (לא רציתי להשאיר להם אותו). היום הלכתי למרפאה פרטית ושם אמרו לי דברים קצת שונים - לפני הכל הם אמרו לי שאני חייב כירורג דחוף כי יש לי סינוס פתוח וזו בעיה בריאותית. הם לא הבינו במרפאה מדוע לא אמרו לי דבר על כך בבדיקה הקודמת שעשיתי או בטיפול הש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Fenomeno,

אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by askme,

התגלתה מערכת שמש קרובה עם 7 כוכבי לכת שבחלקם לפחות, מתקיימים תנאים להימצאות חיים ( נו, כמו שאנחנו מכירים ). http://news.walla.co.il/item/3042965 תהנו.....

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. במהלך הימים האחרונים רץ בפייסבוק סטטוס הקורא למשתמשים לכתוב "BFF" בתגובה ולבדוק האם הפרופיל שלהם "מוגן" או נפרץ. משתמשים רבים שיתפו פעולה עם הסטטוס הטיפשי לכתבה

17. הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yehonatan_giladi,

רציתי בבקשה עצות איך לשפר את האנגלית, אני בכיתה י' בהקבצה של 4-5 יחידות אנגלית והאנגלית שלי לא משהו (התקבלתי בחסד להקבצה הזאת). אפשר עצות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by TheCrow34,

ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. רציתי לקחת את ה- SK Music Slider אבל התברר לי שהזכרון שלו (60MB) לא ניתן להרחבה (ובינינו מה זה כבר 60 מגה בייט?) אז ויתרתי עליו... עכשיו השאלה: האם ידוע לכם על איזה פלאפון חדש שהם הולכים להביא? משהו ששוה לחכות לו? תודה מראש. רמי.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לאחר תקופה מסוימת שניתן היה לשלוח הודעת SMS חינם דרך ICQ רק לחברות סלקום ופלאפון, מהשבוע אפשר להוסיף שוב גם את אורנג לנושא. בכך אפשר היום לשלוח בחינם הודעות SMS למנויים הסלולרים השונים (חוץ ממירס). שימו לב רק ששליחת הודעה בחזרה מהפלאפון ל ICQ, כן עולה כסף (אם אני זוכר נכון, זה מחיר של הודעת SMS רגילה).

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by little_John,

בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by com,

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים