עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Coca Cola,

כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by daviditzhaky,

אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. רציתי לדעת אם מחשב נייד הכרחי במהלך לימודי התואר, אני רוצה לקנות אחד ומתלבט לגבי הגודל. אם לא צריך אותו במכללה אז אקנה אחד יותר גדול

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Chevy,

מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Internal,

אני מתגייס ב 24 ל נוב ו תהיתי אם יש עוד שמתגייסים החודש

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לא שחסר יזמים, אבל לא חסר גם חסמים, ממשלתיים כמובן. כך, חולים ממגוון תחומים נאלצים להמתין שנה בתור לטיפול בתא לחץ. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5560990,00.html

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by stone cold,

היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

למי שלא יודע כרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבו שמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן) ואני רוצה לדעת מה השם שלו? תודה לכל העונים נ.ב איזו כוסית המריאור הזו

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Mortar,

למרות שכבר פעם שאלתי עוד לא קיבלתי תשובה ממשית ממישהו שבאמת יודע, אז מה שאני רוצה לשאול זה ככה, נגיד שאני מזמין את לוח האם הבא מחו"ל למשל מGOOGLEGEAR http://www.googlegear.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=240119 המוצר מגיע לשדה התעופה ואני בא לקחת אותו, האם אני משלם מכס ? או מע"מ ? איך אני יודע אם המחיר בחנות כבר לא כולל מע"מ ? אני יודע שאם אני בא מחו"ל עם מוצר ששווה פחות מ200$ אני לא צריך להצהיר עליו ואני לא משלם עליו מכס, האם זה אותו דבר בהזמנה ? ועוד משהו... שמעתי שעל מוצרים מסוימים אין מכס, האם על חומרה יש מכס ? והאם זה משנה אם אני קונה חלק חלק או מביא את הכל במארז ? אני מבקש רק תשובות מוחלטות אם אתם יודעים, "אני חושב ש... " לא יעזור הרבה ;/ תודה רבה רבה מראש !

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

איזה יופי... פירסום ידידותי.. ;D

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

גם אתם שמעתם את זה, מי שגר בנתניה? אני גר ליד בן-אבי, יש מישהו שגם שמע את ה"בום"??? זה העיר אותי עריכה- ידעתי שזה לא סתם האתר של צה"ל את החדשה על המכונית.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by dbx22,

מה ההבדל בין גיטרה חשמלית וגיטרה בס? ועוד שאלה: האם הגיטרות שעולות 300 שקל פלוס מינוס של RIO במכרזים, שוות משהו? קניה שלהם זה לא זריקה של כסף? מחכה לתשובות, תודה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by demonshlomo,

קבלו משהו נחמד: http://www.loungin.net/games/unreveal/unreveal.html זה משחק פלאש של סנייק שכל פעם שהוא אוכל אז מתחיל להיות חם..... ומה בנות עושות שחם להם?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by overload,

הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by 3emi,

מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by marking,

מי יחליף את ביל גייטס? ;D ;D ;D :lol:

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום אני מחפש לקנות בארץ ferrofluid (מגנט נוזלי) וגם Neodymium (מגנט אדמה) מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את זה בארץ? אולי חנויות לציוד מעבדה או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by liav12,

שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי! היום יש הופעה של Blue mans group!(מיקום-גני התערוכה) אני לא רוצה לשנע את ההורים לת"א אז אני מחפש דרך חלופית. אוטובוסים ורכבת זה לא ממש אפשרי אז מה שנשאר זה מוניות שרות. יש למישהו מושג איפה אני יכול לתפוס מונית שרות לאשדוד בקרבת גני התערוכה? (היא יוצאת ממרכזית וזה וואחד מרחק הליכה)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by parlov,

אוקי אז יום שישי הגיע כן אין מה לעשות זה הסדר של השבוע קודם חמישי ואז מגיע השישי. אז מה לעזאזל עושים ביום זה שלפי כללי החברה שבאה אנו חיים כיום היום הזה בשבוע חייב להיות שונה משאר הימים בשבוע. אני לדוגמא אומר שעם לא התעוררתה ביום שבת בהרגשה שאיזה רכבת נכנסה בי ואני לא זוכר איזה רכבת בדיוק אז זה לא היה יום שישי איכותי.וכן לא חייבים אפילו לא חייבים לצאת החוצה מהבית בשביל לתפוס את הרכבת הזאת היא יכולה להגיע גם הבייתה. אז מה דעתכם מה עושים ביום שישי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Ben N,

אני וכמה חברים מתכננים לנסוע לכינרת בקרוב מאוד (השבוע). רציתי לשאול האם מישהו היה כבר בחוף לבנון, ואם כן לשמוע חוות דעת, מה יש שם, איך המקום, וכו'.. תודה!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים