עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Selinko,

מה אתם חושבים על הסידרה? בהתחלה זה היה גדול לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה! אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה) והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים. הסידרה באמת גדולה אבל רבאק שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-* מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... זהו.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by 125,

יש לי בבית שירותים וליד מקלחת אם אני שובר את הקיר בינהם אז יש חדר דיי גדול ככה שאפשר לבנות ג'קוזי. רציתי לדעת כמה כל העניין הזה עולה? בניית ג'קוזי בתוך הבית וכו'. נ.ב אם אתם מכירים אתרים שמתמחים בדברים האלה אז תפרסמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Iko89,

יש כסף, אין מה לעשות איתו.. לא אוהב לבזבז אותו על יציאות ומועדונים אני מחפש משו מגניב לקנות בסביבות ה1500 שקל.. חשבתי על XBOX אבל אין לי LCD רציני (ולא, אני לא יכול לקנות) וגם יש לי אחלה מחשב אז בשביל מה ? חשבתי לשדרג את המחשב אבל כבר אין בשביל מה כי אני לא חורש כמו פעם והוא עדיין נחשב חזק (מפרט בצד) פלאפון יש לי נוקיה 5800 ואני מרוצה ממנו.. איזה עוד דברים אפשר לקנות בכסף הזה ? ולא אני לא יתן לכם אותו

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2405322/Entrepreneur-Lee-Beaumont-set-0871-phone-makes-HIM-10p-minute-cold-callers.html הוא רושם את המספר החדש הזה בכל מקום אפשרי כולל באינטרנט ואנשים מתקשרים אליו חופשי והוא מרוויח מזה כסף. תארו לעצמכם לעלות לנסיעה באוטו או ברכבת של שעתיים עם מישהו שחופר לך בזמן שהמונה דופק למענך. בקיצור רעיון גאוני לגמרי. מעניין אם אפשר לקבל כזה קו בארץ בתור אדם פרטי.

5. שלום לכולם, קודם כול אציין בבקשה, אני לא רוצה לקבל תגובות פוגעניות אני יודע שעשיתי טעות ואני רק רוצה עצות. עוד כמה חודשים אני מתגייס לצה"ל, עד עכשיו קיבלתי זימונים שונים לגאמ"א ועברתי בערך כחמישה פחות או יותר ראיונות, היו לי מבחני אישיות שאותם עברתי והגעתי לזימון לשני ראיונות. ראיון אחד עם פסיכולוגית וראיון נוסף שמורכב משאלות על עצמי וגם שאלות ידע שונות - ישר אחרי הראיון עם הפסיכולוגית ידעתי שאני לא יעבור. אני מאוד מאוד רוצה להיתקבל לגאמ"א. לפי השאלות ששאלו אותי אני מאוד מתעניין בתפקיד שמוצע בגאמ"א וגם האנשים שראיינו אותי הציגו לי את הצבא בצורה כזו שאני רוצה להתגייס בגלל שמתעסקים שמה עם דברים שאני בעיקר אוהב ובגלל הסביבה. בראיון הראשון עם הפסיכולוגית עשיתי בדיוק ההפך ממה …

• 15 תגובות
    • 29.7k צפיות
  6. Started by supercars,

אז ככה, הרצתי חיפוש וקראתי את לפחות 10 הנושאים האחרונים שפורסמו בפורום ועוסקים בנושא, ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שהשנה נכנס שלב מיון נוסף, מעשי מול מחשב, שנערך במתקן רמות. זה השלב השני (אחרי המבחנים הראשוניים ולפני הראיונות). מישהו כבר היה שם ויכול לתת קצת אינפורמציה של מה שהולך שם? ועוד שאלה, האם יש מסלול בגאמ"א שעוסק בחומרה? במבחנים הראשונים לא היה שאלון שעסק בנושא.. תודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 9.7k צפיות
  7. Started by x^fighter^x,

ביצוע שלי לשיר של היוצר הענק הזה

8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום רב, האם צריכה מוגברת של חלבונים ושינה ארוכה יותר גורמת לצמיחה טובה יותר ? ואם לא,מה כן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Spiritus,

לשם דוגמא אני מעוניין שגולש באתר שלי יווריד משהו מסויים ואת התשלום לגבות ממנו באמצעות SMS שישלח למספר מסויים. ראיתי את הרעיון הזה פעיל כבר באתרים אחרים. למישהו יד מידע על השירות? נותני השירות....? תודה.

11. Started by J0n1,

אני מניח שרובכם מכירים את ההומפרייס של דיקסי (או שזה תכלס פילדלפיה, דיקסי TAKE AWAY) השבוע הבנתי שהגבינה שמנת שנמכרת שם נקראת גבינת פילדלפיה (כנראה צירוף מקרים) למישהו ראה את הגבינה הזאת בסופרים? מוכרים אותה בארץ? והאם זה באמת אותו טעם?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by liav12,

השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. לכל התוהים, מדובר במאבק הצרכנים נגד חברות הסלולארי. בימים אלו מופצים בהרבה מאוד פורומים ברשת הישראלית מידע על השביתות ואיך אפשר להירתם ולעזור במאבק, ולצערי עוד לא ראיתי דיון כזה פה. קודם כל, השביתות מתקיימות כל חודש באופן הבא: בחודש מאי (זה החודש החמישי) השביתה התקיימה ב-5.5, בחודש יוני השביתה תתקיים ב-6.6, בחודש יולי השביתה תתקיים ב-7.7, ככה כל חודש עד שיענו דרישותינו למסחר הוגן ומחירים נורמליים ברשתות הסלולאריות (פלאפון, אורנג', סלקום). במהלך השביתה אתם מתבקשים לכבות את המכשירים הסלולאריים, אבל אם באמת יש לך לכם שיחות שלא סובלות דיחוי אז תקיימו אותם, תשתדלו לעשות את השיחות יותר דרך בזק ופחות מהפלאפון - בקיצור לצמצם את השימוש בסלולארי, אם אפשר עד אפס - כל שיחת טלפון אח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252790,00.html על פי חוק הלבוש הלאומי החדש באיראן יחוייבו היהודים לענוד על חזית בגדיהם סרט צהוב, מעין טלאי צהוב של המאה ה-21. על פי דיווח בעיתון קנדי יחוייבו הנוצרים לענוד סרט אדום. במכון ויזנטל אומרים כי "איראן מתקרבת במהירות לאידיאולוגיה הנאצית" מזעזע. כל מה שיש לי להגיד זה Nuke the fuck out of them NOW. צריך להשתמש בכל דבר שעולה על המוח, בכל נשק לא אנושי שיש, נשק סייסמולוגי, פצצות תרמו-גרעיניות, פצצות ניוטרונים... הכל כדי להשתיק את הממזר הזה, או שמא נקרא לו, היטלר השני. פשוט... מזעזע. לא נתפס. הוא רוצה לשחזר אירוע כל כך מזעזע כמו השואה... הוא פשוט חולה נפש.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. תראו את הRAGE שלו עד הסוף

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  16. הזמרת ההולגרמית היפנית, ששירה מיוצר ע"י סינטיסיזר מדגימת קול שנלקחה משחקנית קול. הנגנים והקהל אמיתיים! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: CV01 Hatsune Miku - World is Mine Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Melt (Mirrored) Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Innocence Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Alice Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - From Y to Y Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Ai Kotoba Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Strobe Nights Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV01 Hatsune Miku - Moon Live in HD (1080p 1920 x 1080) CV0…

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

שלום,ראיתי עכשיו את הסרט the hills have eyes סרט חולני למדי ונחמד דווקא חבל שרק לא מסבירים על איך היצורים האלה נוצרו מישהו ראה גם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. דוגרי...רק תסכימו לכל מי שלא ראה, מומלץ ביותר לראות.. http://imdb.com/title/tt0073052 בין היתר, אתם מוזמנים להביא כל דבר שקשור לסרט אם זה ציטוטים זכורים, חוות-דעת לגבי האם הוא משתווה לסרטים בינלאומיים או כל דבר אחר.

• 46 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת, בין שיחי השרך. הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת. הוא נעזב, הוא נושר בסתיו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. תבואי אליו לפעמים, הוא נרגע כשאת פה. יש לו דרכים משונות, את אוהבת אותו. גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת, מזמזם שיר ישן, נפצע בעורפו מעץ השסק, נצבט בשושן, בוץ דבק בעקביו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. הוא בא אלייך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. יש לפעמים שריק על המרפסת, כמו יום שבת, ורוח דרומית בשקט נכנסת, ואף אחד. את חושבת עליו, וחתול בעשב, בורח זנב... שיבוא אלייך פתאום, ישתוק, ילטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. מה הפירוש של השיר הזה- זה חשוב כי אני בויכוח עצבני פה עם מישהו. ומי שלא יודע …

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by nim901,

לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by nim901,

אמא שלי מעוניינת לדעת א. האם המקום שבו הסדרה מצולמת אמיתי ב. אם לא, איפה היא אכן מצלומת טנקס. :-*

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הרבה זמן קניתי מארה"ב ופתאום הייתי צריך לקנות בארץ. הלכתי לדלתא וזה פשוט הזיה, הציעו לי תחתונים ב-45 שקלים לאחד, או 3+1 במתנה, אם אני אעשה חבר מועדון שעולה כסף. עדיין מחיר משוגע לגמרי. היה עכשיו מבצע בקסטרו של 6 תחתונים ב-100 שקל, וזה נשמע סביר, אבל די נגמר להם המלאי. יש עוד חנויות בארץ שאפשר לקנות במחיר נורמלי?

• 26 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by Culandur,

קרדיט לזארן מפורום טולקין באורט

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

איזה יופי הוא גדל יער. אהב לעזור לחיות בעולם. אהב הוא הטבע, איננו נח לרגע. איזה יופי הוא גדל יער!!!!!!!!!! משהו בכלל זוכר את הסדרה הזאתי?

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

מישו מכאן התקבל לגדנ"א? אם כן לאיזה מחזור מבין ה2? ולאיזה נושא? תקשוב מבצעי? או ממר"מ תיכנות? אני התקבלתי למחזור השני (8.8-12.8) לממר"מ תיכנות. (מה שרציתי ) יש מישו מכאן איתי?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.