עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התלבטתי בין להקפיץ דיון בן שנה שהיו בו את שני הכסאות הללו. או לפתוח חדש. הדגמים: F15 של ווקסמן(שאגב אני לא מבין באתר שלהם איזה דגם זה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000GxRRk7LoyS4N01QTZiqU_7z:12bbi68k5?id=690370&pr=QJ5&N=2%2031806 יתרונות: 3 שנים אחריות. ווקסמן- חברה ישראלית ותיקה וידועה. חסרונות: כסא עובד ולא מנהל(?). יקר יותר מהכסא הבא(כ 850 ש"ח). כסא מנהל "אולימפיק" של טיזי נאבי(אופיס דיפו): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000CfIiiUNAoRYu4n25j1DmrDj:12bbi68k5?id=625855&pr=QJ5&N=2%2031839&sgID=13 יתרונות: כסא מנהל. זול יותר(580 ש"ח). הומלץ בדיון ישן. חסרונות: No brand. שנה אחריות. מינ…

• 14 תגובות
    • 11.8k צפיות
  2. בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת מבעלי ניסיון האם ניתן לשלב עבודה תוך כדי הקורס. העבודה שאני עובד בה קלה ולא מעייפת, לא יותר מ3 משמרות בשבוע. הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי לעבוד תוך כדי הקרוס אני מבין שזה משתנה מאדם לאדם, אבל מהחברים שלי שעברו את הבחינה נתקלתי בחזית אחידה "זה בלתי אפשרי/אל תעשה את זה/ושלל תשובות בסגנון". הבעיה שלי היא שקשה לי להאמין שאני ישב על התחת כמעט כול היום וילמד, מצד שני אף פעם לא הייתי לקראת בחינה כזאת ואין לי מושג מה היא מצריכה ואולי אני טועה. אני צריך לתת תשובה עד מחר ככה שאשמח לקבל דעות.

• 14 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Koss,

אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by gal-bd,

אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by Joli,

משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by חן מ,

שלום קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Bebush,

http://www.last.fm אוקיי אז לכל מי שיש פרופיל בLast.fm שיפרסם פה (אם הוא רוצה כמובן) וככה נראה מה ההתאמות של כל אחד מחברי הפורום. http://www.last.fm/user/J0HNiE -אני לא חדש בעסק פשוט היה לי יוזר עם 12 אלף ניגונים אבל מחקתי אותו כי שחכתי שיש לי את היוזר הזה אבל לא נורא... - למי שלא יודע מה זה בעצם Last.fm, אני אסביר בקצרה מהמילים שלי ואז אני אתן קישורים שמסבירים בצורה יותר מפורטת. Last.fm היא בעצם תוכנה, שמוסיפה plug-in לנגן מוזיקה שלכם (Winamp, foobar2000, iTunes ועוד) וכל פעם שאתה שומעים שיר בנגן התוכנה בעצם "אוספת" חלק\כל שיר שאתם שומעים נתון לשינוי אם אתם רוצים שהתוכנה "תקליט" ששמעת שיר מסויים נניח אחרי 50% של שמיעה או אחרי 100% למשל. -חשוב לציין שהתוכנה תרוץ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים סטלניים, שקטים יחסית שעושים כיף להרגע כמו PIXIES - HEY לדוגמא. תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Ironside,

כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. השאלה בכותרת. ועוד שאלה, אילו מועדונים איכותיים אתם מכירים? לכבוד שבועות הלכתי עם החבר'ה למועדון "המוסד", חברים שיגעו אותי שיש שם דיל ענק באלכוהול חופשי אבל מסתבר שהאלכוהול שם מאוד מתוקצב והמגוון הוא כלל לא רחב. בכלל, מרגיש כמו מועדון של שקל תשעים. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by hitman123,

אני כרגע משרת בצבא, ועכשיו אבא שלי לא עובד כך שאני חייב למצוא עבודה. שלחתי איזה 20 קורות חיים באתרי עבודות וכל פעם שחוזרים אלי ואני אומר להם שאני עדין משרת הם מנפנפים אותי יפה ואומרים שיחזרו אלי כשאשתחרר (כן, בטח). עכשיו השאלה שלי היא האם זה מקובל ללכת לאיזה קניון ולהסתובב ולשאול אם הם צריכים עובדים ? שלא יסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח? יש אולי עוד דרכים חוץ מקשרים (שאין לי) למצוא עבודה בזמן צבא(לשעות הערב) ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by M.o.D,

הספר האלקטרוני החדש : http://www.youtube.com/watch?v=KTuG5Wotok8&feature=player_embedded 1,399 ש"ח.. לדעתי קצת יקר...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by House M.D.,

הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב. המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי) הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה". זה התברר תוך שבוע מיום השליחה. ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה. לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי... אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete. עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף. ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by יואב גולדהורן,

לכל מי שיש לו בגרות מחר בלשון (ואני יודע שיש פה כמה), שיהיה לנו בהצלחה! אני מרגיש יחסית מוכן, אבל לא פלא. כל שני ורביעי בשלושת השבועות האחרונים הייתי בתגבורים של 3 שעות בבית הספר, ימי ראשון ושלישי הייתי עם מורה פרטית לפחות שלוש שעות ביום, ובשאר הימים תרגלתי לבד לפחות שעה וחצי. אני ממש גרוע בלשון. כלומר, אם "לשון" היה מקצוע של אוצר מילים, ניסוח משפטים נכון, ניקוד וכתיב תקין, ובכללי לדעת את השפה ברמה גבוהה - הייתי מקבל לא פחות ממאה בלי להתאמץ בכלל. אבל זה פשוט מקצוע של לשנן מלא מלא גזרות ובניינים ועוד שטויות שלא הולכות לעזור לי בשיט בחיים (וזה המקצוע היחיד שאני יכול להעיד שאין לו שום ערך לחיים שלי, אפילו לא קצת אפילו לא מעט פשוט כלום). אז יאללה שיהיה לכולנו בהצלחה! תנו היום…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.