כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
לאלה מאתנו שהולכים לעתודה (או שוקלים ללכת) וקיבלו מדבקות אדומות על מחברות הבחינה: איפה אני רואה את הציונים של הבגרויות (שנבדקות מהר)?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...." People feel the music.... No No, No No, No No No.... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4307887&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol: וואי וואי הלוואי לי אחת מאלה חחח
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ספאם, זה בסדר. טוב לדעת. את המשפט הזה כתב המשתמש/ת or. ספאם זה בסדר, ומה גם שת'רד סוגיות הוכיח זאת! מעניין אותי איך?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המון זמן לא ביקרתי פה, וכמובן שהיתחדשו המון דברים (הרי בעולם הזה של המחשבים כל שניה יוצא קישקוש חדש ) אז רציתי לדעת איך המפרט שלי שקניתי לפני אולי שנה וחצי נחשב כיום ??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, האם אתם מנשנשים\ממנצ'ים בייגלה לפעמים\עכשיו או בתקופה האחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - כן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שנושא הפרשי המחיר בין הארץ לחו"ל נטחן עד דק. אבל בכל זאת. בבדיקה שערכתי על חלקים שאני חושב לקנות למחשב שלי הבדלי המחיר הם כ-50% (לא כולל משלוח). החלקים הם לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 , מעבד Core 7 920 , שני דיסקים 2 x VelociRaptor 300GB , וזכרון OCZ3RPR1866LV6GK OCZ 12GB DDR3. המחיר בחו"ל הוא כ-6000 ש"ח ובארץ כ-8800 ש"ח (כולל מע"מ). היות שהחלקים האלו אינם כבדים לא נראה לי שעלויות המשלוח מצדיקות כאלו פערי מחירים, בפרט שאני מניח שהיבואנים פה לא קונים את זה באותם מחירים שהצרכן הסופי קונה את זה בארה"ב. אני חושב שזה שיש פה מפרטי מחשב זה נהדר, אבל האתר היה יכול לתת שירות יותר טוב אם היינו מגדירים "מחשב-hw" אחד חזק, ויוצאים עליו למכרז הפוך. המשמעות של זה היא לא קניה משו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שיניים בחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתעניין הבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה... ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקות אחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסויים לפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שיניים הדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful white ממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. בעוד שבוע לחבר טוב שלי יש יום-הולדת, החלטנו כמה חבר'ה לארגן לו יום-הולדת בים. בתיכנון צריכים להגיע 40 איש ומעלה. חשבנו על שני מנגלים דלוקיםמוזיקה, "נונ-סטופ", שתיה קלה, ושתיה לא קלה בכלל. אז קודם כל הייתי שמח לקבל המלצות לאירגון טוב של מסיבה שכזת, טיפים ל"אטרקציות" בים, הסבר\עזרה להשמעת מוזיקה בים. ולשמוע מה הייתם עושים עם 30 בקבוקי משקה בסיגנון בריזר, שפג תוקפם ב - 2004
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש ושבוע (ה6 באוגוסט ,יום רביעי) איבדתי את הנקסוס 5 שלי באיזור אולם הספורט בו אני מתאמן (קבוצת כדוריד). חזרתי לאולם כמה פעמים כדי לחפש בתוך האולם ואיזור החניה , מה שלא עזר והתחלתי להשלים עם העובדה שהמכשיר הלך. השירות של גוגל Android device manager זיהה כי פעם האחרונה שהמכשיר היה מחובר לרשת היה אותו היום, אך המיקום לא זוהה. בשישי הגעתי לאימון והציגו בפניי שחקן חדש בקבוצה, שחקן שעלה לארץ לפני מס' שבועות..ישבנו בחדר הלבשה וראיתי ש"גם" לו יש נקסוס 5..לא חשדתי לרגע(אולי מתמימות, או מההשלמה עם המצב..אולי מהמחשבה על ה1+1 שהזמנתי באותו היום.. אולי צירוף מקרים..בכל זאת מכשיר מוצלח שהפך להיות די פופולרי). הערב (15.09)ישבתי עם השחקן ואמרתי לו שראיתי שיש לו נקסוס …
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה לגבי הבגרות במתמטיקה ,אני ממש מצטער אם זה לא המקום, אבל חיפשתי בכל האתרים לראות אם אפשר לשאול שאלה כזאת ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי. אז ככה, אני עשיתי השנה 4 יחידות מתמטיקה(כיתה י'). קיבלתי במגן 77 ציון טוב ביחס לשאר הכיתה שלי(אני לומד בהקבצת "4,5 יחידות יש הקבצה גם גבוהה יותר של ילדי 5 יחידות באמת) בכל מקרה אחרי שכל השנה היה לי רע במתמטיקה קיבלתי ציונים לא טובים כמו השאר, לקראת הסוף עליתי וקיבלתי כמו שציינתי מקודם מגן שהייתי יחסית מרוצה ממנו. בכל מקרה לבגרות הגעתי יחסית עם בטחון אבל לא הלך לי טוב, לא לקחתי את זה כל כך קשה כי היה לי את מועד ב. בסופו של דבר גם במועד ב לא הלך לי טוב(סיכוי טוב שאני נכשל בשניהם) עכשיו אני מצוברח מאז די הרבה, זאת אומרת אני לא חושב על …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לרכב. אין לי מושג מה מחיר סביר לאופניים, אבל כמה שצריך אני אשלם (בגדר ה"סביר"). אני צריך אופניים גבוהות (אני מטר 87) למתחילים, אבל לא אופניים "ג'נריות" מגעילות שרואים בחנויות צעצועים זולות. משהו מחברה אמינה, שיהיה יפה גם כן, נוח , ועמיד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, 6 שנים חלפו מאז הבר מצווה שלי ומאז לא נגעתי בהם..אבל פתאום..לאדע מה קרה. בקיצור מישהו יכול לרענן את זיכרוני בבקשה ולהסביר לי איך להניח תפילין? מי שלא יכול להסביר לי אני מבקש בלי תגובות מיותרות, את הדעות שלכם תשאירו לעצמכם. תודה יהב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-