עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כיאה למישהו שגר ברמת ישי, משעמם לי. וצריך קצת צחוק בחיים אז חלקו את הדברים הכי מפגרים שאתם נתקלים בהם באינטרנט בת'רד הזה אני אתחיל- http://img145.imageshack.us/my.php?image=danceparty1337yk7.swf

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני רוצה לקנות פוסטר של מכונית ולמסגר אותה ולתלות על הקיר... תנו המלצות טובות, אם זה חשוב לכם איפה אני גר אז אני גר בפתח-תקוה. או פוסטרים של משחקי מחשב, יש כאלה ראיתי היום בבאג מחשבים שיש להפ כאלה ומזה נראה יפה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. http://www.ufocasebook.com/issvideo.html

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. גבוה ? בינוני ? מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Lirux,

חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה! ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך. למי שיש תמונות בבקשה שישתף!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ido.G,

היי, אני משתחרר אחרי שירות קבע של שנה ושמונה חודשים השבוע (אני משרת בקריה). אני מעוניין לקנות למפקד הגף שלי ולמפקדת המחלקה שלי מתנות. בנוסף- לקנות מתנה גדולה למחלקה שלי או לקנות לכל חייל בה משהו קטן (יש 7 חיילים במחלקה). למפקד הגף חשבתי לקנות משהו למשרד (כל השעונים\מחזיקי כרטיסי ביקור\עטים האלה) ולצרף חריטה. למפקד המחלקה חשבתי לקנות עט עם חריטה. הבעיה היא שהמתנות האלה סופר נדושות. אם למישהו יש הצעה מעניינת, אשמח לעזרה. למחלקה חשבתי לקנות מערכת בהתחלה, אבל זה יקר. דברים למטבח לא רלוונטים מאחר וזה מטבח משותף לכל הקומה. DVD- גם לא. בשמירות לא יוצא להגיע למחלקה ומתי שנמצאים בה.... עובדים. חשבתי על חבילת משחקים (טאקי, יניב וכו'). אבל קודם כל- צריך משהו קצת מעבר. שנית- אני לא ב…

• 14 תגובות
    • 10.9k צפיות
  8. Started by Sting,

אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by J0n1,

השעה עשרה ל6 ועוד לא נרדמתי גילחתי את השיערות בביצים לקצוץ ועכשיו אני מת מגירודים ולא נרדם! מה לעשות? אני רציני לגמרי אני מת זה מגרד כ"כ אני משתגעעע אני רציני אל תעשו צחוק או משהו, כל אחד עבר את זה בחיים שלו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by New-Old User,

אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אשמח לקבל תגובות,אני רוצה שתשמעו את זה כי חוות דעת מקצועית לא חסרה לי ובא לי קצת להשמיע לחבר'ה מהפורום את הדמו הלא רישמי של הטראק. (זה לא הדמו שישלח לליבל זה למה זה לא רישמי) http://www.fileflyer.com/view/4xKjQB7

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by i.k,

מישהו מכיר טראקים חדשים או דיסקים שיצאו בזמן האחרון בסגנון כמו Future Prophecy-Ronny או bubble - loose control מלודיות זורמות בשילוב אם גיטרות, מי שמכיר דברים בסגנון ,אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by IG,

אם אני מגיע לת"א ברכבת, באיזה תחנה אני צריך לצאת ואיזה קו אוטובוס אני צריך לקחת (ומאיפה) כדי להגיע לבקו"ם? אם אפשר תציינו גם כל כמה זמן האוטובוס מגיע וכמה זמן לוקחת הנסיעה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EyEOnE,

מה תאחלס התפקידים שלו? לאן יקחו יוצא צבא בעל רובאי 02 חוץ ממלונאות?

• 14 תגובות
    • 15.8k צפיות
  16. Started by masmddr,

שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני לא בטוח כמה זמן זה כבר קיים אבל היום קראתי באחד האתרים, שפאיפאל סוף סוף הגיע לשיתוף פעולה עם הבנקים בישראל. כבר לא צריך חשבון בנק אמריקאי או כל מני שטויות אחרות בשביל להוריד כסף מהחשבון. על כל משיכה עד 1000 שקל תיגבה עמלה של 8 ש"ח. על כמה משיכה מעל 1000 ששקל לא תיגבה עמלה כלל.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Morphine,

היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Spiderpaz,

מי לעזאזל שם את זה? http://www.btselem.org/Campaigns/violence/

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by avinatbezeq,

אני יודע שנושא הפרשי המחיר בין הארץ לחו"ל נטחן עד דק. אבל בכל זאת. בבדיקה שערכתי על חלקים שאני חושב לקנות למחשב שלי הבדלי המחיר הם כ-50% (לא כולל משלוח). החלקים הם לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 , מעבד Core 7 920 , שני דיסקים 2 x VelociRaptor 300GB , וזכרון OCZ3RPR1866LV6GK OCZ 12GB DDR3. המחיר בחו"ל הוא כ-6000 ש"ח ובארץ כ-8800 ש"ח (כולל מע"מ). היות שהחלקים האלו אינם כבדים לא נראה לי שעלויות המשלוח מצדיקות כאלו פערי מחירים, בפרט שאני מניח שהיבואנים פה לא קונים את זה באותם מחירים שהצרכן הסופי קונה את זה בארה"ב. אני חושב שזה שיש פה מפרטי מחשב זה נהדר, אבל האתר היה יכול לתת שירות יותר טוב אם היינו מגדירים "מחשב-hw" אחד חזק, ויוצאים עליו למכרז הפוך. המשמעות של זה היא לא קניה משו…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by שוקו,

רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. המצב היום הוא כזה שאם אתה לומד לתואר ראשון במקצועות רגילים כמו תקשורת,סוציולוגיה,אנתרופולוגיה,פסיכולוגיה,קרימינולוגיה וכו' אין באמת מה לעשות עם זה לאחר שמסיימים. מה גם שתחומי הלימוד באוניברסיטאות ובמיוחד בעירי חיפה מצוצמצם ביותר ואף גובל בשעמום. טיפוס עם ראש ריאלי אני לא ולכן גם לימודי הנדסת משהו,ראיית חשבון וכו' לא מתאימים לי למעט כלכלה/מנהל עסקים שאני חושב שכן יכולים להתאים לי. לאחר מכן מגיעה השאלה: אוניברסיטה או מכללה? במכללות יש יותר חוגים או נקרא לזה שילובים מעניינים לתואר ראשון מאשר באוניברסיטה אך שוב מדובר במכללה וזהו חסרון. את של האוניברסיטאות כבר צייניתי למעלה. אני יותר מתעניין בעיצוב תעשייתי,עיצוב גרפי,ארכיטקטורה,צילום. אך כדי ללמוד משהו מהנושאים הללו יש צורך בה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.