כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש כרטיס ויזה צעיר, ויש לו 16 ספרות, וזה גם מספר הספרות של ויזה רגילה. תהיתי אם כרטיס זה מתקבל אם אני מנסה לקנות ב- Steam למשל, EBAY או PayPal. מה אומרים? אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם תעדכנו את המדריכים ו\או תוסיפו דברים רלוונטיים? ואם יהיו מדריכים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיודעים אם בבסיס בגבעתיים (בסיס מודיעין) מתעסקים בתיכנות ומה עושים שם בכלל? אני מבקש לא לכתוב פה דברים מיותרים הכי טוב לשלוח לי בהודעה פרטית מסנג'ר או אימייל ונדבר בעזרתו.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אם אחרי שנרשמתי למועד ב' באנגלית או מתמטיקה ואני לא ניגש בכלל למועד ב' ולא מודיע על זה הציון הראשון נשאר ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה ממכם כן נהגים חדשים.. השאלה שלי אם כתוב ברשיון שנדרש מלווה עד ה 28.2.03 זה אומר שמותר כבר לנהוג ב 28?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ממיר של ערוצים 1, 2, 10, 99 - הבנתי שקוראים לו ממיר DTT. כמה שאלות: אשמח אם משהו יסביר לי עליו קצת. עד כמה הוא טוב, אשמח לתגובה ממשהו שניסה אותו. איזה סוג הכי טוב ואמין... תודה רבה נ.ב אם האשכול לא שייך לפה אשמח אם תשייכו אותו למקום המיועד.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי מהמפרטים ורציתי לדעת אם יש מקום שבו אפשר לבוא לשלם ולקחת (אני לא רוצה לקנות באינטרנט מעדיף לקנות ישר בחנות אחת הכל) את הדברים הנ"ל במחירים (לכל היותר) הנקובים במפרטים הנקובים (ראיתי ב-zap.co.il מחירים נמוכים יותר) איפה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מפלונטר ואני רואה במעקב הזמנות נשלח ללקוח(סוף סוף) ורציתי לדעת תוך כמה זמן יגיע אליי החלקים אני מבאר שבע תודה? ;D
-
שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון , הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ? נ.ב הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות... ועוד כמה נושאים אבל אלו בעיקרון , אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה? בתודה , VL.
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יהיה המשך אחרי Blade trinity? לפי מה שאני יודע ב 28 לחודש אמורה לצאת סדרה הנקראת Blade Series http://nosheep.net/story/blade-series/
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-