כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה רק להגיד שלא ידעתי שסגרו שוב את סוגיות (חבשתי שסגרו ופתחו) כי לא הייתי הרבה זמן בבית אז לא ידעתי ואני מתנצל על היציא המפגרת הזאת!!!!!!!!!
-
TheTool תודה לך על התמיכה ואני מבין שאתה היחידי פה שהבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ולכל שאר התרנגולות ובמיוחד לתרנגול הראשי (המבין יבין) שכתב שזה "הטרדה מינית לכל דבר" תחזור ותקרא טוב טוב מה כתוב! ואולי תבין למה כתבתי את מה שכתבתי. ובקשר לשגיאת כתיב: היקלדתי מהר ולא שמתי לב ועם אתה (תרנגול ראשי) קופץ על זה אז כניראה שאתה ברמה של ילד בן 10-12 ולא אני יא חבוב! אני מכבד את האתר ואת הפורום בכלל! לדעתי זה אחד האתרים הכי טובים מאתרי ישראל. ואין בכוונתי לזלזל בו ובחבריו במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את הS2000 של HONDA ורציתי להיות הראשון! שקונה אותה בארץ. מה אתם אומרים שווהה?..... למרות שאני לא כזה עשיר אבל בכל זאת 300 אלף שקל+ הרבה כסף!!! בכל זאת מכונית ספורט! מאוד יפה! אם שם גדול! HONDA S2000 באמת מכונית שווה!!!! אז מה אתם אומרים?. שווה לקנות?.... קישור:http://www.honda.co.il/content/carmodels/s2000_main.asp למבינים בלבד!!!
-
- 175 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני בונה מפרט מסקאיי אבל מביא כ.מסך ספק ומארז ממקום אחר,הם עדיין ירכיבו לי את הרכיבים שאני קונה מהם ?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מניח שיש סיבה טובה, אבל יהיה נחמד לדעת. כי דיונים על חנויות לפי עניות דעתי, וכן לבדוק מתי חנות מביאה את ההזמנות שלה, היא הזדמנות לתת לאנשים ולהתבטא, ולתת את דעתם על חנות זו או אחרת עם נסיון טוב או רע עם חנות זו או אחרת. מה שכן צריך לציין שכל הדברים האלה הם מאוד סובייקטיביים, בגלל זה צריך לתת לאנשים להגיב.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הייתי באתר של התוצאות בחינת הבגרות שלי והיה תמיד רשום לי ורציתי עכשיו לבדוק ציון שקבילתי שנה שעברה וזה רושם לי: נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית והכל הוזן נכון לעוד מישהו זה קורה? או שכל שנה הם מוחקים את הנתונים?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בשביל מה באמת צריך בגרות אם לא הולכים לאוניברסיטה והאם זה שווה משהו עם יש בגרות עם ממוצע של 60-70 איזה הטבות זה יביא בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני לא מבין, הביקורת אמורה ליהיות על כרטיסי מסך, אבל לא מצויין שם ולו דגם אחד של כרטיס מסך, והשוואות ביצועים. אולי יש טעות ולא העלתם את הכל.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי לכם אני יפרסם רשימה של חנויות שאיתם יבואן סי.די.לוג,עובדים איתם... ירושלים: אלוף מחשבים תל-אביב: ענק מחשבים דרום,באר-שבע: מימד אחר באזור הצפון,קיסריה והסביבה: ברנד בוקס כל החנויות שהזכרתי כאן,נילקחו ממה שהיבואן אמר לי. הוא לא אמר לי טלפונים של היבואנים,אני מניח שכל אחד יכול ליצוא את הטלפון של החנות הרצוייה לו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בניגוד ליס פלנט שבוחרים את אופן המשלוח בעת ההזמנה של הכרטיסים באינטרנט , בגלובסמקס אין את זה , למישהו יש מושג מה אני עושה שאני משלם ? מגיע עם תעודת זהות + כרטיס אשראי לקופות ומקבל את הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה נסגר עם זה? מישהו ניסה? מעניין אותי אם מישהו ניסה ואם הוא יוכל להגיד אם ואיך זה עבד זה יהיה פצצה.תודה(פשוט בן דוד שלי טוען שאני סתם זיין מוחות,ואני רוצה להראות לו שלא )
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הזמנה של מחשב נייד בארה"ב לניו יורק ומשם מישהו יביא לי אותו לארץ , אותו בן אדם הוא תושב ישראל והבנתי שאפשר לקבל החזר מע"מ , הבעיה היא שאיך אני מבקש את החשבונית הזאת של ההחזר ? זה מגיע במשלוח ... מישהו יכול לנסח לי ברור באנגלית בקשה לחשבונית החזרת מע"מ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרשם לאוניברסיטת ת"א לחוג כלכלה וניהול, אני משתחרר באוגוסט השנה כרגע אין לי פסיכומטרי אבל כנראה אני ארשם למועד ספטמבר השנה. לאיזה מועד להרשם לאונ'? האם החוג נחשב איכותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
וודקה שהולכת טוב עם אוכל ? יש חייה כזאת? פשוט אנחנו עושים לג בעומר על האש וזה וישבים על וודקה (כל 3 ילדים על בקבוק ) אני חושב לקנות את הפינלנדיה אם יש משהו יותר טוב תמליו משהו עד 70 שקל בערך (אם זה סתם אשכול חופר תיסגרו למה דעתכם לא הכי חשובה לי רק פשוט אולי ישקול לקחת משהו שתגידו ) ובבקשה אל תתחילו להיות הורים עכשיו שוודקה זה לא טוב .
-
- 162 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקשר אליי הבחור ושאל אם אני מעוניין שהוא יסדר לי מיונים לתותחנים. חוץ מהגדודים יש : א)מערך רקטי. ב)מורן. ג)מזלטים-זיק. אני מעוניין לעשות תפקיד מעניין בצבא שמשלב מחשבה ועבודה עם טכנולוגיה אז רציתי לשאול מה אתם אומרים על איכות היחידות הנל ואם שווה להתמיין. תודה
-
- 27 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם היא מומלצת לקניית מחשבים? מה אתם יכולים להגיד עליה? איך השירות שם? תודה מראש וביקורות יתקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-