כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי לפני כמה זמן בACE ולהבדיל משאר המקומות יש להם מכונה שעל פיה קובעים את הצבע לפי הקוד במניפה. משהו כאן רכשם אצלם צבע והצבע שהיה במניפה היה תואם לגמרי לצבע בפועל על הקיר??
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
נורא אשמח אם אנשים יביאו לי שירים שאוהבים.. בתקווה שגם אני יאהב ;D אם יש רשימה של שירים עוד יותר טוב.. (אם למישהו יש גם טראנסים טובים אשמח אם תביאו לי שם..)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי איזושהי חידה ששאלו אותי ואני צריך את עזרתכם: 2 צנחנים צונחים וכמובן שהם קופצים מהמטוס בזמנים שונים ז"א הצנחן השני קופץ כמה שניות אחרי הצנחן הראשון ככה שהוא נוחת במרחק מסוים ממנו. לפני הצחינה צריך לתת ל-2 הצנחנים בדיוק את אותם ההוראות על מנת שימצאו אחד את השני (רמז: אפשר שצנחן מסויים ימצא את מקום הצניחה של הצנחן השני על ידי זה שהוא ימצא את המצנח שלו) רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים שמעתי ברדיו שיר שאהבתי והייתי רוצה מאוד לדעת את שמו ואת שם הזמר. אני זוכר רק כמה מילים מהפזמון, אולי אתם תוכלו לעזור לי. זה הולך כך: Hello hello hello hellooo is it .... תודה
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחו"ל שעושה משלוחים לארץ...?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך מחר לנועה אז זה דיי דחוף ויש לי בערך 500 שקלים לבזבז כרגע זה מה שאני בטוח קונה: COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 ¤150.00 Sunbeamtech CASE CHASIS LIGHT LEGS ¤30.00 SUNBEAM LASER LED WHITE ¤40.00 הלדים זה רק ליופי וזה בשביל המפרט שבצד הנה הטמפ כרגע ויש מוד של 80mm מאוור מתחת לכרטיס מסך וחשבתי לקנות עוד אחד מה דעתכם צריך idle -42cpu 48-gpu hdd-55 load -50cpu 55-gpu hdd-56
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיקלדת שימושית למערכות הפעלה של.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש שם של סרט....אני לקחתי לפני כמה שנים בבלוקבסטר סרט "נמר-דרקון" ובפרסומות לפני הסרט ראיתי אותו...משהו שאני זוכר זה שהייתה קבוצת אנשים על אלפים או משהו, ואז שניים מהם היו חייבים לברוח, ואז הם רצו וקפצו מצוק אחד לשני ובעת הקפיצה הם תקעו יתעדים(הגרזנים הקטנים האלו) כדי שיחזיקו אותם. סרט של הוליווד. לפני כ 3 שנים.. בבקשה עזרו לי מצוא אותו :'(
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני לא יודע אם מכירים פה או לא.. אבל בספח שנה שעברה הסתובב ברשת סירטון של Jibjab של משהו עם מצה הדמות הראשית בסירטו בתמונה בסוף ההודעה עכשיו אני וחבר שלי מנסים לחפש את הסירטון ונכון לכרגע עוד לא מצאנו כלום אשמח לעזרה אם למישהו יש באימייל או משהו אגב השם של זה Matzah - Hip Hop For Hebrews בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ראשית, אם דבריי נאמרו כבר בצורה כזו או אחרת אני מתנצל. אז ככה... התוספת שלי היא בנושא ניקוי המשטחים. עד היום הייתי מנקה כמו כולם עם אלכוהול. אבל מה, הוא לא מנקה כל כך טוב. לכן בדקתי כמה חומרים זמינים ונגישים לכולם על מנת להשיג תוצאות טובות יותר. והנה, גיליתי שמעט WD40 או זזקל מסוג אחר עושה את העבודה נהדר, לא משאיר ולו טיפת לכלוך, ובנוסף לכל גם מתאדה מהר. לאחר מכן ניקיתי את המשטח עם אלכוהול כדי להוציא שאריות של חומר הניקוי כדי שלא יפגמו במשחה. בקיצור ובתימצות. 1. התז מעט WD40 או זזקל כלשהו על חתיכת בד או צמר גפן ונקה את המשטחים (HS + CPU) 2. חזור על הפעולה במקרה הצורך. 3. המתן כמה דקות להתאדות מלאה של חומר הניקוי. 4. נקה את המשטחים עם אלכוהול 70% מינימום. 5. המתן להתאדות ה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-