כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! לפני כמה זמן שודרה התוכנית של אדיר מילר (לקט) ושם היה סירטון של אדיר ואפרת בוימולד(או איך שקוראים לה.. בקיצור חברה של יהודה לוי). אדיר מילר משחק שם את רפי גינת וסירטון הולך מהסוף להתחלה. יש שם שיר רקע מגניב משהו כזה : just nineteen... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני יודע שלדי הרבה אנשים יצא לחשוב עליה... שווה או לא שווה לקנות מחשב או חלקים מארה"ב וליבא אותם לארץ?? הבעייה העקרית פה היא החוסר באחריות על אותם חלקים... למרות זאת המחשב שלי היום בן יותר משנתיים (פנטיום 4 1.5) ולא יצא לי לקחת אותו או להזמין טכנאי אפילו פעם אחת בכלל אני אישית לא השתמשתי בחיים שלי באחריות של החלקים במחשב.. לפי זה כדי או לא להביא חלקים, אם אני לא הורס אותם??
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
משהו עשה פה קורסים בשוק ההון? או יש לו מידע על זה? אפשר לעשות מזה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רק אציין שהשאלות פה מופנות לחבר'ה שהתקבלו/היו מועמדים/יכולים לעזור(שאלות נורא ספציפיות) אז ככה,קיבלתי מועמדות לפרויקט גאמ"א, נתבקשתי לענות על שאלון אינטרנטי לגבי מספר נושאים,ביניהם - אילו שפות תכנות אני מכיר ו/או יודע. זה מה שתמיד רציתי(מודיעין,תכנות) ומה שביקשתי בראיון אישי בזמנו. התחלתי למידה של VB אך הפסקתי באמצע מכל מיני סיבות,השאלה שלי היא האם כדאי להמשיך עם ה-VB או שזה לא "מוערך" וכדאי לי לעבור לשפת תכנות אחרת?(אני אוכל לסיים את הלימוד של ה-VB אך לגבי שפות אחרות לא בטוח - יש לי כחודש של למידה[אינטנסיבית נורא] ולא בטוח שזה יספיק.) האם ישנה חובה לדעת שפות תכנות ברמה גבוה או שרמה בינינות תספיק? (ז"א - מספיק ללמוד או צריך ללמוד ולתרגל המון,פרט לתרגול שבס…
-
- 81 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
http://www.winterson.com/2005/06/episode-iii-backstroke-of-west.html מישהו לקח DVD של STAR WARS 3 ותרגם אותו לסינית ואחרי זה בחזרה לאנגלית... תראו בתמונות את הכתוביות ותבינו (רשום בשחור בקטן ליד את הטקסט המקורי)
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הידעתם ש Firefox זה בעצם שם אחר ל פנדה אדומה והיא בעצם מופיעה על הלוגו של Firefox ? אתם יכולים לקרוא על זה פה http://www.mozilla.org/projects/firefox/firefox-name-faq.html ולשמוע מה יש לבחור שצייר את הלוגו להגיד בנושא. http://www.hicksdesign.co.uk/journal/branding-firefox קיצר, חשבתם שאתם מגניבים עם שועל? זה בסוף פנדה אני חוזר לאופרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מעניין אם מדובר על ברק או על אהוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745498,00.html ועכשיו במעבר חד, אוהבים אנשים שמתו וזכו בפרס דארווין? תנו את הפייבוריט שלכם.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחתוך קטעים מסידרה (בפורמט AVI עם קידוד DIVX או XVID) ולערוך אותם לכדי קטע וידאו חדש. אני מחפש תוכנה חינמית אשר תאפשר לי לעשות זאת בקלות. ניסיתי את windows movie maker אבל ממש לא נוח לחתוך שם קטעים. יש הצעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה חשבתם על Google Clips? למרות שטכנולוגיית ה-AI מפחידה אותי קצת, דווקא אהבתי את הfeature הזה... נחמד שאני לא צריכה להיות אחראית צילום כל הזמן ושיכולות להיות תמונות יותר טבעיות שלי..
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-