עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alonezer,

שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by xtract1,

יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. Started by harry,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by shai11,

עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by oded6188,

נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. כמו שאתם יודעים במסך 2209WA יש את האפשרות לראות בצורה יותר נוחה לקריאה (כאשר משנים את התצוגה ב90 מעלות) אז הבעיה היא שהאתר לא תומך באופציה. אשמח אם תתקנו אותה (באתרים אחרים אין בעיה) צירפתי צילום מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי תגידו מה נסגר עם האתר של חברת emp בזמן האחרון הוא לא עולה מישהו יודע למה??? או שאולי הם החליפו כתובת כי מה שיש לי זה הכתובת הזאת: emp.co.il תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by nadavtwtw,

יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by udi,

אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות : 1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ? 2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את זה, אז ככה יש לי מסך חדש LCD 19" PHILIPS המחשב עובד על מערכת הפעלה XP והמחשב מחולק שיש לי משתמש ולאבי יש משתמש משלו . אבי יש לו בעית ראיה קצת כדי שיראה טוב הוא צריך להתקרב אז במשתמש שלו עשיתי לו אשף נגישות שזה אומר גופנים גדולים סמלים גדולים רק שכדי שיראה טוב. אבל הבעיה היא שהוא לא רואה טוב במסך הדק אלה ראה יותר טוב במסך שהחלפנו את המסך השפופרת הישנה. הוא אומר שהוא רואה מדושטש ולא מצליח להתמקד. מה אפשר לעשות האם יש תוכנה מסוימת או משהו שאני יכול לשנות אולי? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לכל המשפחה נגמרו השבוע התחייבות בסלקום, והגיע הזמן להשתדרג. עכשיו הם אומרים שלמנוי שלי(עיסקי) יש התחייבות לעוד 18חודשים, למרות שעשיתי את החבילה הם אמרו בפירוש שזה ללא התחייבות, מה אפשר לעשות עם זה? בנוסף, שני מנויים הם מנויים עיסקים, ואני רוצה להעביר אותם לפרטיים לטובת חבילות טובות יותר(חיילים, ועוד חבילה), הבעיה שזה עולה 500ש"ח למספר, יש מה לעשות עם זה? כי אם הם לא מוותרים לי על זה כנראה שאני פשוט אעבור חברה(עם כל חמשת המנויים). אריאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום! יש בעיה עם התקנת Flash. כאשר אני נכנס לאתר, לוחץ Install - כתוב משהו כמו "Installation has been completed succefully". אמור להיות בסדר - אבל כשאני מנסה להשתמש ביישום כלשהו שמצריך Flash, הוא פשוט מודיע לי שהוא לא מותקן! אנא עזרו לי - תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  15. יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

17. יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A510 ובוידאו הוא מקליט רק 3 דקות ! זה מעצבן . יש לי מלא מקום בזיכרון אבל הוא נעצר ב 300 שניות ! ולא נותן יותר למה ? ככה זה מצלמה דיגיטלית ? יש לי ים מקום בכרטיס אבל הוא נותן לצלם רק 300 שניות כל צילום .

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Avi Levin,

אהלן, אחריי לחץ חברתי, פתחתי משתמש בפייסבוק (מסתבר שהעלו הרבה תמונות שלי ממסיבות שעדיין לא יצא לי לראות), ומשום מה נתקלתי בהרבה מאוד קשיים: בעת שאני לוחץ על השם שלי, על HOME או על הלוגו של FACEBOOK, זה מעביר אותי לעמוד ה-Info שלי...לפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה. הוספתי הרבה חברים שאני מכיר והם אישרו אותי, אף כשאני מנסה לצפות בפרופיל שלהם, זה מראה לי "only shares certain information with everyone." על כל אחד... ניסיתי להחליף דפדפן, למחוק הכל עם CCLEANER, לפתוח משתמש חדש...כלום לא עזר. גיגלתי ומצאתי כמה אנשים עם אותה הבעיה, רק שלאף אחד אין פתרון...ומסתבר שגם הם רק פתחו חשבון. יש איזו בעיה גלובאלית ב-Facebook?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפתוח חשבון חדש, אבל כשאני מנסה להוסיף את הכרטיס, הוא אומר לי שאי אפשר מכיוון שהוא כבר רשום בחשבון אחר (כנראה אחד שפתחתי לפני שנים ), ישבתי שעה על שיחזור אימייל, לא העלתי בחכה דבר. מה אפשר לעשות? הם יכולים למחוק לי את הקודם כדי שאפתח חדש? תודה ענקית! :-\

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. שלום חבר'ה, אני בבעיה לאחר "שקניתי" בדואר כרטיס ויזה נטען. התחלתי לפני כמה שעות טובות להכין משתמש PAYPAL כדי שאני אוכל לקנות ב-EBAY, DX וכל מיני נוספים.. עכשיו מה שקרה, בשביל לאשר את החשבון הוא רוצה איזה קוד PAYPAL שאמור להגיע אליי בתשלומים החודשיים ואין לי כאלו בגלל שזה נטען ולא רגיל. המספר אמור להגיע תחת מס' שובר ושם עסק PAYPAL אבל זה לא קיים מפני שלא מקבלים קבלות חודשיות עם הנטען. אז מה עשיתי? הלכתי לאתר של CAL, בדקתי שם ואין שם כלום חוץ מחיוב בסך דולר על פתיחת חשבון ועוד 1.95$ בשם אישור חשבון שמקבלים בחזרה כשמאשרים חשבון. עכשיו אני יושב פה מבואס, לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך ולאשר את החשבון ובראשון אני בכלל לא אהיה בבית וליד מחשב ככה שאני בבעיה. מה עושים מפה? מישהו פ…

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. Started by BlackTalon,

לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Aviv C,

לא ידעתי כל כך איפה לרשום את זה אז שיהיה פה. בכל מקרה, הצטרפתי לקבוצה ב- Facebook לפני כמה ימים. עכשיו ניסיתי לרשום משהו ב- Wall של הקבוצה אבל גיליתי שאני לא יכול. בנוסף שמתי לב לכפתור Join בראש הקבוצה, אבל אני כבר הצטרפתי. כשלחצתי על הכפתור זה רשם לי You are already connected (כמובן שאני יודע את זה). אני גם רשום בחברים של הקבוצה. ככה יוצא שאני חבר אבל לא יכול לרשום כלום ב- Wall. אני גם לא יכול גם לעזוב ולחזור כי יש לי רק את הכפתור Join (שוב, למרות שאני רשום). מישהו יודע מה אני יכול לעשות במצב כזה? במקרה הזה זה באמת חשוב לי לרשום ב- Wall של הקבוצה הזאת.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by Zaltzman,

אני לומד במכללה האקדמית תל אביב יפו מדעי המחשב שנה ראשונה, את כל התרגילים של שיורי הבית אני מעלה לאתר של המכללה שם יש קומפיילר GCC שבודק לי את התוכנית. משום מה בשבוע האחרון כל פעם שאני מריץ את התוכנית בקומפיילר של האתר במקום לקבל ציון על התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה כזו: מה אני אמור לעשות כדי שהקומפיילר יחזור לעבוד כרגיל?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by timac,

יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכם :-) אני מנסה לשנות את תמונת הפרופיל שלי לזה: http://81.218.235.211/Images/moty/logo.png ואני לא מצליח... המערכת כותבת לי: The following errors occurred when trying to save your profile: * The avatar you have selected is too large, or not an avatar. למרות שהתמונה קטנה :\ ולא כתוב שם את המגבלה של הגודל בפקסלים (רוחב וגובה) אז.. השמח אם תפתרו את הבעיה בשבילי..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.