עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bobby323,

הזמתי מחנות כל שהיא מעבד AMD 64 3200 , לפני יומיים אמרתי כבר, יאללה נקח כפול ליבה אמרתי לחנות שמעו, במקום המעבד שלקחתי שימו לי כפול ליבה. עכשיו, מדיי פעם נכנסתי לאתר ראיתי שזה עדיין לא עודכן לא ממש התייחסתי לזה, אבל היום בבוקר זה כן עודכן, אבל במחיר החדש שעלה התקשרתי אלהם ישר, אמרתי להם ביום שבקשתי ממכם לשנות זה היה עדיין במחיר הישן מה פתאום המחיר הזה לא,צריכים לפנות למנהל.... דיברתי עם המנהל ובסוף איך שהוא וותרתי כבר, אבל עכשיו שוב חטפתי עצבים , כי זה מה זה מרגיז, הרגע שוב שלחתי להם מייל בקשר לזה, לא בא לי לבטל את ההזמנה כי יש עוד משהו שהזמנתי משם, וגם דיי אין לי כוח להתווכח איתם יש לי עוד הזמנה ממקום אחר של עוד כמה דברים, אולי אני אזמין מהם גם מעבד,אבל הם…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by balon007,

אחרי הדיון הקודם שלי הבנתי שלא כדאי לקנות בKSP בשום אופן... אז איפה כן כדאי? הבנתי ש"נעה מחשבים" חנות טובה והיא גם לא כ"כ רחוקה מהבית שלי. מה אתם חושבים על "מרדנית"? ואם אתם מכירים עוד חנויות טובות באיזור עפולה/עמקים/חיפה/קריות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by VL,

שלום , אני מחפש תמונה של תעודת יושר אם למישהו יש ויכול לצלם/למצוא באינטרנט , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. תודה רבה לכל העוזרים וגם לאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by watch out,

הי אני רוצה לחסום כניסה לאתרים מסוימים שיש לי נטייה שוב ושוב לחזור אליהם איך אפשר ? האם דרך הספקית? הבעיה שהיום אפשר להכנס לכל אתר ע"י הרשמות קצרה דרך פייסבוק

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by MiniMizer,

לקרוא ולצחקק PC = Pigeon Cluster ;D

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by DAN,

שווה לקחת לערפת את פרס הנובל חיתמו ותהנו http://www.revoketheprize.org דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. Started by Googleness,

לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה

8. Started by tamar,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465721,00.html

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by Mesatla,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ just

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by gaf,

שלום לכולם , ראיתי את הסרט לפני כמה שנים טובות, זהו סרט מתח אנסה לספר מה שאני זוכר.. נראה לי זה סרט צרפתי, אבל אני לא בטוח. על משפחה שבה האם חושדת שאב המשפחה משתגע (יש להם 2 ילדים) לאט לאט, כל הסרט היא נתקלת בתופעות מוזרות שכביכול האב גורם להם, ובבית שהם גרים בו הייתה בעבר שריפה שכל הדיירים נהרגו בו. עכשיו יהיה ספויילר.. בסוף מתגלה שהאם היא המשוגעת ופשוט רואה את הכל הפוך, פורצת מריבה, שריפה וכו.. תודה מראש!!.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by DXT,

בעקבות הכתבה שהתפרסמה לפני כמה זמן בטכנו על התמכרות למחשב חשבו להקים קבוצת תמיכה למכורים למחשבים. אז החלטתי לפתוח ת'רד כקבוצת תמיכה. אוקי, אז יאללה להתחיל לשפוך... עריכה: אני ראשון: שלום קוראים לי מ ואני מכור לקאונטר סטרייק, אני כל היום בוהה במסך ויורה באנשים. ואני סתם מוריד ומתקין תוכנות שאני ממש לא צריך רק בשביל איך שאומרים: Feed The Addiction :| הצילו!!!! אני... לא... יכול... להתנגד!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by J S Bach,

היי, אז ככה, ביום ראשון, שבוע הבא, בשבע בבוקר אנחנו יוצאים לגדנ"ע במחנה צלמון. אני אשמח לשמוע חוויות משם, לדעת מה זה בדיוק, והכי חשוב, מה צריך להביא? מה שאני יודע: -מקלחות משותפות -חצי שעה למקלחת, כולל התלבשות,סידור הדברים וטפון להורים -שש שעות שינה -טירטורים 17.5 שעות ביום.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. הציעו לי מחיר לא רע בכלל לחבילות: בסיס + 3 לטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.128 + טלפון Light 077 = ב-221 שקלים או בסיס + 3 בטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.512 (או 3\0.150)+ טלפון Light 077 = ב230 שקלים קיימת גם אפשרות הוספת 44 שקלים לחבילת ה2000 דקות. הקאץ' הגדול הוא שישנה התחייבות לשנתיים + קנס 400 שקלים אם אני עוזב את המבצע המשולב באמצע אם אני לוקח רק את הטלויזיה ב200 שקלים, יש התחייבות לשנתיים אבל הקנס הרבה יותר קטן - 15 שקלים כפול מספר החודשים שהייתי במבצע. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by MODY69,

http://img171.imageshack.us/i/mistake1.jpg/ זאת התכונה העיקרית ללא ספק...

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Sfree,

מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. גנדלף שואל את ברלוג על גשר מוריה: " יש לך אולי אש ?" ===================== רבים בוודאי תועים לאן נעלם סאורון לאחר התבוסה שלו....... מה יש כבר לדעת- עובד הוא כמתכנת במיקרוסופט, כותב מערכות הפעלה............ ================== יושב סרומן במגדל שלו באמצע שלולית בוץ ענקית ובוכה עובר לידיו גנדלף ושואל:"מה עוד פעם עברו כאן האונטים?" " לא, האינסטלטורים הגיעו..............." טוב זה בינתיים אני יודע שלא הכי מצחיק אבל זה מה יש תהנו ;D ;D ;D

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by kobibo,

בבקשה עזרה מה צריך לעשות כידי להוסיף תמונות לתרדים ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by MilkMan,

חיפשתי באינטרנט ויש רק תוצאה אחת ואני לא צריך משהו כזה קטלני עם חודים בסוף. איפה יש חנויות באזור השפלה?

• 70 תגובות
    • 12.7k צפיות
  22. Started by royk50,

למישהו יש ניסיון בהעברת כסף דרך PAYPAL לחבר בחו"ל ? מדובר בכ250$ והמחיר בבנק הדואר הוא 30$+ בPAYPAL זה יוצא משהו כמו 15$ אבל מאוד לא ברור מהאתר איך הוא מושך את זה אני דיי משוכנע שהם לא מזכים את הVISA שלו תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

האם קיימים כאלה? ואם כן האם מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. http://www.isracomp.com/ האם אין פחד לקנות מהם מבחינת אמינות כללית ומבחינת מימוש אחריות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by 114508534,

אני רוצה לקנות PS2 ויש נראה לי שלושה סוגים של צ'יפים , MODBO4, מטריקס אינפיניטי ועוד איזה משהו ואני לא באמת יודע מה ההבדל והאם יש צורך לשלם יותר ולקחת את המכשיר עם הצ'יפ הכי יקר , אודה מראש אם תשפכו לי אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים