כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה. עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל. בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..). כמה לקחת בשביל המסיב…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חלופי מLOGITECH עקב עכבר לא תקין. העכבר נשלח דרך מUPS מסניף שלLOGITECH בהולנד אבל תקוע בUPS בעקבות איזה אישור שנדרש ממשרד התקשורת - למישהו יש מושג מה הפרוצדורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
החלטנו לשדרג את מכונת הכביסה (הישנה קיבלנו במתנה יד 2 לפני 7 שנים והיא קטנה ולא מוצלחת במיוחד), למכונה חדשה בעלת קיבולת של 7ק"ג. עשיתי קצת בירורים ואני מפרסם פה את עיקרי הדברים בשביל: א. אולי יעזור למישהו. ב. אשמח לתגובות והמלצות. קודם כל צריך לבחור בין מכונה עם פתח קדמי לפתח עליון. מכונות עם פתח עליון צרות יותר וחוסכות מקום, המבחר שלהם מוגבל יותר והם קטנות יותר (עד למשקל של 5.5 ק"ג, לעיתים נדירות 6 ק"ג). לכן נשארנו עם פתח קדמי. לפני 20 שנה, מכונות היו יכולות להחזיק 20 שנה, מה שכבר לא נכון היום מכיוון ש: א. איכות החומרים השתנתה על מנת לחסוך עלויות. למשל הדוד (החלק שמסתובב) עשוי היום מפלסטיק ולא מתכת. ב. רוב החברות מייצרות במדינות בהם הייצור זול יותר. 95% מהמותגים הגרמניים…
-
- 1 תגובה
- 7.9k צפיות
-
-
זה המפרט: לוח אם MSI P6NG Neo Digital מעבד pentium core 2 due e5200 דיסק 2*500 G זכרון 1*2G של geil ddr2 800 mhz cl4 צורב lg dvdr x20 ספק EZCool 450 W כרטיס מסך msi geforce 8600GT 1G השאלה היא איך הוא יתמודד מול סרטים מקודדים של X264 ב-FULL HD גם בסצינות מהירות
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מתכנת/ת PHP מוכשר/ת ובן אדם טוב דרוש/ה לבניית אתר תוכן עברי דינמי שיעסוק בספרים. הכל התחיל לפני כחודשיים, פחות או יותר - גלשתי לראשונה אל 'השרת העיור'. אחרי ששוטטתי קצת באתר והתרשמתי מהאווירה הקלילה ומהרצינות בה מתייחסים שם למוסיקה, חשבתי לעצמי -למה אין אתר דומה לספרים? ביקורות נלהבות יותר ופחות כלפי אלבומים, חשפו אותי, לא חובב גדול של מוסיקה, לסגנונות שלא הכרתי ולחוויות חדשות. אתר על ספרות יכול לעודד את הקריאה בקרב בני נוער ומבוגרים. באותו היום ממש, בעוד החזון הציוני הזה מתגבש בתוכי, דיברתי במקרה עם ידידה שלי, יוליה ברמן, והיא אמרה שהיא חשבה להקים בלוג ספרותי עם כל מיני ביקורות על ספרים שהיא קראה. כמו שבטח כבר ניחשתם, החלטנו לחבור יחדיו ולראות האם אפשר לעשות מעשה. ט…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קישור לכתבה לקניית מחשב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2783498,00.html האנשים שם לא יודעים מהחיים שלהם! בטח עכשיו האנשים העשירים המסכנים ירוצו לקנות את ה"RADEON 9900" החדש, או את הGF4 MX-440 ב200 דולר... ולא יבינו למה אין אותם בחנויות....הרי YNET אמרו שיש! :-\ ציטוט המכתבה: "איזה כרטיס לקחת - זו שאלה שאפשר להפליג בתשובות עליה בלי סוף. כל התשובות, כמובן, נגזרות משתי שאלות המפתח: למה אתה זקוק וכמה אתה מוכן להוציא. מי שמחפש כרטיס שיעניק לו את חוויית המשחק האולטימטיבית, ומוכן לשלם, ימצא את מבוקשו באחד הכרטיסים האחרונים מבוססי Radeon 9700-9900 או GeForce FX 5600-5900. מי שהדרישות שלו צנועות יותר, יכול בהחלט להסתפק באחד הכרטיסים מסדרות Radeon 9500 או GeForce …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי במחסן שלנו ערכת טילים ישנה, בערכה מצאתי את המצית הזה לסוף של החוט של המצית חיברתי את החלק הזה בעקרון מה שקורה כשאני מפעיל את המצית אז החוט הדקיק בסוף מתחמם מאוד . חיברתי את הסוף של המצית אל מנוע טילים כזה הפעלתי את המצית...ואז המנוע התחיל לעוף באוויר :lol: איזה תחושת סיפוק הייתה לי עכשיו - השאלה שלי היא : איך אני יכול להשתמש במצית הזה בשביל הרובה תפוחי אדמה שלי?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, כפי שציינתי בכותרת, האם קיים כלי כזה? נאמר לי שישנה פריסת מקלדת שניתן להוריד, אך טרם נתקלתי בה ברשת. אני מדבר, למשל, על פריסה שמאפשרת להקליד ״ במקום " או ׳ במקום ' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
קראתי את 'חוק הקוסמים הראשון' של טרי גודקינד (בעברית, לצערי), והגעתי למסקנה שזה ספר מצויין. אני רוצה לקנות את השאר (באנגלית, הפעם), אבל המחירים בארץ מטורפים, ודיי קשה להשיג את כל הסדרה. הגעתי למסקנה שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מחו"ל את הסטים, של ספרים 1-3 (כי לקנות את ה3, למרות שכבר קראתי את הראשון, יעלה פחות מלקנות את השני והשלישי לבד), 4-6, 7-9, ואת 10 ו11 בנפרד. סה"כ זה יוצא משהו כמו 200 שקל ל11 ספרים (כשבארץ זה יעלה הרבה יותר). סביר להניח שאני לא אזמין את כולם בו זמנית, אבל זה הרעיון הכללי. והנה השאלות שלי: 1. מאיפה כדאי להזמין? אמאזון? מקום אחר? 2. קיימת אפשרות להזמין סט של כל ה11 (או כל ה12, כולל הסיפור הקצר שמתלווה אל הסדרה) במחיר טוב יותר? 3. יש מכס על ספרים? …
-
- 17 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב... עכשיו לנושא: יש טראנס גדול של muses rapt שנקרא spiritaul healing... אני מאמין שהרבה מכירים אותו כי הוא נכנס חזק בזמנו... בכל מקרה, יש לי את הסט של יהל ואינפקטד ביפן, ובדקה ה 66:11 נכנס מיקס אדיר של הטראק שהזכרתי מקודם, פשוט גרסה משחררת אנדרנלין כזאת... בכל מקרה מישהו יודע מי עשה את המיקס? פעם חבר שלי שלח לי את הטראק הזה מבודד, והיה כתוב שהוא של juno reactor, אבל לא ראיתי שום מיקס שלו... אני ממש רוצה להוריד את זה, אז אם מישהו יודע מי עשה את המיקס או מה צריך לכתוב בסולסיק כדי להוריד, אני ממש אודה לו... תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp/viewer/index.php?client_id=5321&event_id=15891 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121970,00.html למרות שעכשיו זה כבר הסוף, יש 24 שעות שידורים LIVE ממעבורת החלל..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך הערכת שווי למחשב הבא: E8400 EP43-DS3L 4GIGA A-DATA VIETESTA EXTREME 800mhz cl4 זכרונות מעולים! בקלי קלות מגיעים ל1100MHZ!! צורב DVD LG-GH22NS HDD: 250GB WESTERN DIGITAL 500GB SEAGATE 32MB THERMALTAKE V1 2*KAMA FLEX ספק: SPIRE JEWEL 550 (ספק מעולה, לא יודע למה אתם לא אוהבים אותו) מסך: SAMSUNG 226BW מארז TRITON של GIGABYTE כרטיס מסך ZOTAC 260GTX זהו פחות או יותר, אם צריך להוסיף משהו..תגידו. אבקש חוות דעת והערכת שווי למחשב הזה. -תודה!, נחום. נ.ב. עריכה: מחשב חדש יעלה סביב ה5000 ש''ח אני מניח.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
השגתי היום קובץ מסוים של נארוטו הפרק עצמו לא פעל ובמקום היה משהו מוזר על קידוד אז ניסיתי את מדיה פליר (השתמשתי בהתחלה בVLC ) וזה כביכול שלח אותי לכתובת של מיקרוסופט להוריד קידוד רק שהיה דומין מוזר והאתר הקריס לי את פירפוקס בכל מקרה ממליץ לכם ליזהר
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-