עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by יואב גולדהורן,

לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by creative,

יש לי שעון G-SHOCK כבר איזה 3 שנים והרצועה שלו מסריחה רצח!! איך אני גורם לה להיות עם ריח נורמאלי שוב? ניסיתי לנקות עם סבון אבל הריח חזר אחרי כמה ימים...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by darkman,

http://www.bursaking.co.il זהו משחק שנותנים לך 100000 שקל וירטואלים ואתה אמור להשקיע בבורסה עוד שנה יבדקו למי יש תתשואה הכי גבוהה והוא יקבל 100000 שקל אמיתים אני אישית לא מבין בזה כלום אבל בחרתי לפי שמות בנתים הפסדתי רק 40 שקל חפיף נראה כיף... כל אחד מוזמן להגיד במה הוא השקיע ================================== http://planet.nana.co.il/Tar2003/bursa.jpg

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Liran3331,

מאמר מצחיק שמצאתי http://mekusharim.walla.co.il/News/ViewArticle.aspx?ArticleID=238741

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לפני שבוע קנינו רבעייה של 4 בקבוקים של ליטר וחצי של בירה שחורה של החברה "נשר מאלט" פתאום לבירה יש טעם מזעזע!!! האם עוד משהו הרגיש את זה? נראה לי היה להם "דפק" בייצור בזה!

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Oztriker,

שלום חברים, יש לי אפשרות לקנות סמארטפון בארה"ב. בעקרון, אני מתכנן לקנות סמסונג גאלקסי 2. כשבארץ הוא עולה החל ב2400 ש"ח ובארה"ב 2000. האם לדעתכם זה משתלם בהתחשב שיהיה בעייתי לממש את האחריות? והאם בכלל הוא יפעל בארץ?(המכשיר UNLOCKED) ואם יש איזה סמארטפון אחר בטווח המחירים הנ"ל שהיייתם ממליצים עליו?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by d.k.,

במוקד של HOT אמרו לי שזה לא אפשרי, כי שלט מסוג זה עובד בצורה שונה ולא ניתן לסנכרן אותו מול ממיר של HD. האם הדבר נכון או שמישהו בכל זאת הצליח...?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16386 :lol:

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by overload,

2006 Lotus Europa S הלוטוס החדשה יצאה לאור. http://www.rsportscars.com/eng/cars/lotus_europa_s.asp לדעתי היא נראית קצת שטוחה וקרה מדי לעומת האליס\אקסיג' המדהימות, וגם הפרופיל שלה די מכוער.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by JAMOOS GADOL,

כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by pure perfection,

www.globalshop.net קודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס . כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by assaf181,

שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

בזמן האחרון חזרתי לשחק כדורסל כמה פעמים בשבוע והכדור הישן שלי כבר דיי גמור מנסיון עבר יש כדורים שמחזיקים יותר ופחות באספלט, מישהו מכיר דגם ספציפי בעל עמידות יפה ושלא הופך להיות חלקלק אחרי יומיים ? נ.ב. אני אמור להגיד כדור כדורסל, או רק כדרוסל ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי עד מחר לבחור בין 2 התשתיות...] אני מקבל מהעבודה אינטרנט חינם מה כדאי לקחת? בבזק גם אני מקבל ראוטר נורמלי של DLINK ובהוט ההוטבוקס עם מלא בעיות..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by a556,

היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....

22. Started by D-M-X,

של מה התג יחידה הזה (יחידה מדויקת בבקשה...): של מה הסיכה הזאת: וזאת: תודה לעוזרים...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני רציתי לדעת באיזה יום חוזרים ללימודים לא שאני מצפה לזה אלא להיפך אבל בבקשה תעזרו כדי שאני ידע ;D תודה מראש Turbo GT

24. אני רוצה להעלות אתר. דומיין ושרת בדרך. (בקרוב קונה) אבל מה, שם אין לי. כמובן שזה מונע ממני לקנות דומיין, בגלל זה ה- בקרוב קונה... אני צריך עזרה מכם במציאת שם לאתר. זה יהיה אתר כללי עם מדריכים שונים, בלוג ועוד דברים.. (מקום לשמור פרוייקטים שונים - מידע עליהם, גלריית תמונות..) תודה למי שיעזור (ואם תרצו, אני אפילו אזכיר את שמכם באתר...)

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים