כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי פעם (לפני 1-3 שנים~) אתר של איש אחד שמן קצת שהתחיל להתאמן בחדר כושר תוך כדי שהוא מצלם את ההתקדמות שלו כל יום עד שהוא נהיה כבר ממש שרירי מה שנוצר זה ממש תיעוד של תאליך "האבולוציה" של השרירים מאפס עד משהו מפחיד כבר (היו שם עשרות תמונות+) מישהו זוכר\מכיר את האתר הזה ? ואולי יודע גם מה הכתובת ? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסרט קשה לצפייה אבל זאת המציאות! צפו בסרט ותחתמו בבקשה למען הדולפינים! http://www.glumbert.com/media/dolphin http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כנסו ללינק הראשון ותראו את הסירטון כנסו ללינק השני ותחתמו כל מילה נוספת מיותרת ותעבירו לכל מי שאתם יכולים שיחתום - !!! תודה מראש,
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף סיימנו ללמוד! (לפחות הפסקה של חודשיים,למרות שגם הייתה את הפסקת השביתה ;D) אנחנו מבתי-הספר שהחזירו ימי לימוד בשישי וככה לא המשכנו ללמוד ב-11 ביולי. יש כאן עוד מישהו שסיים היום? חופשה נעימה לכולכם!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיכום הטמטום לשנת 2007 שחקן ה XBOX 360 של השנה: שחקן ה NINTENDO DS של השנה: שחקן ה WII של השנה: מוד השנה: CONTROLLER השנה: מקלדת השנה: מקלדת השנה 2: נשק (צעצוע) השנה: קונסולת השנה: מדריך הקונסולה של השנה: קומיקס השנה שהגיע בעקבותיו: מעבר החציה של השנה: BIG DADDY של השנה: זוג השנה: סתם תמונה מצחיקה:
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר ואני מאמין שרובכם מכירים, היום לפני 15 דקות שהלכתי לשירותים ולא היה לי מה לקרוא לקחתי את הספר הזה, והוא פשוט קורע מצחוק! הספר הוא על משפטים מוזרים, מצחיקים שנאמרו על ידי שדרים,שחקנים ומאמנים בתקשורת. כמובן שאלון מזרחי הוא הכוכב הגדול שם ואני יתן לכם כמה דוגמאות: הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שיש בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול ליהיות טיפש? הכדורגלן, אלון מזרחי, בתהייה על הקשר בין חוכמה לשערים. "ידיעות אחרונות", ינואר, 1998. מה שעמאר אמר על גוטמן, זה הכי נכון. -מה הוא אמר? לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים. כדורגלן בית"ר ירושליים, אלון מזרחי, מוכיח בריאיון עיתונאי שלא את הכל צריך לזכור, העיקר הכוונה. "תל אביב", אפריל 2001. לא צריך לצאת מפרופורצ…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/minesweeper-the-movie-37770.phtml
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1652 אתם יודעים כבר מה לעשות אני מניח.................תסמנו אם העכבר את הדף.....(שיהייה שחור כאילו)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהההההה, סוף סוף מצאתי את גירסת הקלאב הממוסחרת של Roses r red מ1997 ככה. עוד מהתקופה שהייתי שומע ממוסחרים בקצב (הייתי על סף ח' תחילת ט') והדבר הזה... פשוט קורע, מטומטם ומקפיץ. http://www.dmstudios.us/users/sagi/aqua%20-%20roses%20are%20red%20(club%20version).mp3
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי היום את הכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777366,00.html זה נשמע כמו חוויה מאוד מעניינת, מישהו מכיר / היה / שמע ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בינתיים הספקתי לראות רק את "חסין מוות", ואני חייב לציין שטרנטינו התעלה על עצמו שוב. ברבע שעה של מסרט יש יותר קללות מבכל הסרט של סאות'פארק אגב, רבע שעה של הסרט הזה גם מצחיקה יותר מכל הסרט של סאות'פארק... וכמובן, איך אפשר לשכוח את השריף ו"בן מספר אחד" האגדיים שמופיעים גם כאן. מומלץ
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או דגם/חברה אחרת עד סביבות 500 ש"ח ? חשוב במיוחד שהגילוח לא יגרום גירוי/אדמומיות משמעותית בעור (במיוחד בקיץ - כמו שה5841 שיש לי גורמת).
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי ב-MAKO שלצבא ארה"ב יש מיניגאן שיכול לירות 6000(!!!) כדורים בדקה. ז"א 100 כדורים בשניה. נראה לכם שזה הגיוני?? יכול להיות שהם התכוונו ל-600??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש פלייליסט לשירים בסגנון רוק 60 70 80? רוק עכשווי?בסגנון של kings of leon pyro או שירים בכללי יפים ? וזה חשוב שזה יהיה ביוטיוב ולא רק שמות של שירים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם חייבים להסתכל על זה ממש בידור! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1023117 אני חייב להודות שמי שערך את זה כל הכבוד!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-