כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה שלי מסיימת צבא עוד שבוע היא גרה בקרית אתא ומחפשת עבודה מועדפת. אבל לא תחנת דלק איזה מפעל או משהו. יש למישהו רעיון. מקומות שאולי כדאי לחפש שם. גוגל היה קצת בעייתי, הרבה תוצאות אבל יותר מידי מבלבל. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה אולי לחבר כבל כזה ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך שלי ואת הצד השני לטלויזית LCD. האם זה ייתן את אותה איכות תמונה/סאונד כמו כבל שמחובר משני צדדיו ליציאות HDMI? והאם כבל כזה יהיה טוב: http://www.ebay.com/itm/hdmi-cable-6ft-Gold-HDMI-To-DVI-Cable-For-HDTV-PC-Moitor-LCD-3FT-M1-/270950222022?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f15e448c6
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גברת ישראלי עובדת בבניין בן 15 קומות . כל בוקר היא מגיעה נכנסת בקומת הקרקע עולה במעלית עד לקומה ה 7 יוצאת וממשיכה ברגל עד לקומה ה 12 בה נצצא משרדה בסוף היום היא נכנסת למעלית שבקומה ה 12 ויורדת עד לקרקע וכך חוזק חלילה . מדוע עולה גברת ישראלי חמש קומות ברגל ???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי עדיף, הם או XoxIDE ועוד משהו, איך בדיוק אני מזמין מהם נכנסתי פעם ראשונה לאתר והלכתי למוצר שאני רוצה, עכשיו יש לי 25$ כולל משלוח (המוצר המקורי עולה 20$ בלי משלוח) 1. זה יתכן רק 5 דולר משלוח על 1.40 lbs ? (גוף קירור) 2. איך נרשמים ללקוח באתר? 3. מישהי יכול להסביר לי בקיצור איך מזמינים בלי לטעות כי אני קצת דפוק.. ? תודה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
TechTV נקנתה ע"י רשת מתחרה (G4) וכל הצוות פוטר !!! קישור לידיעה http://leo.typepad.com/tlr/2004/05/comcast_fires_t.html
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב לו הודעה פרטית כמה אני שונא את סגנון המגעיל, פלצני, מתנשא וביקורתי בחדשות שהוא כותב.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לבנות אתר בנושא מסויים כדי לקבל יחידת לימוד אחת בבגרות במדעי המחשב. האתר צריך להיות בנוי מ- JavaScript, HTML ו- ASP. לא עולים לי רעיונות לנושא בכלל!! יש לכם רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-