כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בא לי לראות סרט מדע בדיוני טוב :> סרטים שראיתי בזמן האחרון וממש נהנתי "פרבר 13" - היה מצויין. אוהב סרטים בסגנון הזה. גם Death Race\"מירוץ קטלני" נהנתי בעיקר מהטוויסט הלא צפוי שהם עשו. בעקרון כל סרטי מדע בדיוני-פעולה :>
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הסרט האקסים של החברה שלי או בשמו האמיתי טום פילגרים נגד העולם מקרין איפשהו בארץ? כי ממה שאני זוכר עברו איזה 3 שבועות מאז יצא הסרט ועכשיו אני לא מוצא אותו בשום מקום..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי ליסוע איתו לTLV בסילווסטר אבל אני חושש לבתוליי .. עד כמה נכונים הסיפורים שאונסים שם אנשים בשירותים ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, קדום אציין שאין לי ידע בכל העניין המשפטי ואני לא יודע מי צודק פה. העניין הוא כזה: לפני מספר ימים הייתה תקלה עם מערכת המים השכונתית שאחראית על בניין שבו אני גר , מיד לאחר שתיקנו את התקלה והמים החלו לזרום בכל הבניין - התפוצץ צינור המים בכיור אצל השכנים (דירה מעלי), וכתוצאה מכך המים נזלו על קירות הדירה שלי ונגרם נזק לקיר\צבע. בכללי מה שקרה שהתפוצץ הצינור בכיור של השכנים ובגלל שהכיור היה סתום + לחץ המים ----> המים החלו לזרום לריצפה ומשם לקיר של הדירה שלי. פניתי לבעל הבית וקיבלתי את התשובה הבא: "מה שקרה זהוא נזק בלתי צפוי לכן אני לא חייב לכם כלום". בנוסף לכך הוא אמר שהוא מוכן "להתפשר על 100 ש"ח". מה אתם חושבים על זה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו מכם זה קרה קומבינת ה-Winner? לי זה לא קרה, אבל אם זה קרה לאחד מכם תוכלו לקבל פיצויים אם אני לא טועה... ראיתם בנוסף את התרגיל של הניברים? זה תרגיל ענק, בקלות אפשר היה לעבוד עליו...... כבר הרוויחו ממנו 40,000$!-!-! התחלה זה היה אמיתי ואח"כ הם עבדו עליו ברגע האחרון...
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/2971/1778890 וואלה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני קונה מחשב נייד מתוצרת ASUS בחו"ל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא (לא כאן וגם לא בגוגל...) מי בישראל הינו הנציג הרשמי של ASUS? מי יכול לתת לי מענה של אחריות ותמיכה טכנית למחשב הנייד? היכן בישראל ישנה מעבדה מוסמכת מטעם חברת ASUS לתת שירות טכני למחשביה הניידים? ASUS העולמית מתחייבת לאחריות בינלאומית על מוצריה. באתר העולמי של ASUS ישראל לא מופיעה באף מקום.... אני חושש שאני אקנה את המחשב ושבישראל לא אקבל את התמיכה שתצדיק לפחות את המחיר הגבוה עליו אני משלם (בכסף...) אודה לעזרתכם במציאת הנציג שיתן לי מענה לסוגיה תודה fibrook
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי. עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-