כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004 Length - 111:31 אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה! תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמונת לווין פשוט מדהים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נבחרת ישראל בביסבול (כן יש כזאת נבחרת) עלתה לראשות הבית עם מעזן של שתי ניצחונות ואפסד אחד לגרמניה (הקבוצה החזקה באירופה). אין לזה שום הזכור לזה כלי תקשורת בארץ, וזה ממש מרתיח אותי. חבר שלי היה אמור לסוע לאליפות הזה, אבל הוא נופה מהנבחרת בגלל שהוא בצבא (הוא פיצ'ר). הספורט הזה בארץ לאט לאט מתפתח למגיע לרמות גבוהות, ועדיין אין שום היזכר לזה באף כלי תקשורת, אני מכיר אפילו שחקן ישראלי ששיחק באחד הקולג'ים הטובים בג'ורגיה. אבל לסקר את ליגת ההוקי גלגיליות (How give a F#ck) ערוץ חמש יכול לסקר, או עוד כמה ענפים מטומטמים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תארו לעצמכם את המצב הבא... אתם עומדים למות(חס וחלילה טפו טפו טפו)ויש לכם רק 5 דקות לחיות(חמסה חמסה חמסה פרסות של סוס שיני שום כבדי אווז ועוגה של סבתאאופס נסחפתי..)לידכם מערכת סטריאו ולרשותכם ספריית דיסקים ענקית שכוללת כול דיסק שיצא אי פעם איזה שיר תרצו לשמוע בפעם האחרונה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני ואחותי רוצים לקנות טרמפולינה לבית ואני כמובן זה שצריך לברר פרטים על מה טוב ומה לא... כרגע אנחנו חושבים על לקנות את הדגם הבא: http://kurant.arn.net/adamsent/Detail.bok?searchpath=ccb1e88bfe828027598b&category=New+Trampolines&start=1&total=25&no=59 אבל אני רוצה לדעת פרטים קצת, לאיזה דברים אני צריך לתת חשיבות ואיפה כדי לי לקנות ואם יש לכם הצאות לטרמפולינה יותר טובה בסביבות ה400-450 דולר?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פליז שמישהו יתן לי איזה עצה. מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואין לי מושג בגרוש בחומר, אם אני אגש למבחן אני בטוח מקבל בין 0 ל-5 חחחח. בכל אופן אין לי מושג מה לעשות, חברים אמרו לי לא להיכנס למבחן ולקחת אחה"צ אישור רופא שאני חולה או משהו (ואגב הייתי באמת חולה מיום רביעי עד אתמול) שהמורה ישאל מה עם המבחן להביא לו את האישור ולהגיד שהייתי יום לפני חולה מתו וגם ביום המחר לא הרגשתי טוב ולכן לא הלחתי להתכונן כראוי ולא נכנסתי למבחן. הבעיה שהמבחן מחר, ואם אני אלך לרופא אחה"צ אז הוא יתן לי אישור לא לבוא ביום יומיים הקרובים לבית ספר, ולא לאותו יום ספיציפית אלא אם אני אהיה אולי נחמד ואבקש ממנו.. חחחח התירוץ שלי הוא זה: כאשר אני אדבר עם המורה אני אגיד לו, שהיום הייתי חולה ולא יכולתי להתכונן למ…
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולה ואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובה תודה מראש 888
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רק בישראל, מה לעזאזל נראה לכם שאתם עושים ?!?!?!?!?! :bash:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתה מקבל מעטפה, 20 יום מילואים אומרים לך...(מזל שאתה סטודנט). בחברון. מגיע היום, אתה מתייצב. לא חשבת שהמצב כ"כ קשה ומסוכן. כבר היית בלבנון, אבל הפעם זה באמת מפחיד. יש שיגידו שאנחנו כמו ברווזים, לא הייתי אומר שהם טועים. כמעט כל ערב יריות מעל הראש. פעם אפילו ניצלת מצרור. אתה מקבל חופשה, 3 ימים בבית. אתה אומר ננקה ראש, נרגע, נהנה. אתה נוסע למכללה כדי לנצל את הזמן שקבלת ללימודים. יורד בתחנה מרכזית בעפולה. ב-ו-ם ! גל הדף חובט בך, זכוכיות מתנפצות, עשן, צעקות, אנשים אחוזי-עמוק, בכי וצרחות. עמדת 10 מטר מהאוטובוס, יצאת ללא פגע. שוב נצלת. כולם בורחים מהפיצוץ, משתוללים מפחד. רק אתה מתקרב לאוטובוס, מחפש פצועים (ולאחר שניות שוטרים הודפים אותך). מחר אתה חוזר להמשך המילו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
פורסם ברוטר בפורום חומרה: http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26 ---------------------------------------------------------------- אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו מקלט קירור אטומי נגד פצצות. בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים. בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף, מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק. אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום. ---------------------------------------------------------------- מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-