עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'( יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by davidreznic,

הי. ההורים שלי מתכוונים לנסוע ללפלנד בפרברואר-מרץ. הכוונה היא לטיול מאורגן. יש למישהו נסיון עם חברה מסוימת?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by yoav9,

הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by edeNF,

שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן. אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד. תודה רבה :-[

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, שמי אורי ואני עוקב אחרי הת'רדים באתר מזה זמן רב כבר, וראשית רציתי לברך על הקהילה הזו ועל העזרה שהיא מספקת לכל מיני newbis בתחום. טוב, אז ככה, אני בן 26 ולומד שנה א' מדעי המחשב בבן גוריון, כשהתחלתי ללמוד לא עיניין אותי מה ולמה אלה כמה, מהסיבה הפשוטה.. ששום דבר לא נראה מעניין בעיני, אין לי משיכה טבעית או העדפה לתחום זה או אחר (מה גם שאין לי מושג בתכנות ולא מבין כל כך בתחומים השונים בהיי-טק), ככה שהמחשבה הייתה אם כבר ללמוד, אז משהו שישתלם בטווח הרחוק. בעצלנותי (אני מודה - הדוניסט ) לא טרחתי לברר ומסתבר ששנה א'......75% מת-פאקינג-מטיקה! עכשיו את לימודי המת' השארתי מאחורי בכיתה יב' לפני יותר משמונה שנים (5יח' 97) אבל לא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאני שונא מת'... נכון …

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by CyAn1de,

לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by יואב גולדהורן,

לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אז זהו, לאוכלוסיה היותר מצומצמת כאן שכבר בשנות ה20 לחייה (או אם חייכם התאכזרו אליכם והכריחו אתכם לעבוד בנעוריכם) - מהו מקום העבודה שלכם? באיזה תפקיד? מעניין לשמוע

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Iko89,

חבר שלי הציע לי ליסוע איתו לTLV בסילווסטר אבל אני חושש לבתוליי .. עד כמה נכונים הסיפורים שאונסים שם אנשים בשירותים ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ovid,

http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז לפי הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3855241,00.html חלומם של רבים סוף סוף יתגשם ;D מעולם לא הייתי במשחק כדורגל או משהו באיצטדיון רמת גן ורציתי לדעת מה דעתכם ? המחירים הם : לכר הדשא יעמדו על 600-1,200 שקלים ומחירים ליציעים בישיבה יעמדו על 300-600 שקלים. נניח והמחיר לא בעייתי (למרות ש1200 זה שערוריתי אבל אין ברירה כשזה נוגע למטאליקה..) איזה כרטיס כדאי לקנות ? ישיבה או עמידה בדשא ? אני מדבר מבחינת נוחות ראייה של האמנים ולא עפ"י דברים כגון "לחוץ בדשא , אנשים רומסים אותך" וכו .. לא מעניין ולא פרקטי . מקווה לראות אתכם שם

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by demonshlomo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1652 אתם יודעים כבר מה לעשות אני מניח.................תסמנו אם העכבר את הדף.....(שיהייה שחור כאילו)

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. עשו לי הפתעה והחליפו לי את הפנטיום 2 400 שלי במחשב חדש, קבלו המפרט........

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by kostiya,

http://www.maximumpc.com/article/news/mysterious_computer_explosion_kills_programmer ניראה מפחיד

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by e-d-a,

שלום לכולם זה יהיה מעיין הודעת פרידה שלי כי אני מתגייס ב26.7.04 רציתי להגיד לכולם להתראות ותודה על כל העזרה לימוד וויכוחים מעניינים שהיו לי פה ;D. אני לא חושב שיהיה לי זמן לכתוב פה שאני יהיה בבית פעם בשבועיים ולפי מה ששמעתי כנראה שיסגור 21 לפחות פעמיים בטירונות . התאריך שלי זה חי"ר יעודי אבל אני מתכוון לסרב פינוי ולבלות קצת במעצר עד ל1.8 שיש גיוס גולני יש עוד מישהו כאן שמתגייס איתי? בסביבות התאריך שלי?

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.