כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מצלמות כף יד אלא ממש על מצלמה קטנה במימדים של פקק של עט. אפשר שלא יהיו לה יכולות הקלטה , אלא רק שידור. דרושה איכות צילום טובה מימדים ומשקל קטנים ככל הניתן, צריכת חשמל נמוכה (אמורה לעבוד עם עוד מעגלים על בטריה. כמו כן אני מחפש בטריה זעירה ככל הניתן שתאפר למנוע דיסי פשוט לעבוד כמה שיותר זמן ב60-80 הרץ (מינימום 10 דקות). יש תקציב ניתן גם לקנות בחול איפה אני מוצא או מתחיל לחפש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה ) אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/homec/0,7340,L-1722-17977-20241047,00.html
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/bbp/ תשאלו את ביבי ואת פרץ: ביבי? או שתשאלו אותם: 1000 דולר? לא לשכוח לשאול את שניהם נחמד עריכה: כתבתי הומו ושניהם שניהם בורחים מהששאלה ושואלים למה אני חושב על כאלה דברים...........
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אני פשוט חייב ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשור ל"איסלאם" ו\או ל"עיראק" סימתי להכין עבודה בערבית של 33 עמודים אבל הבביוגרפיה לא מושלמת ואני חייב עוד לפחות ארבעה ביבליוגרפיות ונגמרו לי האנציקלופדיות והעבודה למחר... אוף תמיד אני חייב להשאיר הכול ליום האחרון :-\ אני מבקש יותר נכון מתחנן אם מישהו יכול בבקשה לתת לי ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשר לאיסלאם או לעיראק ואני מבקש לא לעבוד עלי כי המורה ה** **** הזו בודקת כול ביבליוגרפיה... ומה שיש לי זה ממש לא מספיק! אז אם מישהו יכול בבקשה שירשום לי כתגובה את הביבליוגרפיה. לאלה שלא ממש יודעים הינה דוגמא : ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2977155,00.html JUST READ IT
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כול…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://my.ynet.co.il/TestYourself/new/default.asp?hidonID=74 מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028407,00.html#n
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הגיע הזמן באמת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2688433,00.html
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…
-
- 42 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה ממש מגניב, הבחור מנגן בחליל צד ועושה ביט-בוקס תוך כדי, יוצא לו משהו ממש קצבי. שיר הסופר מריו - השיר Hard Knock Life - ומנגינת הנושא מפיטר והזאב - לי אישית זה עשה את הלילה...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-