עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

מה זה בידיק חולצה טרמית ולמה היא משמשת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!

3. Started by lion03,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2977155,00.html JUST READ IT

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by UBS,

שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כול…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IG,

http://my.ynet.co.il/TestYourself/new/default.asp?hidonID=74 מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028407,00.html#n

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  6. הגיע הזמן באמת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2688433,00.html

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by com,

משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by liav25,

אני מבין שיש פה תלמידים שלומדים או אנשים שלמדו כימיה וביולוגיה ב5 יח"ל אני מרחיב פיזיקה, ואני מתלבט כרגע בין כימיה וביולוגיה כמקצוע שני, מה לבחור ? מה יותר מעניין ? תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by nahoom,

מה תפקיד שלפוחית השתן אתל יונקים?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Merrymoon,

אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…

13. Started by Koss,

זה ממש מגניב, הבחור מנגן בחליל צד ועושה ביט-בוקס תוך כדי, יוצא לו משהו ממש קצבי. שיר הסופר מריו - השיר Hard Knock Life - ומנגינת הנושא מפיטר והזאב - לי אישית זה עשה את הלילה...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by AngelofDeath,

שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by רוני אברמוב,

למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  17. Started by o07,

בקרוב אני צריך לעשות ביטוח חובה + צד ג' לאוטו. איפה הכי זול ואמין? (לצורך העניין יש לי אימפרזה 2005.)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by elvisalive,

(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה בכותרת לא עבדתי כמה חודשים אחרי הצבא ובין עבודה לעבודה...זה אומר שאני צריך לשלם ביטוח לאומי בכל זאת לא? איך אני יודע? עד עכשיו לא שלחו לי שום דבר, או שהם מחכים שזה יתנפח ואז ישלחו?

• 25 תגובות
    • 21.1k צפיות
  21. קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by BarBee,

האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מתעתד לרכוש קטנוע מסוג JOYMAX בחודש הקרוב (כרגע עדיין בשיעורי נהיגה) ורציתי לדעת כמה עולה ביטוח,האם ישנה אפשרות למקיף ומה רוב השוק קונה חובה/מקיף? מצטער על השאלות אבל בתחום הדו גלגלי אני ממש חדש (רשיון לרכב יש לי כבר 5 שנים). תודה לכולכם קצת מידע כללי : 1.עלות כלי היא 22,000 2.אני נהג יחיד ללא תאונות.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269882,00.html

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.